Jump to content
Dogomania

[Poznań] szczeniaki w typie bullka OBA MAJA DOMKI !!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Witam

dostalam dzisiaj info od Kajetana z fundacji Emir ze maja oni w lecznicy dwa szczeniaki w typie bull, dostalam fotki na telefon ale nie mam jak ich zrzucic na kompa :( psy z obserwacji zachowania prawdopodobnie trafily z pseudohodowli prosto na ulice, nie sprzedaly sie wiec ktos sie ich pozbyl bo wkoncu pies to nie suka i nie da sie tak zarobic :angryy:

szczeniaki to samce w wieku ok 4 miesiecy, z pewnoscia potrzebuja kogos kto od poczatku bedzie umial stanowczo je prowadzic.

pilnie szukamy im domu bo inaczej psy trafia do schroniska !!!!!!!!!

W sprawie szczeniakow i ich adopcji prosze dzwonic do Kajetana z fundacji Emir 602751299

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widziałam ich zdjęcia. Mają 4-5 miesięcy, pręgowane z białym, podobno miszlingi amstaffa z bullem, ale zdjęcia (w telefonie) były za małe, żeby to ocenić.

Posted

Czekamy na profesjonalne zdjęcia od Helga@Ares. Szczeniory są ponoć bardzo słodkie i garną się do ludzi. Jeśli trafią do schroniska, marny ich los :shake: TTB nie cieszą sie popularnością wśród adoptujących :placz:

Posted

slodkie sa tylko co z tego skoro tak jak pisze Gonia adopcja bullowatych to ciezka sprawa :-(

ja czekam na foteczki bo bez tego nawet ogloszen zrobic nie moge ... jak tylko Gonia badz Kajetan podesla mi fotki to rzuce ogloszenia i mam nadzieje ze szybko im cos znajdziemy :modla:

fotki na telefonie tez mam i wygladaja rozkosznie :loveu:

Posted

Oj przestań, jestem zboczona :evil_lol:

Mam nadzieję, że znajdą DS w międzyczasie.

Moja słabość do bullowatych prowadzi do tego, że mój dom (tu przemilczymy (...) ), a w samochodzie skonsumowana została tapicerka (ale tylko troszeczkę), zasikany luk bagażowy, nadjedzona dźwignia zmiany biegów (też tylko troszeczkę), pożarte gniazdo pasa bezpieczeństwa od strony kierowcy (DEFINITYWNIE!!), no nie liczę małego ubytku w kierownicy, czy hamulcu ręcznym i "przeczytania" map, atalasów, faktur, gwarancji, umów i takich tam... no przecież mogłam zabrać ze sobą, a nie zostawiać, prawda? ;)

Posted

Greven napisał(a):
Oj przestań, jestem zboczona :evil_lol:

Mam nadzieję, że znajdą DS w międzyczasie.

Moja słabość do bullowatych prowadzi do tego, że mój dom (tu przemilczymy (...) ), a w samochodzie skonsumowana została tapicerka (ale tylko troszeczkę), zasikany luk bagażowy, nadjedzona dźwignia zmiany biegów (też tylko troszeczkę), pożarte gniazdo pasa bezpieczeństwa od strony kierowcy (DEFINITYWNIE!!), no nie liczę małego ubytku w kierownicy, czy hamulcu ręcznym i "przeczytania" map, atalasów, faktur, gwarancji, umów i takich tam... no przecież mogłam zabrać ze sobą, a nie zostawiać, prawda? ;)

prawda :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:eviltong:

Posted

Greven napisał(a):
no nie liczę małego ubytku w kierownicy, czy hamulcu ręcznym i "przeczytania" map, atalasów, faktur, gwarancji, umów i takich tam... no przecież mogłam zabrać ze sobą, a nie zostawiać, prawda? ;)
PRAWDA :diabloti::evil_lol::eviltong:

Posted

[FONT=Arial]jasna cholerka :mad:....to sie nigdy nie skończy :shake:.....
ano własnie domy dla bullowatych to marzenia .... ja już w moim środowisku nic nie znajduję :shake:... szukam teraz domków dla szczeniaków boxiowych .... :angryy:z przypadkowego krycia ...... też nie ma
[/FONT]

Posted

Niespodziewanie (po tygodniu :shake: ) wrócił szczeniak z tymczasu, gdzie pani nawet deklarowała już dom stały. W związku z tym mogę zaoferować DT tylko dla jednego brzydala, nie dla dwóch.

O ile w ogóle nadal jest taka potrzeba, może coś się zmieniło od wczoraj ;)

Posted

raczej nic sie nie zmienilo :( Kajetan wyslal mi zdjecia na mail ale nie dotarly :roll:

szukamy wiec DT dla jednego szczeniora !!!!!!

komu ? komu ? bo pojda do schronu :placz:

Posted

Makatka dzieki za wstawienie zdjec :Rose: mam jednak prosbe czy moglabys twarz pani wet ukryc na tych fotkach ??? prosil mnie o to Kajetan wiec wolalabym aby jego prosba zostala tu uszanowana ;)

Pozdrawiam

Posted

[quote name='makatka']To jest rasa wielkołapy wielkopolski :) a nie rasa BRZYDAL :P

Tengusia: mówisz i masz :P Trza było w esie napisać ;)[/quote]

trza bylo gdyby sie nie zapomnialo :splat:

[B]no to kto da DT jednemu z panow ??? slodkie klapciaki czekaja !!![/B]

Posted

hahaha.. Tengusia-pełen profesjonalizm wymazywaczy. Biedna pani wet :P

Grev: daj mu jeszcze mu Brzydal daj na imię :P Zobaczysz , obrazi się na Ciebie i wyżre Ci dziurę w tylnej kanapie :P