Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam za off.
Serdecznie zapraszam na bazarki na rzecz podopiecznych Fundacji Noga w Łapę. Jest to mała fundacja, która ma obecnie 3 psiaki w płatnych miejscach (reszta w bdt) i dostaje sporo nowych zgłoszeń. Więcej sami nie udźwigną.
Bazarek ogłoszeniowy: http://www.dogomania.pl/forum/threads/226765-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY-na-Nog%C4%99-w-%C5%81ap%C4%99-do-20-05
Bazarek cegiełkowy: http://www.dogomania.pl/forum/threads/226767-DAJ-IM-PI%C4%86!-Cegie%C5%82kowy-na-Nog%C4%99-w-%C5%81ap%C4%99-do-30-05
Zapraszam!

Posted

Kurcze... nieciekawie... trzeba zrobić bazarek cegiełkowy chociaż...

Albo bazarek z fantami.. ja mogę podarować na taki bazarek kubek, który po zalaniu ciepłym lub zimnym zmienia kolor.

Posted

[quote name='zioberek87']kurde Winter7 co mam robić?[/QUOTE]

Wszystko jest w porządku. Pan Marek ma już dawno zapłacone, ale z innego konta. Kontaktował się już z nim Azyl i wszystko wyjaśnione.
Przepraszam, że nie uaktualniłam pierwszego postu, ale całymi dniami jestem teraz w pracy i nie mam możliwości posiedzenia na dogo.
Zaraz wszystko uzupełnię.

Posted

ok na początek wpłaty dostałam dodatkową wpłatę od dnvitow jednorazową 50 zł proszę o zapisanie oraz od Ronald_D też 50 zł, Pan Marek napisała do mnie na FB że przeprasza że sprawa wyjaśniona. Super że to załatwiłyście bo byłam w kropce nie wiedziałam co robić....

co do bazarków to ja Ciotki zrobiłam i wkleiłam na atek chłopaka ale nawet nie weszłyście wkleję jeszcze raz

http://www.dogomania.pl/forum/threads/225955-w-budowie

nie ma co, bez kitu teraz cały czas nam bedzie barkować a tel niestety milczy:(
musimy cos kombinowac bazarkami cegiełkami ogłoszeniami nie wiem:(
Winter7 kochana codo rozliczenia to mam parę pytań ile mam Ci przesłać? bo mam kasy na chłopaka na teraz 276 zł
Pan Marek pisał mi też cos na FB o szczepieniu chłopaka które też trzeba uregulować, za nie też zapłaciłyście czy mam za maj wysłać dodatkowo?

Posted

[quote name='zioberek87']ciocia miesięcznie nam brakuje 110 zł:([/QUOTE]

Kurcze nie dobrze :( trzeba by było pozapraszać na wątek, ale ja teraz na dogo nie mam czasu zbytnio :(

Posted

Zioberku, przecież płaciliśmy za szczepienia - 40zł razem z odrobaczaniem. Jutro zadzwonię do pana Marka i werbalnie ustalę o co chodzi.
Przepraszam Was również, że teraz niewiele czasu poświęcam Kostusiowi na dogo, ale mam bardzo ciężki okres w pracy i nie wyrabiam w realu :)
Co do telefonów - no to niestety milczy. Ale dostałam wczoraj wiadomość na Tablica.pl, że ktoś chciałby się spotkać w sprawie Kostusia i jak to zrobić. Odesłałam odp, że najlepiej będzie się zdzwonić i umówić.
No i teraz pytanie - czy najpierw samemu weryfikować dom ( wizyta, umowa itp) i dopiero wtedy kontaktować z Azylem, czy od razu pokierować do Azylu? Z drugiej strony nie chciałabym takiej niepewności jak w spawie Strike'a...
Co o tym myślicie?
A teraz proszę o pozytywną energię, aby ten KTOŚ do mnie zadzwonił :)

Posted

wiem cioteczko że płaciłysmy ale nie wiem dlaczego P. Marek o tym wspomniał.... jakbys dzwoniła do niego to się spytaj, bardzo bym się cieszyła (jak każdy) gdyby Kostuś znalazł domek, a co do tego telefonu to chyba też bym wolała na początku sama sprawdzić a potem wtajemniczyć Azyl, bo to co zrobili z Strikiem to masakra zero odzewu czy pies wogule żyje:(

Posted

Trzymam kciuki i popieram najpierw samemu sprawdzić a potem kierować do azylu, bo Strike wciąż tkwi w mojej pamięci... :shake: Nie chciałabym takiej powtórki tym razem z Kostkiem :roll: