Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chciałabym serdecznie podziękować Bonsai. :loveu::loveu::loveu:
Dostałam plakaty- przecudne.
już wysłałam do druku.
100 szt A3 i 100 szt A4.
I teraz szukamy chętnych z Warszawy i okolic do rozklejenia ich.

Bonsai - DZIĘKUJEMY!!!!
:Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

no imamy problem Kostek nie ma kasy.... a trzeba zapłacić za kolejny miesiąc... a jestlipa na koncie

prosze poprawić w rozliczeniu że jeszcze była płacona szczepionka za 45zł i co teraz???

Posted

Kurczę, kiepska sprawa.
Trzeba wysłać prośby o wpłaty. Ja wysłałam do Kasumi z prośbą o przelanie zgromadzonych przez Rollanda pieniędzy na koncie Strike'a. Zgodnie z jego wolą.
Ziobreku, czy dasz radę założyć? Ja mogę podesłać kasę w połowie tygodnia.

Posted

co do deklarowiczów ludzie płacą:
Karina R
Danvitow
Winter 7
ja ni i Ladymonia ostatnio zapłaciła zaległe, Ronald D dopiero się nie dawno sie zdeklarował ale jeszcze wpłaty od niego nie miałam, a o M0j0_J0j00 bym zapomniała dostała tyle upomnień a nawet nie odpisała, nie zmiania to faktu że tak naprawdę to my mamy tylko 240 zł stałych a płacimy za dt 400zł poprostu jednorazowe się juz "wykruszyły"

ok ja założe za ten miesiąc, ale musimy pomyśleć nad dodatkowymi deklaracjami albo chociażby bazarkami bo nie wyrobimy....

Posted

Dziękuję Zioberku. Założyłabym, ale będę miała wypłatę pod koniec tygodnia. I wtedy wpłacę swoją deklarację za kwiecień.
Czy możesz sprawdzić czy moje rozliczenia w pierwszym poście się zgadzają i czy są odznaczone wszystkie wpłaty. Dziękuję.

Plakaty będą zaraz po Świętach.

Kostek miał w sumie 7000 wejść na Tablica.pl i tylko jeden tamten telefon. Nie wiem o co chodzi......

Czy ktoś zna może kogoś z Fundacji SOS Amstaff i Fundacji AST?
Może poprosić ich o umieszczenie go na ich stronie?

• 2 weeks later...
Posted

Zioberku, ponieważ wykasowało sporo postów, czy mogę Cię prosić jeszcze raz o sprawdzenie wpłat i wydatków, żebym mogła uzupełnić w pierwszym poście?
Dziękuję

Posted

Winter7 i Phase nie działają Wam sygnatury. Po kliknięciu w nie nie otwiera się strona. Zaraz przeniosę tutaj wszystkie bannerki i podlinkuję, bo zmienił się kod do strony.