Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ojej ciocia ja nie wiem gdzie miałam oczy ale nie przeczytałam o telefonie jak chcesz to podawaj mój do ogłoszeń, chętnie pomogę zaraz Ci wyślę na pw, zaraz także popatrze na post rozliczeniowy i wy,ślę Ci 400 zł za to że za chłopaka założyłaś!

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciociu Winter 7 ja na swoim koncie mam na razie 158 zł od Kostusia ale ten miesiąc jest opłacony bo po moich problemach z lapem nie dogadałyśmy się i wyszło że obydwie zapłaciłyśmy za Kostusia czyli moja wpłata przeszła na ten miesiąc tak jakby. Mój bazarek jeszcze trwa także nie wiem ile z niego będzie, przelać Ci te 160zł?

Posted

hmmm ciotki a może w wrześniu byśmy zrobiły bombardowanie ogłoszeniowe:) w sensie na każde województwo!co Wy na to? teraz są jeszcze wakacje i wiadomo jak jest pakiet 50 ogłoszeń to 10 zł ja mu kupię na 3 województwa ktoś się dorzuci? i np z moim tel 667839248 dla jasności mam na imię Agata:)

Posted (edited)

Spoko, jak będziesz miała kaskę, to mi przelejesz. Bo z pustego to i Salomon nie przeleje :)
Jestem za tym, żeby zrobić zmasowany atak.
Ja teraz siądę i wyślę Kostka jeszcze do SOS Amstaff, żeby go może ogłaszali na FB.
Czy jest ktoś prężny na FB, żeby poprowadzić mu event. Z tego co słyszałam to lepiej zrobić Fanpage'a. Ale ja tego chyba nie umiem.
Jeśli chodzi o ogłoszenia, to ja już jestem na miejscu i mogą być na mnie.

Edited by winter7
Posted

[quote name='Donvitow']Ostatni AST z naszego schronu pojechał do domu. . Tines/DT/ znalazła dom dla swego niewidomego AST. Zaczynają się adopcje. Będzie dobrze.[/QUOTE]

super ale się cieszę:) może i u naszego chłopaka się ruszy:)