BIANKA1 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Kama to śliczna około 4 letnia suczka . Mieszka we wrocławskim schronisku od 8 miesięcy . Tam , zarosniętą i skołtunioną wypatrzyła Pani Lucynka , która ma zakład pieknosci dla psów i pomaga w schronisku doprowadzać do porządku długowłosych biedaczków . Kama została ostrzyżona , wysterylizowana , i jest gotowa rozpocząć nowe zycie . Quote
irysek Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 i ja heheh slicznotka. czy to kolejny nabytek bianki tymczasowy? Quote
GoskaGoska Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 a ona jest w schronie czy u Ciebie Bianka? Quote
BIANKA1 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 GoskaGoska napisał(a):a ona jest w schronie czy u Ciebie Bianka? Ona jest u Pani Lucynki , która ma odwagę strzyc mojego Kobiego :lol: Quote
BIANKA1 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 GoskaGoska napisał(a):To do ogloszen czyj nr? P . Lucunki , juz przesłałam na pw.:lol: Quote
GoskaGoska Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Jak znajdęchwile to porobie jej ogloszenia , tak miala szczescie , ze ta Pani ją wypatrzyla Quote
BIANKA1 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 GoskaGoska napisał(a):Jak znajdęchwile to porobie jej ogloszenia , tak miala szczescie , ze ta Pani ją wypatrzyla Dzięki Gosia . Jak Kama pójdzie do domku , to Pani Lucynka weznie terierkowatą sunie , która już 2 razy została pogryziona na boksach :shake: Quote
GoskaGoska Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 ogloszenia Kamy: 1.cafeanimal.pl 2.GUMTREEWROCLAW Quote
BIANKA1 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 GoskaGoska napisał(a):ogloszenia Kamy: 1.cafeanimal.pl 2.GUMTREEWROCLAW Dziękuje :lol: Quote
GoskaGoska Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Bianka nie ma mi za co dziękowac. Ja jestem zdania , ze trzeba pomogac tym co pomagają psiakom. jak co to postara się dorobic ogloszenia Quote
Fredzia:) Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 BIANKA1 napisał(a):Dzięki Gosia . Jak Kama pójdzie do domku , to Pani Lucynka weznie terierkowatą sunie , która już 2 razy została pogryziona na boksach :shake: Która to jest?? Quote
Fredzia:) Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 1.KAMA KUD?ACZ PROSTO ZE SPA OSTRZY?ONA, WYK?PANA, W / Psy > 2.Pozosta?e - Wroc?aw 3.Ogłoszenia - Oddam za darmo śliczna sunie 4.KAMA KUDŁACZ wysterelizowana:) - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne 5.KAMA KUD?ACZ PROSTO ZE SPA OSTRZY?ONA, WYK?PANA, WYSTERYLIZOWANA | Neeon.pl Quote
BIANKA1 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Fredzia:) napisał(a):Która to jest?? Ta pogryziona to teraz chyba siedzi w szczeniakarni . Pani Lucynka mi mówiła , bo ja do schronu nie chodzę . Quote
żuraw Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 a czy wiadomo coś o charakterze suczki?:loveu: Quote
tyciaNi Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 mi się bardzo podoba - "kudłacz" ale z typu tych sympatycznie rozdziwiastych:cool2: Quote
BIANKA1 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 żuraw napisał(a):a czy wiadomo coś o charakterze suczki?:loveu: Wiadomo . Lubi sobie poszczekac , zgadza sie ze zwierzakami , jest bardzo dynamiczna, popiskuje cichutko gdy sie niecierpliwi -tak spiewa sobie .Lubi aportować i biegać . Raczej do domu z ogrodem . Żuraw , a co u Loli ?Beda jakies fotki ?:cool3: Quote
żuraw Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 super chiper na początku była u mojej siostry - wetka bała się zeby moje czegoś nie złapały. Córeczki siostry-zakochane:loveu::loveu::loveu: w bulwie. No i nie musiała bidulka po schodach z moimi szatanami do ogrodu się wspinać tylko- szybciutko, 1 schodek i już trawka:lol:. Siostra siedzi w domu z 1 córką więc Lolka cały dzień ma towarzystwo ludziów;) i jest przeszczęśliwa wylegując chrumkając sobie przy tym słodko.:loveu::loveu: Teraz jest oK, Lola jest u nas bo zimno więc na dworzu tyle czasu nie są, więc po schodach tyle nie musi sie wspinać, Lolka dupkę przy kominku grzeje:evil_lol: Byliśmy na kontroli, oczka w porządku (ale przemywać trzeba), łapki OK ale wetka boi się o serducho:shake:, Lolka czasami dziwnie (nawet jak na bulwę ) oddycha :shake:. Mamy obserwować. Strasznie się tym martwię. Czasami sie zastanawiam czy nie dać jej znów do siostry żeby miała Lolkę cały czas "na oku". Córeczki siostry aż piszczą do Lolki a ona do nich:loveu:, moje córki też piszczą :evil_lol:ale dobro suczy jest najważniejsze, a nas długo w domu nie ma, dziewczyny w szkole, ja w pracy i cały dzień się zamartwiam czy z Lolką wszystko w porządku:shake:. Fotek nowych brak - aparat kaput zrobił bydle:diabloti: Quote
Recommended Posts