Jump to content
Dogomania

Kielce - psi karzełek, 7mies. skazany za wygląd -miał kochający domek, biega za TM

Recommended Posts

Posted

[url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=471784949]Nie zabijajcie Stasia za brzydotę! Pomocy! (471784949) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Stasinek na allegro.

• Replies 490
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=blue][B]Folen, przerażasz mnie! :evil_lol: Czytasz w moich myślach??? :-o[/B][/COLOR]
[COLOR=black]Właśnie o takim, ociekającym czerwienią tle, myślałam. :loveu:[/COLOR]
[B][COLOR=blue]Aukcja max![/COLOR][/B] :multi:
Zaraz startuję z ogłoszeniami. Folenuś, czekam na Twoje dane do wpłaty na PW. Dziękuję kolejny raz Skarbie za pomoc! :loveu:

Posted

[B]Strony, na których są ogłoszenia:[/B]

ale.gratka (na woj.mazowieckie)

vegie (też mazowieckie)

pineska (j.wyż)

eoferty.com.pl (j.wyż)

pajęczyna (j.wyż)

dwukropek (j.wyż)

bono-polska

gumtree (W-wa)

neeon (cały kraj)

przygarnijzwierzaka.pl

Posted

[quote name='majqa'][COLOR=blue][B]Folen, przerażasz mnie! :evil_lol: Czytasz w moich myślach??? :-o[/B][/COLOR]
[COLOR=black]Właśnie o takim, ociekającym czerwienią tle, myślałam. :loveu:[/COLOR]
[B][COLOR=blue]Aukcja max![/COLOR][/B] :multi:
Zaraz startuję z ogłoszeniami. Folenuś, czekam na Twoje dane do wpłaty na PW. Dziękuję kolejny raz Skarbie za pomoc! :loveu:[/QUOTE]

Majqa czasem bym chciała czytać w myślach, choć może to niebezpieczne z lekka jest :evil_lol:
A tak poważnie to cały dzień kombinowałam i wciąż czuje niedosyt :shake:
Zaraz wysyłam pw.

Posted

dzięki dziewczyny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

jutro jak zawiozę Bubę na sterylkę to zadzwonię do tych ludzi czy będą w niedzielę....bo może wyjadą...jak będą to nie będzie problemu, gorzej jak wyjadą gdzieś to trzeba by malucha wcześniej zabrac...no nic - nie będę się martwić na zapas

Posted

[quote name='Folen']Majqa czasem bym chciała czytać w myślach(...).[/quote]
W moich "chorych" zdecydowanie nie polecam. :razz:
Andziu, musi się udać kruszynce!!!

Posted

Andzia teraz Twój ruch. Myślę, że nie ma co czekać do niedzieli, bo faktycznie mamy okres świąteczny i pewnie tych ludzi nie będzie w domu. Może jutro uda się malucha wyrwać?? Czy do niedzieli do godz. 14-15 będziesz w stanie go przetrzymać??

Posted

[quote name='MaJa 75']Andzia teraz Twój ruch. Myślę, że nie ma co czekać do niedzieli, bo faktycznie mamy okres świąteczny i pewnie tych ludzi nie będzie w domu. Może jutro uda się malucha wyrwać?? Czy do niedzieli do godz. 14-15 będziesz w stanie go przetrzymać??[/quote]

Maja... problem w tym, że nie mam gdzie go przetrzymać....zapytam jeszcze w hoteliku....ech....:shake:

Posted

[quote name='MaJa 75']Wiesz, żeby nie było takiej sytuacji, że w niedzielę nie będzie kogo zabrać:shake:[/quote]

jutro dam znac co i jak.....nie martwmy się na zapas:lol:

Guest monia3a
Posted

Trzymam kciuki za powodzenie niedzielnej akcji ;)

Posted

[quote name='basia0607']Stachu , aleś mi zapadl w serce ![/quote]

Stasinek - krasnalek,:roll: moze w jakiejs lecznicy w kaciku przenocuje, byleby sie udalo

Posted

Zagladam, do Staśka z rana i mam nadzieję , ze gdy wieczorem znowu tu zasiadę Stasio już bedzie bezpieczny.
Ja już mam swego mistera dogo ! Król Staś 1. Bożesz jak chcialabym go przytulić !