Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wieczorkiem też Drops spacerowal...faktycznie,"przepadał" raz czy dwa na przednią łapkę....Potem sie zasapal ....

Plakaty Frodo i Dropsa mam już w domu...

Podziele się nimi z Tobą, Klaudus...
Zostawie pojutrze kilka w lecznicy. /Jutro nie będe u Dropsa/

Posted

Fajnie... Pinczerka też mi zaproponowała plakaty.
Więc nie wiem która z Was ma mniej :eviltong: To zabiorę od tej która ma więcej :evil_lol: Tylko która ma więcej,a która mniej? :roll:
:eviltong:

Posted

Alaa napisał(a):
Dziewczyny a ile miesiecznie kosztuje pobyt Dropsika w lecznicy?

to zalezy jakie leki akurat bedzie musiał dostać, wiec moze wychodzic roznie. za listopad jest do zapłacenia ok 850zł

Posted

Przy mnie też kuleje na tę łapkę ale nie odbiera mu to zadowolenia z życia. Plakat rzuca się w oczy na tablicy ogłoszeń, widziałam wczoraj, mam nadzieję że przyniesie pozytywny skutek.

Posted

To wielka kwota, boje sie ze nie uzbieramy tyle kazdego miesiaca. A nie byloby taniej w DT? Nie wiem juz sama, takie pomysly mi przez glowe przechodza, napradw zrobi sie potezny dlug.Nie widze rozwiazania i to jest najgorsze.:-(

Posted

Dzisiaj miałam przyjemność poznać Dropsika osobiście :loveu:
Rany jakie to jest Słoneczko! Biega,skacze - wszędzie Go pełno!
Tu musi iść - to zobaczyć. Zabiegany z Dropsika dziadzio :evil_lol: Miki to przy Nim żółw mega wolny. Prawdziwy Skarb ! Jak dobrze,że jest bezpieczny...
Że Jego pokojem nie jest schroniskowy boks...
Jak można nie kochać takiego wariata? Nierealne...
A ten uśmiech... Mmmm... :cool3::razz:

Posted

Poczciwina z Dropsa wielka...taki "nie wadzący nikomu"....

Wieczorkiem pospacerowaliśmy krótko dość bo sie śpieszyłam ,ale

zostawiłam w recepcji kilka jego plakatów dla Ciebie Klaudus..

Posted

Togaa dziękuję bardzo! Rozwieszę w okolicy.
Osoba która Dropsika adoptuje będzie miała prawdziwy Skarb w domu...
Na Jego widok nie da się nie uśmiechnąć...
Tak bardzo promieniuje z Niego pozytywna energia... :loveu:

Posted

Jakieś wyjście to hotelik.
Ten, o którym myślę, to :
http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-dla-najbardziej-potrzebujacych-122403/

Znam to miejsce osobiście. Byłam tam kilka razy, uważam za zaufane. Może Wy też znacie, bo to Schronisko w Uciechowie.
Doczytałam, że koszt dziennego pobytu to 12zł. Jest opieka weterynaryjna. Nie wiem tylko jak z miejscami, bo niewiele ich jest. No i ta odległość....
mapa.szukacz.pl - Mapa Polski z planami miast

Posted

Koszt utrzymania Dropsika w lecznicy jest olbrzymi, nie za bardzo to widze. Dziewczyny moze sprawdzicie ten hotelik o ktorym Beatka pisze?Jest sprawdzony, dobry - a przede wszystkim w miare tani. Przeciez tam w lecznicy dlug bedzie systematycznie wzrastal, nie widze mozliwosci utrzymania Dropsika za takie pieniadze:shake:

Posted

tańszego hoteliku nie znajdziemy. W lecznicy doba to 10zł plus karma. poza tym Dropsik jeszcze nie ma do końca ustawionych leków . Te co bierze na stawy będą teraz zmieniane bo nie pomagają. także narazie musi być jeszcze pod kontrolą weterynarza. koszty utrzymania Dropsika wyszły duże przez leczenie. a na to nic nie poradzimy . tu tylko bazarki mogą pomóc.. albo dom tymczasowy .

Posted

Napisałam o hoteliku w Uciechowie, bo przeraziła mnie kwota 850zł za listopad. Nie wiedziałam, że dzienny koszt pobytu w lecznicy to 10 zł.
300-310zł miesięcznie to minimum nawet na płatnym tymczasie. Tematu zatem z mojej strony nie było. Nie zamierzam mieszać