kaLOlina Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 witam:] melduje ze oba maluchy bezpieczne w Dt ktre zapewnia ze do czasu znalezienia odpowiedzialnego domu beda mialy gdzie kluchy pupki grzac:cool3: mialo byc tak 1-u mnie, 2gi u kolezanki, ostatecznie decyzja wspolna kolezanki i jej wspolokatorki obie klusie zostaly u nich- wiec fajnie ze nie musialy byc rozdzielone... chwilowo- do konca tyg klusie maja do dyspozycji ogrod, spore mieszkanko w ktorym mozna spoooro nabroic:evil_lol: i opieke 24h od przyszlego tyg kluchy zamieszkaja z obecna opiekunka w mieszkaniu- kawalerce 2pietra pod moim mieszkaniem (kamienice mamy w 100% zapsiona- w kazdym mieszkaniu pies i kilka kotow) kolezanka wlasnie konczy remont swej kawalerki i tam Klusie beda mogly przemieszkac do czasu znalezienia DS...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bulki sa przepiekne nawet nie wiem ktory oba sliczne zarowno brzydal jak i brzydul:evil_lol: w aucie grzeczne przytulaki i nad wyraz spokojne jak na szczeniaki a zwlaszcza bulki:diabloti:ale zapewne jeszcze pokaza sie z najlepszej:diabloti::diabloti::diabloti:strony:evil_lol: od przyszlego tyg maja zapewnione stale zabawy i kontakty z inymi psami- np moja sunia niezwykle lagodna... mysle ze skoro Kajetan powierzyl je mojej opiece to chyba wiedzial co robi:evil_lol: wiec teraz szukamy domku stalego, odpowiedzialnego i przygotowanego na psa tej rasy:evil_lol: uprzedzam tez ze od dawna juz niestety nie bywam systematycznie na dogo:shake: informacje na bierzaca jedynie sms... postaram sie teraz czesciej zagladac powklejac foty ale nic nie moge obiecac- np aktualizacji codziennie jestem z Kajetanem w stalym kontakcie tel i jeszcze! te bulki - nie calkiem bulki- sa najpiekniejsze na swiecie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tengusia Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 czy w zwiazku z tym ze psiaki sa pod twoja opieka zmienic namiar w ogloszeniach ??? czy zostawic tak jak jest namiary na Kajetana ??? Quote
kaLOlina Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 jeszcze zaznacze moze dla zaniepokojonych- klusie zostaly ostatecznie razem w domu u kolezanki poniewaz nie ma tam zadnych innych zwierzat poza 2ma szczurami ktorym i tak wszytko jedno i niczego sie nie boja;) wiec nie ma ryzyka ze dla zabawy zjedza jakiegos np kotka w nocy...jednak nie zamierzam miec dla nich litosci, i gdy tylko zamieszkaja na wyciagniecie mej wstretnej lapy mam zamiar zapoznac ja z moimi kotami- mordercami;) zaprawionmi w boju z niejednym tymczasowiczem- niech sie klusie ucza szacunku do innego gat zwierzat;) Quote
GoniaP Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 kaLOlina napisał(a): mysle ze skoro Kajetan powierzyl je mojej opiece to chyba wiedzial co robi:evil_lol: wiec teraz szukamy domku stalego, odpowiedzialnego i przygotowanego na psa tej rasy:evil_lol: Kajetan rzadko wie, co robi, ale akurat co do powierzenia Brzydali pod Twoją opiekę się nie pomylił :diabloti::diabloti::diabloti: Dobrze Cię "słyszeć" Karolinko!!! Aha, i jeszcze jedno. Dziękuję za zdjęcia Pimpusia ;):diabloti: Quote
Greven Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 No jak to który jest który?! Brzydal ma na mordzie mniej białego, a Brzydul na biało obmalowany nos :evil_lol: Quote
kaLOlina Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 namiary na Kajetana bo to on zajmuje sie adopcja:) ehh zdjecia pimpusia powiadasz goniu:oops::oops::oops::oops::oops::oops: a ktory jest ktory- brzydul to ten srebrny- znaczy sie berdziej srebrny niz ten czarny, bo tak to oba sa czarne:diabloti: po mordce bez tulowia nie rozrozniam jeszcze:roll::oops: Quote
kaLOlina Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 ok juz wiem... popatrzylam na zdjecia... brzydul- spokojniejszy przytulak ale tez odwazniejszy troszke dominant- to szarawy bulek z mordka badziej biala- symetrycznie rozlana plama i czarnym noskiem:) brzydal- z ADHD wszedzie go pelno zywe srebro iskierka i troszke tchorz- to czarny ale za to z niesymetrycznie rozlana biala plamka na mordce i biala plamka na nosie ha!:multi: mam nadzieje ze nie pomylilam:diabloti: Quote
Greven Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 kaLOlina napisał(a):brzydul- spokojniejszy przytulak ale tez odwazniejszy troszke dominant- to szarawy bulek z mordka badziej biala- symetrycznie rozlana plama i czarnym noskiem brzydal- z ADHD wszedzie go pelno zywe srebro iskierka i troszke tchorz- to czarny ale za to z niesymetrycznie rozlana biala plamka na mordce i biala plamka na nosie mam nadzieje ze nie pomylilam Dokładnie tak! :multi: :evil_lol: Jak ja Ci zazdroszczę opieki nad dwoma bullkami na raz. Wstaw koniecznie jakieś zdjęcia, bo będę niepocieszona! Quote
GoniaP Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Czy mogę Was wszystkich prosić o zagłosowanie w Krakvecie na Przyborówko?? Tam też są "moje psy" a Pani Wanda, to anioł, nie człowiek... Poświęciła wszystko psom. Należy Jej się oddech na święta. Bardzo wszystkich proszę: Krakvet-Głosujemy na Przytulisko P. Wandy w Przyborówku Quote
Greven Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Oczywiście. Mój głos w tym miesiącu jest na p. Wandę. Byłam, widziałam, podziwiam! Quote
GoniaP Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Bulwy były dziś u weta. Mają srakunię i jeden z nich kicha. Dostały bomby witaminowe i antybiotyki. Agresory są z nich straaaaaaaaaaaaaszne :diabloti: Quote
agaga21 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 może ktoś kupi płytę na hotel dla Dropsika i ogromny dług za leczenie Duszka http://www.dogomania.pl/forum/f99/gry-pc-muza-koledy-dla-dropsika-zywiec-dlug-po-duszku-125943/#post11334461 Quote
GoniaP Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Jeden brzydal musiał się dziś wynieść z dt. :placz: Kto ma pomysł co z nim zrobić? HELP!!! Quote
agaga21 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 GoniaP napisał(a):Jeden brzydal musiał się dziś wynieść z dt. :placz: Kto ma pomysł co z nim zrobić? HELP!!! ojjjj...oby tylko nie trafił do schronu!!! Quote
Helga&Ares Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 agaga21 napisał(a):ojjjj...oby tylko nie trafił do schronu!!! jeśli nikt nie zadeklaruje dt, to niestety tak się stanie:( Quote
Tengusia Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 GoniaP napisał(a):Jeden brzydal musiał się dziś wynieść z dt. :placz: Kto ma pomysł co z nim zrobić? HELP!!! a co sie stalo ????? :shake: :-( :roll: biedny maluszek nie rozumiem dlaczego one jeszcze domkow nie maja :placz: Quote
Recommended Posts