Karro Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 winter mimo takiefo urwania głowy masz czas dla Kostusia - jestes niesamowita :) Quote
Kocurek Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Kostusiu obiecalam w listopadzie,ze grosik wplace na koniec stycznia.Cioteczki przeslijcie mi prosze numer konta-razem z Ibanem i Swiftem:) Tule psinko.... Quote
zioberek87 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 (edited) czesc chlopaku, wieczorkiem sprawdze konto i zobacze czy doszlo od danavas:) edit:są pieniązki od danavas 100,00 zł za Strika:) Edited January 12, 2012 by zioberek87 Quote
winter7 Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='Kocurek']Kostusiu obiecalam w listopadzie,ze grosik wplace na koniec stycznia.Cioteczki przeslijcie mi prosze numer konta-razem z Ibanem i Swiftem:) Tule psinko....[/QUOTE] SERDECZNE DZIĘKI!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
chita Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Kostek na allegro ma w tej chwili ponad 480 wyswietlen i 1 oberwatora;) Quote
Bonsai Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Czyli póki co jest bezpieczny finansowo? Może pomyślimy o ogłoszeniu w metrze? Ta gazetka jest poczytna. Niestety ogłoszenie zwierzaka na Warszawę ze zdjęciem jest najdroższe. 80 zł plus VAT (czyli 98,40zł) poniedziałek-czwartek, w piątek jest drożej - 100 zł + VAT (123 zł). Można też ogłosić na inne miasto, w każdym innym jest taniej. Odpowiednio: 30 zł (36,9 zł) i 40 zł (49,2 zł). Quote
winter7 Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 [quote name='Bonsai']Czyli póki co jest bezpieczny finansowo? Może pomyślimy o ogłoszeniu w metrze? Ta gazetka jest poczytna. Niestety ogłoszenie zwierzaka na Warszawę ze zdjęciem jest najdroższe. 80 zł plus VAT (czyli 98,40zł) poniedziałek-czwartek, w piątek jest drożej - 100 zł + VAT (123 zł). Można też ogłosić na inne miasto, w każdym innym jest taniej. Odpowiednio: 30 zł (36,9 zł) i 40 zł (49,2 zł).[/QUOTE] To dobry pomysł. Niestety w grę póki co wchodzi tylko Warszawa. Pani Agnieszka chce go wyadoptować blisko Azylu. Może znajdę jakiegoś sponsora na piątkowe metro :cool3: [quote name='chita']Kostek na allegro ma w tej chwili ponad 480 wyswietlen i 1 oberwatora;)[/QUOTE] Oby ten tajemniczy obserwator się ujawnił. :cool3: Zrobiłam mu jeszcze wczoraj w nocy wyróżnienie na Tablicy.pl na 30 dni. A o zdjęcia będę molestować jutro. Właśnie wróciłam z dwudniowego szkolenia w Białymstoku i jestem umierająca. ALE DO KOSTKA ZAJRZAŁAM PRZED SNEM :evil_lol: Quote
piescofajnyjest Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 czesc Kostus: jestes obserwowany na allegro:) Quote
zioberek87 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 :):) ciotki to wspaniały pomysł:) jestem za piątkowym metrem:) teraz w styczniu już bida ale w lutym daje 50 zł na metro, chyba że jakbyście kogoś jeszcze dokoptowały i ktośby za mnie założył w styczniu te 50 zl to byśmy go teraz dały a ja w lutym komuś przeleję... ten miesiąc mam tak kiepski że szok Quote
chita Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 tytul chyba skuteczny bo Kostek ma juz 2 obserwatorow.... winter masz pw;) Quote
Karro Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Dobrze, że kolejny obserwator się pojawil :loveu: Quote
winter7 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Dzięki Chituniu :) Dostaliśmy jednego mail'a z zapytaniem o Kostka dzięki allegro Chity. Wysłałam odpowiedź z tel do pana Marka ( bo on chyba najlepiej teraz zna Kostusia) i tel do mnie. Tak jak już wcześniej pisałam pani Agnieszka chciałaby go wyadoptować do Warszawy. Niestety nie wiem z jakiego regionu jest zainteresowana osoba. Myślę, że jeśli to byłby dobry dom, to warto przekonać panią Agnieszkę. Państwo mieli już wcześniej amstaffa ( zmarł w kwietniu zeszłego roku). Teraz czekamy na rozwój sytuacji. I pozytywne myślenie :D Quote
Ziutka Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 No to dobre wieści cioteczka winter nam tutaj zafundowała :) Czekamy na rozwój sytuacji w takim razie ;) Mam nadzieję, że się nie obrazicie, ale zaproszę na bazarek ;) http://www.dogomania.pl/threads/220972-Miszmasz-do-domu-dla-kobiety-dla-psiaka-CD-na-tymczasy-25-stycznia-22-00 Quote
winter7 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='Ziutka']No to dobre wieści cioteczka winter nam tutaj zafundowała :) Czekamy na rozwój sytuacji w takim razie ;) Mam nadzieję, że się nie obrazicie, ale zaproszę na bazarek ;) http://www.dogomania.pl/threads/220972-Miszmasz-do-domu-dla-kobiety-dla-psiaka-CD-na-tymczasy-25-stycznia-22-00 Nie obrazimy się. Wyklikałaś tyle ogłoszeń dla Kostka, że będzie Ci wszystko wybaczone :) Może wstrzymajmy się jeszcze ten tydzień z Metrem. Na następny piątek możemy zrobić ogłoszenie - sponsorem będzie mój TZ :loveu: Quote
zioberek87 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 :D ale sie ciesze moze faktycznie bedzeie to odpowiedni domek dla naszego chlopaka:) Quote
winter7 Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 No i niestety......... Dom okazał się posiadaczem 8 - miesięcznej kotki. Rozmawiałam właśnie z panem Markiem - nie widzi takiej możliwości. Szukamy dalej. Aha, wgrywam filmik z naszym ulubieńcem. :) Quote
winter7 Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [video=youtube;XY6F9c-YN_o]http://www.youtube.com/watch?v=XY6F9c-YN_o&feature=g-upl&context=G22cf6c9AUAAAAAAAAAA[/video] Quote
gosia1701 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='winter7']No i niestety......... Dom okazał się posiadaczem 8 - miesięcznej kotki. Rozmawiałam właśnie z panem Markiem - nie widzi takiej możliwości. Szukamy dalej. Aha, wgrywam filmik z naszym ulubieńcem. :)[/QUOTE] a gdzie Ci ludzie mieszkają? bo w azylu jest rudy amstaf który mieszkał z kotem i dzieckiem i to by była dla niego duża szansa bo on w azylu jest załamany :( Quote
winter7 Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [quote name='gosia1701']a gdzie Ci ludzie mieszkają? bo w azylu jest rudy amstaf który mieszkał z kotem i dzieckiem i to by była dla niego duża szansa bo on w azylu jest załamany :([/QUOTE] Nie wiem skąd. Ale mogę napisać mail'a, aby skontaktowali się z Tobą. Przyślij mi na pw swój prywaty mail. Quote
zioberek87 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 szkoda, ale może rudemu się poszczęścia my dla Kostka napewno coś znajdziemy:) a ten filmik:) masakraaż serducho rośnie jak ten nasz chłopak się rozwija:) Quote
winter7 Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Chyba już nikt się ni interesuje Kostkiem. :( On tak ładnie się uczy, a tu zalewie jeden zachwyt... Bonsai, jak się robi to ogłoszenie w Metrze? Quote
Recommended Posts