Folen Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=471784949]Nie zabijajcie Stasia za brzydotę! Pomocy! (471784949) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Stasinek na allegro. Quote
madcat1981 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 :crazyeye::-o Gratulacje dla autorki tekstu... dawno już nic mnie tak do głębi nie poruszyło:bigcry:...Wierzę, ze nie tylko mnie... Quote
Erazm Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Dziewczyny psiak będzie u Siemionki:evil_lol: Quote
mru Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 aaaaaaa to niedaleko mnie!!!!!!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: taaak? jezu, siemonka, daj się zapoznaaaać!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
madcat1981 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 :loveu::loveu::loveu:.Ale DT czy DS?.. bo ja już zgubiłam wątek... :stupid::oops: Quote
majqa Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [COLOR=blue][B]Folen, przerażasz mnie! :evil_lol: Czytasz w moich myślach??? :-o[/B][/COLOR] [COLOR=black]Właśnie o takim, ociekającym czerwienią tle, myślałam. :loveu:[/COLOR] [B][COLOR=blue]Aukcja max![/COLOR][/B] :multi: Zaraz startuję z ogłoszeniami. Folenuś, czekam na Twoje dane do wpłaty na PW. Dziękuję kolejny raz Skarbie za pomoc! :loveu: Quote
majqa Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [B]Strony, na których są ogłoszenia:[/B] ale.gratka (na woj.mazowieckie) vegie (też mazowieckie) pineska (j.wyż) eoferty.com.pl (j.wyż) pajęczyna (j.wyż) dwukropek (j.wyż) bono-polska gumtree (W-wa) neeon (cały kraj) przygarnijzwierzaka.pl Quote
basia0607 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Majga ! a niech Cię kaczka kopnie , taki tekst !!! jak zwykle rzuca na kolana. Co by dogo zrobilo bez Ciebie ? Quote
Folen Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='majqa'][COLOR=blue][B]Folen, przerażasz mnie! :evil_lol: Czytasz w moich myślach??? :-o[/B][/COLOR] [COLOR=black]Właśnie o takim, ociekającym czerwienią tle, myślałam. :loveu:[/COLOR] [B][COLOR=blue]Aukcja max![/COLOR][/B] :multi: Zaraz startuję z ogłoszeniami. Folenuś, czekam na Twoje dane do wpłaty na PW. Dziękuję kolejny raz Skarbie za pomoc! :loveu:[/QUOTE] Majqa czasem bym chciała czytać w myślach, choć może to niebezpieczne z lekka jest :evil_lol: A tak poważnie to cały dzień kombinowałam i wciąż czuje niedosyt :shake: Zaraz wysyłam pw. Quote
andzia69 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 dzięki dziewczyny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jutro jak zawiozę Bubę na sterylkę to zadzwonię do tych ludzi czy będą w niedzielę....bo może wyjadą...jak będą to nie będzie problemu, gorzej jak wyjadą gdzieś to trzeba by malucha wcześniej zabrac...no nic - nie będę się martwić na zapas Quote
majqa Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Folen']Majqa czasem bym chciała czytać w myślach(...).[/quote] W moich "chorych" zdecydowanie nie polecam. :razz: Andziu, musi się udać kruszynce!!! Quote
MaJa 75 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Andzia teraz Twój ruch. Myślę, że nie ma co czekać do niedzieli, bo faktycznie mamy okres świąteczny i pewnie tych ludzi nie będzie w domu. Może jutro uda się malucha wyrwać?? Czy do niedzieli do godz. 14-15 będziesz w stanie go przetrzymać?? Quote
andzia69 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='MaJa 75']Andzia teraz Twój ruch. Myślę, że nie ma co czekać do niedzieli, bo faktycznie mamy okres świąteczny i pewnie tych ludzi nie będzie w domu. Może jutro uda się malucha wyrwać?? Czy do niedzieli do godz. 14-15 będziesz w stanie go przetrzymać??[/quote] Maja... problem w tym, że nie mam gdzie go przetrzymać....zapytam jeszcze w hoteliku....ech....:shake: Quote
MaJa 75 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Wiesz, żeby nie było takiej sytuacji, że w niedzielę nie będzie kogo zabrać:shake: Quote
andzia69 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='MaJa 75']Wiesz, żeby nie było takiej sytuacji, że w niedzielę nie będzie kogo zabrać:shake:[/quote] jutro dam znac co i jak.....nie martwmy się na zapas:lol: Quote
Guest monia3a Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Trzymam kciuki za powodzenie niedzielnej akcji ;) Quote
majqa Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='basia0607']Stachu , aleś mi zapadl w serce ![/quote] Do nd wykorkuję ze stresu...że też Maja musiała mnie tu zwabić...:shake: Quote
pixie Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='basia0607']Stachu , aleś mi zapadl w serce ![/quote] Stasinek - krasnalek,:roll: moze w jakiejs lecznicy w kaciku przenocuje, byleby sie udalo Quote
basia0607 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Zagladam, do Staśka z rana i mam nadzieję , ze gdy wieczorem znowu tu zasiadę Stasio już bedzie bezpieczny. Ja już mam swego mistera dogo ! Król Staś 1. Bożesz jak chcialabym go przytulić ! Quote
Klaudus__ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [I]Kruszynko cały czas o Tobie myślę... Zawróciłeś mi w głowie...:loveu:[/I] Quote
mmlasowice Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 kochana psinka. To jeszcze dziecko o szkoda ,że tak daleko od śląska. Już bym go zabrała. Magda :mmlasowice @ gmail.com Quote
Recommended Posts