piescofajnyjest Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 kciuki fioletowe-krew nie dochodzi....;) Quote
winter7 Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 próbowałam się dodzwonić dopani Agnieszki, ale nie odbierała. Spróbuję jeszcze jutro. Zioberek, czy mam założyć za czerwiec? Quote
gosia1701 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 dzisiaj były 2 festyny z psiakami z azylu Kostek także zawisł :) Quote
zioberek87 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 ok jestem juz po długiej nieobecności... cioteczki zaraz sprawdzę kontoto zobaczymy jak Kostuś z wpłatami stoi Quote
zioberek87 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 byłam na koncie i nie miałam wpłat na Kostka :( skonczył mi się bazar także pare groszyteż z niego bedzie i robię następny ale z niego będzie mam nadzieje ze wiecej bo zrobie tylkjo dla Kostka i Kalvina. Winter7 nie wiem co teraz z wpłatą dla Pana Marka ja mam około 320 zł na koncie dla Kostka, Ladymonia pomimo przypomnienia jeszcze nie uregulowała wpłat itd więc myślę że możemy ją chyba wykreślić... Quote
winter7 Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Ok, to ja dzisiaj przeleję pieniądze za Kostusia 400zł do pana Marka Odejmij moją deklarację 100zł i wtedy zwróć mi na konto 300zł. Quote
winter7 Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 phase napisał(a):Czy wiadomo coś co z tamtym domkiem?. Niestety nie wiadomo. Dzwoniłam do pani Agnieszki ale znów nie odbierała. Oddzwoniła późnej ale z kolei ja nie mogłam odebrać. Będę jeszcze próbować. Ale udało mi się skontaktować z panem Markiem. Jeśli chodzi o szczepienia - to było to nieporozumienie. Kostek co prawda został ponownie zaszczepiony, ale z powodu niedopatrzenia pana Marka i nie będziemy zwracać za to drugie szczepienie. Z rozmowy wynikało, że Azyl nie dzwonił do pana Marka w celu weryfikacji domu z sunią... Zapytałam czy taki dom by wchodził w grę. I odpowiedz była - to zależy czy się dogadają. Gdyby to było w okolicy hotelu, można by je zapoznawać na spacerach, ale może się okazać, że psy nie przypadną sobie do gustu ( szczególnie, że tamta też jest ze schronu i może poczuć się zagrożona), wieć ryzyko jest zbyt duże. Kostuś jest w formie. Jak będzie ładna pogoda, to będzie miał sesję zdjęciową i wstawię na wątku. Quote
phase Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 No to czekamy na tą odpowiedź tak czy nie. :) No i na foteczki Kostka oczywiście. Quote
Donvitow Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 [quote name='zioberek87']byłam na koncie i nie miałam wpłat na Kostka :( skonczył mi się bazar także pare groszyteż z niego bedzie i robię następny ale z niego będzie mam nadzieje ze wiecej bo zrobie tylkjo dla Kostka i Kalvina. Nie widzę w pierwszym poście swoich dwu wpłat. Quote
winter7 Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 Donvitow napisał(a): Nie widzę w pierwszym poście swoich dwu wpłat. Ok, Zioberku sprawdź jeszcze raz dokładnie przelewy. Rozumiem, że chodzi o deklarację za czerwiec i lipiec? Quote
Donvitow Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Nie . Dodatkowa wpłata na podratowanie stanu konta- 50 PLN /z 10.05.2012./ Deklaracja za czerwiec 100 PLN/ z 2.06.2012./ Quote
zioberek87 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Donvitow napisał(a):Nie . Dodatkowa wpłata na podratowanie stanu konta- 50 PLN /z 10.05.2012./ Deklaracja za czerwiec 100 PLN/ z 2.06.2012./ tak pisałam o tej ekstra no i teraz juz za czerwiec mam, wczesniej jak pisalam to jeszcze nie miałam, ok tozaraz Ci przeleję Quote
winter7 Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 Donvitow napisał(a):Nie . Dodatkowa wpłata na podratowanie stanu konta- 50 PLN /z 10.05.2012./ Deklaracja za czerwiec 100 PLN/ z 2.06.2012./ Donvitow, serdeczne podziękowania za wpłatę deklaracji i kaski extra!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Już wpisuję w zestawieniu! Quote
zioberek87 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 ok także potwierdzam wpłaty na Kostka: 4.06 danvitow 100 zł stała 10.05 danvitow 50 zł ekstra 10.05 ronald d 50 zł stała 07.05 ronald d 25 zł po striku a jeszcze wczesniej to niemogę zobaczyć... wszystko pisałam na bierząco:) ciocia Winter 7 ostro chciałam Ci robić przelew a kontanie mam:) prześlij mi na pw:) Quote
piescofajnyjest Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 dobrze, ze jestes Zioberek:) Kostek.......... Quote
phase Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 winter7 napisał(a):Niestety nie wiadomo. Dzwoniłam do pani Agnieszki ale znów nie odbierała. Oddzwoniła późnej ale z kolei ja nie mogłam odebrać. Będę jeszcze próbować. Ale udało mi się skontaktować z panem Markiem. Jeśli chodzi o szczepienia - to było to nieporozumienie. Kostek co prawda został ponownie zaszczepiony, ale z powodu niedopatrzenia pana Marka i nie będziemy zwracać za to drugie szczepienie. Z rozmowy wynikało, że Azyl nie dzwonił do pana Marka w celu weryfikacji domu z sunią... Zapytałam czy taki dom by wchodził w grę. I odpowiedz była - to zależy czy się dogadają. Gdyby to było w okolicy hotelu, można by je zapoznawać na spacerach, ale może się okazać, że psy nie przypadną sobie do gustu ( szczególnie, że tamta też jest ze schronu i może poczuć się zagrożona), wieć ryzyko jest zbyt duże. Kostuś jest w formie. Jak będzie ładna pogoda, to będzie miał sesję zdjęciową i wstawię na wątku. Domek odpada?. Quote
piescofajnyjest Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 no wlasnie nie wiem, czy odpada, czy konfrotacja jakas bedzie...... Quote
Donvitow Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Ciężko o Domy. Udało mi się po pół roku wyadoptować Karo ale też jeszcze mamy trójkę.:( Quote
winter7 Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Dom odpada ze względu na odległość i brak możliwości oswajania ze sobą psów. Quote
zioberek87 Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 winter7 napisz mi na pw numer konta bo chciałabym Ci $ przelać, Karina R wpłaciła stałą 10 zł a z mojego bazarka jest 33 zł Quote
Recommended Posts