Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

A oto zdjęcia Kostkowego potwora :-D

[attachment=1370:8083.attach]

[attachment=1371:8084.attach]

[attachment=1372:8085.attach]

[attachment=1373:8086.attach]
[attachment=1374:8087.attach]

Edited by winter7
Posted

winter7 napisał(a):
No i był dzisiaj telefon w sprawie Kostusia.
Ale się nie cieszcie, bo to lipa.
Dzwonił jakiś pan - ochroniarz i wspólnie z 3 kolegami chcą wziąć psa do siebie do pracy. Mieszkałby w altanie, a oni na dyżurach by się nim zajmowali.
Ciekawa jestem tylko kto by zajął się nim gdyby np. zachorował, nie mówiąc już o poniesieniu kosztów leczenia.
Poza tym nie miałby swojego przewodnika, tylko codziennie inną osobę...
Wytłumaczyłam panu, że Kostuś potrzebuje stabilności i każda zmiana może na niego źle wpłynąć.
To by było na tyle.

Widziałam już projekt plakatu od Bonsai, więc mam nadzieję, że domek się szybko znajdzie.:)

może to ten sam co dzwonił o Czesia.Sytuacja podobna no i fioneczka zapytała co będzie z Czesiem gdy praca się skończy.

Posted

baster i lusi napisał(a):
może to ten sam co dzwonił o Czesia.Sytuacja podobna no i fioneczka zapytała co będzie z Czesiem gdy praca się skończy.

Najgorsze jest to, że w końcu ktoś im da psa....

Posted

Całą zimę w Gaju przetrzymałem z dwoma ASTami/SPOT ,Karo/, Trzema ASTkami/ Tekila,Mika,Alma/ i dwoma miksami ast/ Kazik i Doris/.
W ciągu dwu tygodni do domów pojechały Spot,Kazik,Doris a Almie szykuje się domek.
Ostro trzeba ruszyć z ogłoszeniami i trzymać kciuki.:)

Posted

Donvitow napisał(a):
Całą zimę w Gaju przetrzymałem z dwoma ASTami/SPOT ,Karo/, Trzema ASTkami/ Tekila,Mika,Alma/ i dwoma miksami ast/ Kazik i Doris/.
W ciągu dwu tygodni do domów pojechały Spot,Kazik,Doris a Almie szykuje się domek.
Ostro trzeba ruszyć z ogłoszeniami i trzymać kciuki.:)

Tylko my mamy mocno okrojone pole manewru do ogłoszeń. W grę wchodzi tylko dom z Warszawy i najbliższych okolic. Azyl nie wyda Kostusia nigdzie dalej....
Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu będziemy drukować plakaty.