Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kocurek']Kostusiu obiecalam w listopadzie,ze grosik wplace na koniec stycznia.Cioteczki przeslijcie mi prosze numer konta-razem z Ibanem i Swiftem:)
Tule psinko....[/QUOTE]

SERDECZNE DZIĘKI!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Czyli póki co jest bezpieczny finansowo?
Może pomyślimy o ogłoszeniu w metrze? Ta gazetka jest poczytna. Niestety ogłoszenie zwierzaka na Warszawę ze zdjęciem jest najdroższe. 80 zł plus VAT (czyli 98,40zł) poniedziałek-czwartek, w piątek jest drożej - 100 zł + VAT (123 zł).
Można też ogłosić na inne miasto, w każdym innym jest taniej. Odpowiednio: 30 zł (36,9 zł) i 40 zł (49,2 zł).

Posted

[quote name='Bonsai']Czyli póki co jest bezpieczny finansowo?
Może pomyślimy o ogłoszeniu w metrze? Ta gazetka jest poczytna. Niestety ogłoszenie zwierzaka na Warszawę ze zdjęciem jest najdroższe. 80 zł plus VAT (czyli 98,40zł) poniedziałek-czwartek, w piątek jest drożej - 100 zł + VAT (123 zł).
Można też ogłosić na inne miasto, w każdym innym jest taniej. Odpowiednio: 30 zł (36,9 zł) i 40 zł (49,2 zł).[/QUOTE]

To dobry pomysł. Niestety w grę póki co wchodzi tylko Warszawa. Pani Agnieszka chce go wyadoptować blisko Azylu.
Może znajdę jakiegoś sponsora na piątkowe metro :cool3:

[quote name='chita']Kostek na allegro ma w tej chwili ponad 480 wyswietlen i 1 oberwatora;)[/QUOTE]
Oby ten tajemniczy obserwator się ujawnił. :cool3:
Zrobiłam mu jeszcze wczoraj w nocy wyróżnienie na Tablicy.pl na 30 dni.

A o zdjęcia będę molestować jutro. Właśnie wróciłam z dwudniowego szkolenia w Białymstoku i jestem umierająca. ALE DO KOSTKA ZAJRZAŁAM PRZED SNEM :evil_lol:

Posted

:):) ciotki to wspaniały pomysł:) jestem za piątkowym metrem:) teraz w styczniu już bida ale w lutym daje 50 zł na metro, chyba że jakbyście kogoś jeszcze dokoptowały i ktośby za mnie założył w styczniu te 50 zl to byśmy go teraz dały a ja w lutym komuś przeleję... ten miesiąc mam tak kiepski że szok

Posted

Dzięki Chituniu :)
Dostaliśmy jednego mail'a z zapytaniem o Kostka dzięki allegro Chity.
Wysłałam odpowiedź z tel do pana Marka ( bo on chyba najlepiej teraz zna Kostusia) i tel do mnie.
Tak jak już wcześniej pisałam pani Agnieszka chciałaby go wyadoptować do Warszawy. Niestety nie wiem z jakiego regionu jest zainteresowana osoba. Myślę, że jeśli to byłby dobry dom, to warto przekonać panią Agnieszkę.
Państwo mieli już wcześniej amstaffa ( zmarł w kwietniu zeszłego roku).

Teraz czekamy na rozwój sytuacji. I pozytywne myślenie :D

Posted

[quote name='Ziutka']No to dobre wieści cioteczka winter nam tutaj zafundowała :)
Czekamy na rozwój sytuacji w takim razie ;)

Mam nadzieję, że się nie obrazicie, ale zaproszę na bazarek ;)

http://www.dogomania.pl/threads/220972-Miszmasz-do-domu-dla-kobiety-dla-psiaka-CD-na-tymczasy-25-stycznia-22-00

Nie obrazimy się. Wyklikałaś tyle ogłoszeń dla Kostka, że będzie Ci wszystko wybaczone :)
Może wstrzymajmy się jeszcze ten tydzień z Metrem. Na następny piątek możemy zrobić ogłoszenie - sponsorem będzie mój TZ :loveu:

Posted

No i niestety......... Dom okazał się posiadaczem 8 - miesięcznej kotki.
Rozmawiałam właśnie z panem Markiem - nie widzi takiej możliwości.
Szukamy dalej.
Aha, wgrywam filmik z naszym ulubieńcem. :)

Posted

[quote name='winter7']No i niestety......... Dom okazał się posiadaczem 8 - miesięcznej kotki.
Rozmawiałam właśnie z panem Markiem - nie widzi takiej możliwości.
Szukamy dalej.
Aha, wgrywam filmik z naszym ulubieńcem. :)[/QUOTE]

a gdzie Ci ludzie mieszkają? bo w azylu jest rudy amstaf który mieszkał z kotem i dzieckiem i to by była dla niego duża szansa
bo on w azylu jest załamany :(

Posted

[quote name='gosia1701']a gdzie Ci ludzie mieszkają? bo w azylu jest rudy amstaf który mieszkał z kotem i dzieckiem i to by była dla niego duża szansa
bo on w azylu jest załamany :([/QUOTE]
Nie wiem skąd. Ale mogę napisać mail'a, aby skontaktowali się z Tobą. Przyślij mi na pw swój prywaty mail.