winter7 Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Chciałabym serdecznie podziękować Bonsai. :loveu::loveu::loveu: Dostałam plakaty- przecudne. już wysłałam do druku. 100 szt A3 i 100 szt A4. I teraz szukamy chętnych z Warszawy i okolic do rozklejenia ich. Bonsai - DZIĘKUJEMY!!!! :Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Bonsai Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Jak będę rozwieszać Maksi, to mogę przy okazji rozwieszać i Kostka. :) Quote
azalia Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Niech te plakaty przyniosą Kostusiowi najlepszy domek. Quote
Karro Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Trzymam kciuki za plakaty! Oby przyniosly sukces! Quote
winter7 Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 Dzięki Bonsai :) Czy jest jeszcze ktoś z Wawy, kto mógłby rozreklamować Kostka. Quote
zioberek87 Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 nie ja z Opola, super oby mu szcześliwy domek przyniosły:) Quote
zioberek87 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 no imamy problem Kostek nie ma kasy.... a trzeba zapłacić za kolejny miesiąc... a jestlipa na koncie prosze poprawić w rozliczeniu że jeszcze była płacona szczepionka za 45zł i co teraz??? Quote
Karro Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Zioberek tzn deklarowicze jeszcze nie uzupełnili wpłat dlatego nie mamy kasy? Może po raz kolejny warto wysłac przypomnienia? Quote
winter7 Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Kurczę, kiepska sprawa. Trzeba wysłać prośby o wpłaty. Ja wysłałam do Kasumi z prośbą o przelanie zgromadzonych przez Rollanda pieniędzy na koncie Strike'a. Zgodnie z jego wolą. Ziobreku, czy dasz radę założyć? Ja mogę podesłać kasę w połowie tygodnia. Quote
zioberek87 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 co do deklarowiczów ludzie płacą: Karina R Danvitow Winter 7 ja ni i Ladymonia ostatnio zapłaciła zaległe, Ronald D dopiero się nie dawno sie zdeklarował ale jeszcze wpłaty od niego nie miałam, a o M0j0_J0j00 bym zapomniała dostała tyle upomnień a nawet nie odpisała, nie zmiania to faktu że tak naprawdę to my mamy tylko 240 zł stałych a płacimy za dt 400zł poprostu jednorazowe się juz "wykruszyły" ok ja założe za ten miesiąc, ale musimy pomyśleć nad dodatkowymi deklaracjami albo chociażby bazarkami bo nie wyrobimy.... Quote
Karro Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 To ja mogę zacząć rozsyłać zaproszenia na wątek, może nowi deklarowicze się znajdą, ale to jak znajdę więcej czasu... Quote
winter7 Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Dziękuję Zioberku. Założyłabym, ale będę miała wypłatę pod koniec tygodnia. I wtedy wpłacę swoją deklarację za kwiecień. Czy możesz sprawdzić czy moje rozliczenia w pierwszym poście się zgadzają i czy są odznaczone wszystkie wpłaty. Dziękuję. Plakaty będą zaraz po Świętach. Kostek miał w sumie 7000 wejść na Tablica.pl i tylko jeden tamten telefon. Nie wiem o co chodzi...... Czy ktoś zna może kogoś z Fundacji SOS Amstaff i Fundacji AST? Może poprosić ich o umieszczenie go na ich stronie? Quote
Karro Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Nie powiem ile mi zajęło odszukanie tego wątku... Szkoda gadać! Quote
winter7 Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Zioberku, ponieważ wykasowało sporo postów, czy mogę Cię prosić jeszcze raz o sprawdzenie wpłat i wydatków, żebym mogła uzupełnić w pierwszym poście? Dziękuję Quote
Karro Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Winter7 i Phase nie działają Wam sygnatury. Po kliknięciu w nie nie otwiera się strona. Zaraz przeniosę tutaj wszystkie bannerki i podlinkuję, bo zmienił się kod do strony. Quote
Recommended Posts