Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mialysmy ostatnio w naszym schronisku podobna do Kamy sunie .... pojechala juz do swojego domku do Gdanska.
Ale bylo kolejne zapytanie o sunie. Od pani z Krakowa. Podobno bardzo mila pani, ktora szuka dla przyjaciolki wlasnie takiej suni .
Juz poprosilam lolke, do ktorej ta pani dzwonila, zeby sie skontaktowala z Wami i podala namiary na ta pania.
Trzymam kciuki zeby sie pani sunia spodobala.

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuziaM']Mialysmy ostatnio w naszym schronisku podobna do Kamy sunie .... pojechala juz do swojego domku do Gdanska.
Ale bylo kolejne zapytanie o sunie. Od pani z Krakowa. Podobno bardzo mila pani, ktora szuka dla przyjaciolki wlasnie takiej suni .
Juz poprosilam lolke, do ktorej ta pani dzwonila, zeby sie skontaktowala z Wami i podala namiary na ta pania.
Trzymam kciuki zeby sie pani sunia spodobala.
Dziękuję . To bardzo miła suńka . Ktos w końcu musi ją pokochac

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Dostałam , dziekuje . Juz wysłałam namiary opiekunce Kamy :lol:

No to ja sciskam kciuki.
Bo moze wlasnie takiej suni ta pani szuka :roll: ? ? ?

Posted

tyciaNi napisał(a):
ach upadek obyczajów ogólnie, dziś mam doła mega wypasionego :shake:
i bagaż nienawiści do społeczeństwa

do jutra Kama :loveu:

też tak mam.... depresja jesienna... :cool1:

Posted

Godzina 5 rano a ja tu wyskakuje z pytaniem:evil_lol: Czy Kama odnalazlaby sie wsrod innych czworonogow? Czy akceptuje suczki i psy? Jesli tak, to istnieje mozliwosc oddania suni do dobrego domku. Podkreslam - jest taka mozliwosc ,ale wpierw musze wiedziec wiecej.:lol: Potrzebne mi wszelkie wyczerpujace informacje.Czy ma szczepienia przeciw zakaznym czy tylko na wscieklizne? Nic nie obiecuje, przepraszam:oops: ale zapytanie o sunie otrzymalam z NL i kuje zelazo dopoki gorace;)

Posted

Właśnie rozmawiałam z DT gdzie przebywa Kama
sunia jest wysterylizowana , ma czipa i szczepienia ,na wyjazd za granice potrzebny byłby tylko paszport , co do samej Kamy z innymi zwierzętami nie ma problemu w DT są inne zwierzęta , w tym koty , natomiast w ogrodzie gdy zobaczy kota pogoni go ale nie tak żeby go potraktować zębami poprostu jak coś ucieka to się go pogoni ;) ma bardzo miękie futerko takie miłe w dotyku , nie ma problemu z pielęgnacją typu kąpanie , czesanie , nie nadaje się raczej do osoby mało aktywnej lubi sobie pobiegać dobrze czuje się w ogrodzie oczywiście musi spać w domu , kocha ludzi nie przejawia żadnej agresji a przy tym jest śliczna i bardzo potrzebuje kochającego domku

Posted

Probuje:lol: ale nic na 100%. Nie lubie czynic zludnych nadziei. Moze ktos z watku odpowie na moje pytanko:lol:, wprawdzie doczytalam sie ze dziewczynka z psami za pan brat, ale czy tak samo z innymi sunkami? Jutro chetnie przekaze odp. zainteresowanym:lol:

Juz zobaczylam post Beli, wiec zaraz szybciutko napisze maila a jutro tu zajrze i skrobne co wiem:lol: