pumcia02 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Przepraszam za off. Serdecznie zapraszam na bazarki na rzecz podopiecznych Fundacji Noga w Łapę. Jest to mała fundacja, która ma obecnie 3 psiaki w płatnych miejscach (reszta w bdt) i dostaje sporo nowych zgłoszeń. Więcej sami nie udźwigną. Bazarek ogłoszeniowy: http://www.dogomania.pl/forum/threads/226765-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY-na-Nog%C4%99-w-%C5%81ap%C4%99-do-20-05 Bazarek cegiełkowy: http://www.dogomania.pl/forum/threads/226767-DAJ-IM-PI%C4%86!-Cegie%C5%82kowy-na-Nog%C4%99-w-%C5%81ap%C4%99-do-30-05 Zapraszam! Quote
Bonsai Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Kurcze... nieciekawie... trzeba zrobić bazarek cegiełkowy chociaż... Albo bazarek z fantami.. ja mogę podarować na taki bazarek kubek, który po zalaniu ciepłym lub zimnym zmienia kolor. Quote
winter7 Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 [quote name='zioberek87']kurde Winter7 co mam robić?[/QUOTE] Wszystko jest w porządku. Pan Marek ma już dawno zapłacone, ale z innego konta. Kontaktował się już z nim Azyl i wszystko wyjaśnione. Przepraszam, że nie uaktualniłam pierwszego postu, ale całymi dniami jestem teraz w pracy i nie mam możliwości posiedzenia na dogo. Zaraz wszystko uzupełnię. Quote
zioberek87 Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 ok na początek wpłaty dostałam dodatkową wpłatę od dnvitow jednorazową 50 zł proszę o zapisanie oraz od Ronald_D też 50 zł, Pan Marek napisała do mnie na FB że przeprasza że sprawa wyjaśniona. Super że to załatwiłyście bo byłam w kropce nie wiedziałam co robić.... co do bazarków to ja Ciotki zrobiłam i wkleiłam na atek chłopaka ale nawet nie weszłyście wkleję jeszcze raz http://www.dogomania.pl/forum/threads/225955-w-budowie nie ma co, bez kitu teraz cały czas nam bedzie barkować a tel niestety milczy:( musimy cos kombinowac bazarkami cegiełkami ogłoszeniami nie wiem:( Winter7 kochana codo rozliczenia to mam parę pytań ile mam Ci przesłać? bo mam kasy na chłopaka na teraz 276 zł Pan Marek pisał mi też cos na FB o szczepieniu chłopaka które też trzeba uregulować, za nie też zapłaciłyście czy mam za maj wysłać dodatkowo? Quote
zioberek87 Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='understandme']Zioberek ile brakuje Ci pieniędzy?[/QUOTE] ciocia miesięcznie nam brakuje 110 zł:( Quote
Karro Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='zioberek87']ciocia miesięcznie nam brakuje 110 zł:([/QUOTE] Kurcze nie dobrze :( trzeba by było pozapraszać na wątek, ale ja teraz na dogo nie mam czasu zbytnio :( Quote
zioberek87 Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 ja będę teraz cały czas z bazakrami próbować mam parę fantów, teraz też mam dużo książek także zobaczymy... Quote
piescofajnyjest Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 ja caly czas hopsam bazarek Kostusia!!! Quote
winter7 Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 Zioberku, przecież płaciliśmy za szczepienia - 40zł razem z odrobaczaniem. Jutro zadzwonię do pana Marka i werbalnie ustalę o co chodzi. Przepraszam Was również, że teraz niewiele czasu poświęcam Kostusiowi na dogo, ale mam bardzo ciężki okres w pracy i nie wyrabiam w realu :) Co do telefonów - no to niestety milczy. Ale dostałam wczoraj wiadomość na Tablica.pl, że ktoś chciałby się spotkać w sprawie Kostusia i jak to zrobić. Odesłałam odp, że najlepiej będzie się zdzwonić i umówić. No i teraz pytanie - czy najpierw samemu weryfikować dom ( wizyta, umowa itp) i dopiero wtedy kontaktować z Azylem, czy od razu pokierować do Azylu? Z drugiej strony nie chciałabym takiej niepewności jak w spawie Strike'a... Co o tym myślicie? A teraz proszę o pozytywną energię, aby ten KTOŚ do mnie zadzwonił :) Quote
Bonsai Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Ja bym najpierw sama weryfikowała, a dopiero po pozytywnej ocenie przekazała tę osobę do Azylu. :) Trzymam kciuki! Quote
gosia1701 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='Bonsai']Ja bym najpierw sama weryfikowała, a dopiero po pozytywnej ocenie przekazała tę osobę do Azylu. :) [/QUOTE] ja także bym tak zrobiła Quote
zioberek87 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 wiem cioteczko że płaciłysmy ale nie wiem dlaczego P. Marek o tym wspomniał.... jakbys dzwoniła do niego to się spytaj, bardzo bym się cieszyła (jak każdy) gdyby Kostuś znalazł domek, a co do tego telefonu to chyba też bym wolała na początku sama sprawdzić a potem wtajemniczyć Azyl, bo to co zrobili z Strikiem to masakra zero odzewu czy pies wogule żyje:( Quote
Karro Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Trzymam kciuki i popieram najpierw samemu sprawdzić a potem kierować do azylu, bo Strike wciąż tkwi w mojej pamięci... :shake: Nie chciałabym takiej powtórki tym razem z Kostkiem :roll: Quote
winter7 Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 Ale pani mi nic niestety nie odpisała i nie zadzwoniła :( Quote
baster i lusi Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 [quote name='winter7']Ale pani mi nic niestety nie odpisała i nie zadzwoniła :( tak to już jest z bullowatymi jak pojawi się jakieś światełko w tunelu to wyskakuje afera ....amstaff pogryzł dziecko i ludzie się wycofują.eh samo życie. http://www.fakt.pl/Amstaf-pogryzl-dziecko,artykuly,157050,1.html Quote
Recommended Posts