phase Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 To niemożliwe, że Kostek po takiej zmianie nadal czeka i nic... eh. Quote
Karro Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 phase napisał(a):To niemożliwe, że Kostek po takiej zmianie nadal czeka i nic... eh. No właśnie to chyba jest najgorsze... Quote
oddechmotyla Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Dziewczyny dostałam dzisiaj pierwszą wiadomość o Kostka :) Przekazałam już numer jednej z dziewczyn z Azylu :) treść e-maila : Witam, wraz z rodziną rozważamy adopcję Kostka. Mieszkam pod Warszawą w domu z ogrodem, 500m od lasu Kabackiego. Chciałabym spytać o stosunek Kostka do innych zwierząt. Mieszka z nami 9 letnia suczka adoptowana w marcu ubiegłego roku właśnie z Azylu. Jak się zachowuje? W ogłoszeniu widnieje informacja, że szukacie Państwo dla niego domu bez innych zwierząt. Czy atakuje od razu inne psy? Jak się sprawuje w hotelu? Czy nie lubi wszystkich psów czy np. gorzej reaguje na samce niż na suczki, bądź nie przepada za dużymi psami? Czy będąc w hotelu niszczy posłanie? Czy trochę ochłonął? mam na myśli to, że teraz pewnie ma możliwość regularnych spacerów, co na pewno pomaga w rozładowaniu energii i stresu u psa. Co z pilnowaniem rzeczy? czy oddaje zabawki? czy pozwala ruszać swoją miskę? Pozdrawiam serdecznie, Paulina Peterek mam nadzieję, że w końcu mu się uda :) tylko czy dogada się z tą sunią... Quote
ania_sami Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Dzięki oddechmotyla za telefon :) numer Pani Pauliny został przekazany do właścicielki Azylu i ma zaraz/jutro kontaktować się z Panem Markiem co uważa na temat tej adopcji. Quote
piescofajnyjest Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 a moze to ten domek????? trzymam kciuki.......! Quote
Karro Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Ja ciągle trzymam i nie puszczam! Oby się w końcu udało :) Quote
gosia1701 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 ja także trzymam kciuki ale na razie się nie cieszę aby nie zapeszyć :roll: mam nadzieję że Kostek zmienił się na tyle aby nie zjeść tej suczki Quote
phase Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Kiedy będziemy wiedzieli co z tym domkiem? Bo teraz ciągle w głowie mi Kostek. ;) Quote
Bonsai Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Ooooo, trzymam kciuki! Po za tym w sobotę najprawdopodobniej zawisną jego plakaty na jakiejś psiej imprezie. ;) Quote
zioberek87 Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 super ale wieści,trzymam kciuki!!:) ciotka ja jadę dziś na wycieczką i wracam w przyszłą niedzielę. jeżeli bedą wpłaty na konto to dopiero zobaczę po przyjeździe i tak samo zapłacę Panu Markowi! Quote
Bonsai Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Plakaty zostały dzis przekazane i jutro będą rozwieszane. Quote
winter7 Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 Z tego co rozmawiałam kiedyś z panem Markiem, to Kostek powinien się dogadać z suczką. Oby mu się udało!!!!!!!!! Quote
winter7 Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 Zadzwonię jutro do pani Agnieszki z Azylu i może się czegoś dowiem. Quote
piescofajnyjest Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 ......caly czas czekamy na info z kciukami zacisnietymi!!!! Quote
Karro Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 piescofajnyjest napisał(a):......caly czas czekamy na info z kciukami zacisnietymi!!!! ja tak samo ;) Quote
Donvitow Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Warto by z suczką podjechać do Marka by fachowo przeprowadzić zapoznanie psiaków.:)Trzymam kciuki. Quote
Recommended Posts