Jump to content
Dogomania

[Poznań] szczeniaki w typie bullka OBA MAJA DOMKI !!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam:]
melduje ze oba maluchy bezpieczne w Dt ktre zapewnia ze do czasu znalezienia odpowiedzialnego domu beda mialy gdzie kluchy pupki grzac:cool3:
mialo byc tak 1-u mnie, 2gi u kolezanki, ostatecznie decyzja wspolna kolezanki i jej wspolokatorki obie klusie zostaly u nich- wiec fajnie ze nie musialy byc rozdzielone...
chwilowo- do konca tyg klusie maja do dyspozycji ogrod, spore mieszkanko w ktorym mozna spoooro nabroic:evil_lol: i opieke 24h
od przyszlego tyg kluchy zamieszkaja z obecna opiekunka w mieszkaniu- kawalerce 2pietra pod moim mieszkaniem (kamienice mamy w 100% zapsiona- w kazdym mieszkaniu pies i kilka kotow)
kolezanka wlasnie konczy remont swej kawalerki i tam Klusie beda mogly przemieszkac do czasu znalezienia DS...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

bulki sa przepiekne nawet nie wiem ktory oba sliczne zarowno brzydal jak i brzydul:evil_lol:
w aucie grzeczne przytulaki i nad wyraz spokojne jak na szczeniaki a zwlaszcza bulki:diabloti:ale zapewne jeszcze pokaza sie z najlepszej:diabloti::diabloti::diabloti:strony:evil_lol:
od przyszlego tyg maja zapewnione stale zabawy i kontakty z inymi psami- np moja sunia niezwykle lagodna...
mysle ze skoro Kajetan powierzyl je mojej opiece to chyba wiedzial co robi:evil_lol: wiec teraz szukamy domku stalego, odpowiedzialnego i przygotowanego na psa tej rasy:evil_lol:

uprzedzam tez ze od dawna juz niestety nie bywam systematycznie na dogo:shake: informacje na bierzaca jedynie sms...
postaram sie teraz czesciej zagladac powklejac foty ale nic nie moge obiecac- np aktualizacji codziennie

jestem z Kajetanem w stalym kontakcie tel

i jeszcze! te bulki - nie calkiem bulki- sa najpiekniejsze na swiecie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

jeszcze zaznacze moze dla zaniepokojonych- klusie zostaly ostatecznie razem w domu u kolezanki poniewaz nie ma tam zadnych innych zwierzat poza 2ma szczurami ktorym i tak wszytko jedno i niczego sie nie boja;) wiec nie ma ryzyka ze dla zabawy zjedza jakiegos np kotka w nocy...jednak nie zamierzam miec dla nich litosci, i gdy tylko zamieszkaja na wyciagniecie mej wstretnej lapy mam zamiar zapoznac ja z moimi kotami- mordercami;) zaprawionmi w boju z niejednym tymczasowiczem- niech sie klusie ucza szacunku do innego gat zwierzat;)

Posted

kaLOlina napisał(a):

mysle ze skoro Kajetan powierzyl je mojej opiece to chyba wiedzial co robi:evil_lol: wiec teraz szukamy domku stalego, odpowiedzialnego i przygotowanego na psa tej rasy:evil_lol:

Kajetan rzadko wie, co robi, ale akurat co do powierzenia Brzydali pod Twoją opiekę się nie pomylił :diabloti::diabloti::diabloti:
Dobrze Cię "słyszeć" Karolinko!!!
Aha, i jeszcze jedno. Dziękuję za zdjęcia Pimpusia ;):diabloti:

Posted

namiary na Kajetana bo to on zajmuje sie adopcja:)
ehh zdjecia pimpusia powiadasz goniu:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

a ktory jest ktory- brzydul to ten srebrny- znaczy sie berdziej srebrny niz ten czarny, bo tak to oba sa czarne:diabloti: po mordce bez tulowia nie rozrozniam jeszcze:roll::oops:

Posted

ok juz wiem...
popatrzylam na zdjecia...

brzydul- spokojniejszy przytulak ale tez odwazniejszy troszke dominant- to szarawy bulek z mordka badziej biala- symetrycznie rozlana plama i czarnym noskiem:)

brzydal- z ADHD wszedzie go pelno zywe srebro iskierka i troszke tchorz- to czarny ale za to z niesymetrycznie rozlana biala plamka na mordce i biala plamka na nosie

ha!:multi:

mam nadzieje ze nie pomylilam:diabloti:

Posted

kaLOlina napisał(a):
brzydul- spokojniejszy przytulak ale tez odwazniejszy troszke dominant- to szarawy bulek z mordka badziej biala- symetrycznie rozlana plama i czarnym noskiem

brzydal- z ADHD wszedzie go pelno zywe srebro iskierka i troszke tchorz- to czarny ale za to z niesymetrycznie rozlana biala plamka na mordce i biala plamka na nosie

mam nadzieje ze nie pomylilam

Dokładnie tak! :multi: :evil_lol:

Jak ja Ci zazdroszczę opieki nad dwoma bullkami na raz.
Wstaw koniecznie jakieś zdjęcia, bo będę niepocieszona!

Posted

GoniaP napisał(a):
Jeden brzydal musiał się dziś wynieść z dt. :placz: Kto ma pomysł co z nim zrobić?
HELP!!!

a co sie stalo ????? :shake: :-( :roll:

biedny maluszek nie rozumiem dlaczego one jeszcze domkow nie maja :placz: