Tengusia Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Witam dostalam dzisiaj info od Kajetana z fundacji Emir ze maja oni w lecznicy dwa szczeniaki w typie bull, dostalam fotki na telefon ale nie mam jak ich zrzucic na kompa :( psy z obserwacji zachowania prawdopodobnie trafily z pseudohodowli prosto na ulice, nie sprzedaly sie wiec ktos sie ich pozbyl bo wkoncu pies to nie suka i nie da sie tak zarobic :angryy: szczeniaki to samce w wieku ok 4 miesiecy, z pewnoscia potrzebuja kogos kto od poczatku bedzie umial stanowczo je prowadzic. pilnie szukamy im domu bo inaczej psy trafia do schroniska !!!!!!!!! W sprawie szczeniakow i ich adopcji prosze dzwonic do Kajetana z fundacji Emir 602751299 Quote
Greven Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Widziałam ich zdjęcia. Mają 4-5 miesięcy, pręgowane z białym, podobno miszlingi amstaffa z bullem, ale zdjęcia (w telefonie) były za małe, żeby to ocenić. Quote
GoniaP Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Czekamy na profesjonalne zdjęcia od Helga@Ares. Szczeniory są ponoć bardzo słodkie i garną się do ludzi. Jeśli trafią do schroniska, marny ich los :shake: TTB nie cieszą sie popularnością wśród adoptujących :placz: Quote
Tengusia Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 slodkie sa tylko co z tego skoro tak jak pisze Gonia adopcja bullowatych to ciezka sprawa :-( ja czekam na foteczki bo bez tego nawet ogloszen zrobic nie moge ... jak tylko Gonia badz Kajetan podesla mi fotki to rzuce ogloszenia i mam nadzieje ze szybko im cos znajdziemy :modla: fotki na telefonie tez mam i wygladaja rozkosznie :loveu: Quote
Tengusia Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Greven napisał(a):Ja już zadeklarowałam DT. no to super :multi: teraz tylko fotki ogloszenia i do domkow :loveu: Quote
Tengusia Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 zalozylam im watek na niebieskim fo Quote
GoniaP Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Greven napisał(a):Ja już zadeklarowałam DT. Bullowy Anioł z Ciebie :eviltong: Quote
Greven Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Oj przestań, jestem zboczona :evil_lol: Mam nadzieję, że znajdą DS w międzyczasie. Moja słabość do bullowatych prowadzi do tego, że mój dom (tu przemilczymy (...) ), a w samochodzie skonsumowana została tapicerka (ale tylko troszeczkę), zasikany luk bagażowy, nadjedzona dźwignia zmiany biegów (też tylko troszeczkę), pożarte gniazdo pasa bezpieczeństwa od strony kierowcy (DEFINITYWNIE!!), no nie liczę małego ubytku w kierownicy, czy hamulcu ręcznym i "przeczytania" map, atalasów, faktur, gwarancji, umów i takich tam... no przecież mogłam zabrać ze sobą, a nie zostawiać, prawda? ;) Quote
Tengusia Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Greven napisał(a):Oj przestań, jestem zboczona :evil_lol: Mam nadzieję, że znajdą DS w międzyczasie. Moja słabość do bullowatych prowadzi do tego, że mój dom (tu przemilczymy (...) ), a w samochodzie skonsumowana została tapicerka (ale tylko troszeczkę), zasikany luk bagażowy, nadjedzona dźwignia zmiany biegów (też tylko troszeczkę), pożarte gniazdo pasa bezpieczeństwa od strony kierowcy (DEFINITYWNIE!!), no nie liczę małego ubytku w kierownicy, czy hamulcu ręcznym i "przeczytania" map, atalasów, faktur, gwarancji, umów i takich tam... no przecież mogłam zabrać ze sobą, a nie zostawiać, prawda? ;) prawda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong: Quote
GoniaP Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Greven napisał(a):no nie liczę małego ubytku w kierownicy, czy hamulcu ręcznym i "przeczytania" map, atalasów, faktur, gwarancji, umów i takich tam... no przecież mogłam zabrać ze sobą, a nie zostawiać, prawda? ;) PRAWDA :diabloti::evil_lol::eviltong: Quote
Alicja Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [FONT=Arial]jasna cholerka :mad:....to sie nigdy nie skończy :shake:..... ano własnie domy dla bullowatych to marzenia .... ja już w moim środowisku nic nie znajduję :shake:... szukam teraz domków dla szczeniaków boxiowych .... :angryy:z przypadkowego krycia ...... też nie ma [/FONT] Quote
Greven Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Niespodziewanie (po tygodniu :shake: ) wrócił szczeniak z tymczasu, gdzie pani nawet deklarowała już dom stały. W związku z tym mogę zaoferować DT tylko dla jednego brzydala, nie dla dwóch. O ile w ogóle nadal jest taka potrzeba, może coś się zmieniło od wczoraj ;) Quote
Tengusia Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 raczej nic sie nie zmienilo :( Kajetan wyslal mi zdjecia na mail ale nie dotarly :roll: szukamy wiec DT dla jednego szczeniora !!!!!! komu ? komu ? bo pojda do schronu :placz: Quote
Alicja Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]DT na CITO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/FONT] Quote
makatka Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 I zdjęcia: [IMG]http://www.eyian.isat.pl/zz/1.jpg[/IMG] [IMG]http://www.eyian.isat.pl/zz/2.jpg[/IMG] Quote
Greven Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Ale brzydkie :evil_lol: Czy weterynarz precyzyjnie ocenił wiek? Quote
Greven Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Założyłam im wątek na [URL="http://www.proequo.pl/forum"]www.proequo.pl/forum[/URL] ... mogę też dać na stronę główną. Quote
Tengusia Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Makatka dzieki za wstawienie zdjec :Rose: mam jednak prosbe czy moglabys twarz pani wet ukryc na tych fotkach ??? prosil mnie o to Kajetan wiec wolalabym aby jego prosba zostala tu uszanowana ;) Pozdrawiam Quote
makatka Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 To jest rasa wielkołapy wielkopolski :) a nie rasa BRZYDAL :P Tengusia: mówisz i masz :P Trza było w esie napisać ;) Quote
Tengusia Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='makatka']To jest rasa wielkołapy wielkopolski :) a nie rasa BRZYDAL :P Tengusia: mówisz i masz :P Trza było w esie napisać ;)[/quote] trza bylo gdyby sie nie zapomnialo :splat: [B]no to kto da DT jednemu z panow ??? slodkie klapciaki czekaja !!![/B] Quote
Tengusia Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images48.fotosik.pl/28/251ea9149b722203.jpg[/IMG][/URL] Quote
Greven Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='makatka']To jest rasa wielkołapy wielkopolski a nie rasa BRZYDAL [/quote] Wielkołapy wielkopolski brzydal :diabloti: Quote
makatka Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 hahaha.. Tengusia-pełen profesjonalizm wymazywaczy. Biedna pani wet :P Grev: daj mu jeszcze mu Brzydal daj na imię :P Zobaczysz , obrazi się na Ciebie i wyżre Ci dziurę w tylnej kanapie :P Quote
Greven Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Makatka... ja już nie mam tylnych kanap, za dużo miejsca zajmowały ;) Quote
Recommended Posts