Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tulinka zaszczepiona - ponieważ nie wiem, czy była szczepiona kiedykolwiek, doszczepiamy jednak za dwa tygodnie. I sterylka za kolejne dwa.
Zrobiliśmy USG - piękna macica :roll: (warto było usłyszeć dr.Orła, jak z pasją opisywał obraz - "O, tu, tu! Widzi Pani, jak się rusza ta czarna kreseczka?! To ONA! ONA!).
Nie ma ciąży:roll:.

Co do kóz - nie wiem, naprawdę nie wiem, jak to możliwe :shake:.

Posted

samoglow napisał(a):
Ciazy nie ma - jest kreseczka i to czarna. Tajemnicza sprawa :razz:

No, jak nic, tajemnicza :cool3: - wytniemy kreseczkę razem z tajemnicą bez litości.
Takie życie.

Posted

Wszystkie psy zabrane z Krężla :multi:. Klatki i stodoła puste wreszcie.
Powinno się spalić to wszystko i podpisać to miejsce psiej kaźni nazwiskiem twórczyni na wieczną pamiątkę ludzkiej... ech, dalej byłoby już bardzo niecenzuralnie.

Posted

Camara napisał(a):
Tula była w sobotnio-niedzielnym wydaniu GW a dziś jest w Krakowskiej.
Pozostaje trzymanie kciuków!

Gosiu, ty patrzysz wKrakowską, był tam mój Harley??
Bo wysyłałam, a nie wiem czy był czy nie.

Sorry, Tula.:p

Posted

Camara napisał(a):
Tula była w sobotnio-niedzielnym wydaniu GW a dziś jest w Krakowskiej.
Pozostaje trzymanie kciuków!

a był w weekend jakiś odzew?
salibinko?

Posted

kinga napisał(a):
a był w weekend jakiś odzew?
salibinko?

Camaro,dziękuję Ci serdecznie - w środę idziemy z Tulcią na wizytę - wynik Twoich ogłoszeń:roll:.
Starsze małżeństwo, Kraków - pan jeszcze pracuje, pani jest w domu na emeryturze - bez dzieci, bez psów i kotów, za to z dużą ilością wolnego czasu. Przez szesnaście lat mieli sunię. Tulcia byłaby pieskiem blokowym - kanapowym:roll:. Bez problemu wizyty przed i po i jeszcze po ;), umowy - są otwarci. Rozmawiamy sobie telefonicznie od wczoraj.
Doszczepiamy jutro Tulinkę. Jeśli ten dom okaże się odpowiedni dla Tulci, pozostaje kwestia sterylki - to możliwe dopiero za dwa tygodnie najwcześniej po doszczepieniu - rozmawiałam z tym panem i jeśli ten dom będzie miał sens - umówię Tulcię do Krak-vetu i pojedzie z nowego domku, co byłoby dla niej lepsze ze względu na okres adaptacyjny.