zioberek87 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 ojej ciocia ja nie wiem gdzie miałam oczy ale nie przeczytałam o telefonie jak chcesz to podawaj mój do ogłoszeń, chętnie pomogę zaraz Ci wyślę na pw, zaraz także popatrze na post rozliczeniowy i wy,ślę Ci 400 zł za to że za chłopaka założyłaś! Quote
zioberek87 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Ciociu Winter 7 ja na swoim koncie mam na razie 158 zł od Kostusia ale ten miesiąc jest opłacony bo po moich problemach z lapem nie dogadałyśmy się i wyszło że obydwie zapłaciłyśmy za Kostusia czyli moja wpłata przeszła na ten miesiąc tak jakby. Mój bazarek jeszcze trwa także nie wiem ile z niego będzie, przelać Ci te 160zł? Quote
zioberek87 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 hmmm ciotki a może w wrześniu byśmy zrobiły bombardowanie ogłoszeniowe:) w sensie na każde województwo!co Wy na to? teraz są jeszcze wakacje i wiadomo jak jest pakiet 50 ogłoszeń to 10 zł ja mu kupię na 3 województwa ktoś się dorzuci? i np z moim tel 667839248 dla jasności mam na imię Agata:) Quote
winter7 Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 (edited) Spoko, jak będziesz miała kaskę, to mi przelejesz. Bo z pustego to i Salomon nie przeleje :) Jestem za tym, żeby zrobić zmasowany atak. Ja teraz siądę i wyślę Kostka jeszcze do SOS Amstaff, żeby go może ogłaszali na FB. Czy jest ktoś prężny na FB, żeby poprowadzić mu event. Z tego co słyszałam to lepiej zrobić Fanpage'a. Ale ja tego chyba nie umiem. Jeśli chodzi o ogłoszenia, to ja już jestem na miejscu i mogą być na mnie. Edited August 8, 2012 by winter7 Quote
winter7 Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 To jest oficjalny FanPage Kostusia http://www.facebook.com/KostekCudnyAscik Proszę, aby wszyscy, którzy mają konto na FB klikali "Lubię to" i wpisywali się na stronę. Każda aktywność będzie się pojawiała na waszej tablicy. Trzeba rozkręcić stronę, a do tego potrzebni są ludzie :) Quote
winter7 Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 pati851 napisał(a):Jak Kostuś do innych psiaków? Raczej szukamy mu domu bez innych psów, ewentualnie spolegliwa sunia :) Quote
piescofajnyjest Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 zaraz jak znajde troche czasu, to sie zabiore za fanpejdza :))) oj Kostek, stajesz sie slawny;) Quote
baster i lusi Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='baster i lusi']dobrze ,że wróciłaś.trzymam nowy pakiet dla Kostusia.napisz,ze ode mnie. http://www.dogomania.pl/forum/threads/230126-Ekspresowy-bazarek-ogłoszeniowy-banerki-teksty-dla-Nemo-do-8-08-ZaPrAsZaM! cioteczki chcecie ten pakiet? Quote
winter7 Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 baster i lusi napisał(a):cioteczki chcecie ten pakiet? tak!!!!!! :) :) :) Quote
baster i lusi Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 winter7 napisał(a):tak!!!!!! :) :) :) to podeślijcie Kostusia na wątek ogłoszeniowy. Quote
Donvitow Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Ostatni AST z naszego schronu pojechał do domu. . Tines/DT/ znalazła dom dla swego niewidomego AST. Zaczynają się adopcje. Będzie dobrze. Quote
zioberek87 Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Donvitow']Ostatni AST z naszego schronu pojechał do domu. . Tines/DT/ znalazła dom dla swego niewidomego AST. Zaczynają się adopcje. Będzie dobrze.[/QUOTE] super ale się cieszę:) może i u naszego chłopaka się ruszy:) Quote
piescofajnyjest Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 idzie, idzie.....Kostek do domu;) Quote
winter7 Posted August 12, 2012 Author Posted August 12, 2012 Wysłałam zgłoszenie Kostka na bazarek. Baster i Lusi - ogromne podziękowania za pakiet ogłoszeniowy. BUZIAKI :) Quote
Recommended Posts