Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

winter7 napisał(a):
Uzupełniłam rozliczenia i zmieniłam tekst w ogłoszeniu.
PS. Na Tablicy od zawsze jest informacja, że Kostek ma 6 lat. Gdzie znalazłaś, że ma 4???

Wyświetlało mi się że 4 :roll: a może to ze zmęczenia ;) w takim razie przepraszam za zamieszanie:)

Edit. Właśnie weszłam na tablice i pisze cos w tym stylu: Kostek ma 4 lata dużo energii i wielkiego pecha.

To u mnie tylko tak się wyświetla?

Edited by understandme
Posted

Winter bo widzisz ja sie troche wzorowalam na poprzednim tekscie, bo ladnie byly tam zebrane informacje, ale probowalam to ulozyc troche inaczej, moze w ten sposob ludziom sie spodoba. :) A bedziemy go jeszcze raz probowac oglaszac w metrze? Albo gdzies indziej?

Posted

No i był dzisiaj telefon w sprawie Kostusia.
Ale się nie cieszcie, bo to lipa.
Dzwonił jakiś pan - ochroniarz i wspólnie z 3 kolegami chcą wziąć psa do siebie do pracy. Mieszkałby w altanie, a oni na dyżurach by się nim zajmowali.
Ciekawa jestem tylko kto by zajął się nim gdyby np. zachorował, nie mówiąc już o poniesieniu kosztów leczenia.
Poza tym nie miałby swojego przewodnika, tylko codziennie inną osobę...
Wytłumaczyłam panu, że Kostuś potrzebuje stabilności i każda zmiana może na niego źle wpłynąć.
To by było na tyle.

Widziałam już projekt plakatu od Bonsai, więc mam nadzieję, że domek się szybko znajdzie.:)