zuziaM Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Mialysmy ostatnio w naszym schronisku podobna do Kamy sunie .... pojechala juz do swojego domku do Gdanska. Ale bylo kolejne zapytanie o sunie. Od pani z Krakowa. Podobno bardzo mila pani, ktora szuka dla przyjaciolki wlasnie takiej suni . Juz poprosilam lolke, do ktorej ta pani dzwonila, zeby sie skontaktowala z Wami i podala namiary na ta pania. Trzymam kciuki zeby sie pani sunia spodobala. Quote
BIANKA1 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='zuziaM']Mialysmy ostatnio w naszym schronisku podobna do Kamy sunie .... pojechala juz do swojego domku do Gdanska. Ale bylo kolejne zapytanie o sunie. Od pani z Krakowa. Podobno bardzo mila pani, ktora szuka dla przyjaciolki wlasnie takiej suni . Juz poprosilam lolke, do ktorej ta pani dzwonila, zeby sie skontaktowala z Wami i podala namiary na ta pania. Trzymam kciuki zeby sie pani sunia spodobala. Dziękuję . To bardzo miła suńka . Ktos w końcu musi ją pokochac Quote
BIANKA1 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 lolka napisał(a):BIANKA wysłałam Ci PW:lol: Dostałam , dziekuje . Juz wysłałam namiary opiekunce Kamy :lol: Quote
zuziaM Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 BIANKA1 napisał(a):Dostałam , dziekuje . Juz wysłałam namiary opiekunce Kamy :lol: No to ja sciskam kciuki. Bo moze wlasnie takiej suni ta pani szuka :roll: ? ? ? Quote
lolka Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Bella1 napisał(a):Kama nadal czeka :shake: oj szkoda :-(...........a ta babeczka z Katowic nie zainteresowana czy jak? Quote
tyciaNi Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 hooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooop:modla: Quote
BIANKA1 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 U Kamy bez zmian . Nie ma chętnych , a to taki fajny pies :roll: Quote
tyciaNi Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 taka fajna morda... wierzę że wkrótce ktoś doceni tego zwierza bo jak nie :mad: Quote
tyciaNi Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 ach upadek obyczajów ogólnie, dziś mam doła mega wypasionego :shake: i bagaż nienawiści do społeczeństwa do jutra Kama :loveu: Quote
halbina Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 tyciaNi napisał(a):ach upadek obyczajów ogólnie, dziś mam doła mega wypasionego :shake: i bagaż nienawiści do społeczeństwa do jutra Kama :loveu: też tak mam.... depresja jesienna... :cool1: Quote
tyciaNi Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 no tak na święta to trzeba pod choinkę kupić szczeniaczka a zaniedbanego stwora :shake: Quote
dusje Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Godzina 5 rano a ja tu wyskakuje z pytaniem:evil_lol: Czy Kama odnalazlaby sie wsrod innych czworonogow? Czy akceptuje suczki i psy? Jesli tak, to istnieje mozliwosc oddania suni do dobrego domku. Podkreslam - jest taka mozliwosc ,ale wpierw musze wiedziec wiecej.:lol: Potrzebne mi wszelkie wyczerpujace informacje.Czy ma szczepienia przeciw zakaznym czy tylko na wscieklizne? Nic nie obiecuje, przepraszam:oops: ale zapytanie o sunie otrzymalam z NL i kuje zelazo dopoki gorace;) Quote
Bella1 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Właśnie rozmawiałam z DT gdzie przebywa Kama sunia jest wysterylizowana , ma czipa i szczepienia ,na wyjazd za granice potrzebny byłby tylko paszport , co do samej Kamy z innymi zwierzętami nie ma problemu w DT są inne zwierzęta , w tym koty , natomiast w ogrodzie gdy zobaczy kota pogoni go ale nie tak żeby go potraktować zębami poprostu jak coś ucieka to się go pogoni ;) ma bardzo miękie futerko takie miłe w dotyku , nie ma problemu z pielęgnacją typu kąpanie , czesanie , nie nadaje się raczej do osoby mało aktywnej lubi sobie pobiegać dobrze czuje się w ogrodzie oczywiście musi spać w domu , kocha ludzi nie przejawia żadnej agresji a przy tym jest śliczna i bardzo potrzebuje kochającego domku Quote
Poker Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 dusje, witam , ciesze się,że chcesz pomóc naszej wrocławskiej Kamusi :evil_lol: Quote
dusje Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Probuje:lol: ale nic na 100%. Nie lubie czynic zludnych nadziei. Moze ktos z watku odpowie na moje pytanko:lol:, wprawdzie doczytalam sie ze dziewczynka z psami za pan brat, ale czy tak samo z innymi sunkami? Jutro chetnie przekaze odp. zainteresowanym:lol: Juz zobaczylam post Beli, wiec zaraz szybciutko napisze maila a jutro tu zajrze i skrobne co wiem:lol: Quote
GoskaGoska Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 no sunia się dogaduje ze zwierzakami i do suczki tez by się nadawała, ta ze wcześniejszych info i myślę, ze dziewczyny potwierdzą. A szczepienia itd to wszytsko ma na pewno. Quote
dusje Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Maila juz puscilam, pewnie dopiero za kilka godzin otrzymam odpowiedz:lol: Zobaczymy co przyniesie poranek. Quote
Recommended Posts