peate Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Dropsiku biegnij w górę po domek! a z plakatami nie ma sprawy, jak będziecie potrzebowały więcej to dajcie znać :lol: Quote
Klaudus__ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Co do plakatów - to jak co to ja też mogę kilka rozwiesić w Pszczynie i okolicy ;-) Quote
togaa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Wieczorkiem też Drops spacerowal...faktycznie,"przepadał" raz czy dwa na przednią łapkę....Potem sie zasapal .... Plakaty Frodo i Dropsa mam już w domu... Podziele się nimi z Tobą, Klaudus... Zostawie pojutrze kilka w lecznicy. /Jutro nie będe u Dropsa/ Quote
Alaa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Dziewczyny a ile miesiecznie kosztuje pobyt Dropsika w lecznicy? Quote
Klaudus__ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Fajnie... Pinczerka też mi zaproponowała plakaty. Więc nie wiem która z Was ma mniej :eviltong: To zabiorę od tej która ma więcej :evil_lol: Tylko która ma więcej,a która mniej? :roll: :eviltong: Quote
_bubu_ Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Alaa napisał(a):Dziewczyny a ile miesiecznie kosztuje pobyt Dropsika w lecznicy? to zalezy jakie leki akurat bedzie musiał dostać, wiec moze wychodzic roznie. za listopad jest do zapłacenia ok 850zł Quote
Hund Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Przy mnie też kuleje na tę łapkę ale nie odbiera mu to zadowolenia z życia. Plakat rzuca się w oczy na tablicy ogłoszeń, widziałam wczoraj, mam nadzieję że przyniesie pozytywny skutek. Quote
Alaa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 To wielka kwota, boje sie ze nie uzbieramy tyle kazdego miesiaca. A nie byloby taniej w DT? Nie wiem juz sama, takie pomysly mi przez glowe przechodza, napradw zrobi sie potezny dlug.Nie widze rozwiazania i to jest najgorsze.:-( Quote
Hund Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 tyle że o DT cisza :( została mi mała kwota z bazarków więc dołożę do faktury ale to nadal kropla w morzu potrzeb. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Zapraszam na bazarek z kalendarzami A3 na 2009r. - bohaterami mieszkańcy schroniska w Żywcu!!! http://www.dogomania.pl/forum/f99/kalendarze-a3-2009r-schroniskowe-historie-bezdomna-codziennosc-na-zywiec-126475/ Quote
Klaudus__ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Dzisiaj miałam przyjemność poznać Dropsika osobiście :loveu: Rany jakie to jest Słoneczko! Biega,skacze - wszędzie Go pełno! Tu musi iść - to zobaczyć. Zabiegany z Dropsika dziadzio :evil_lol: Miki to przy Nim żółw mega wolny. Prawdziwy Skarb ! Jak dobrze,że jest bezpieczny... Że Jego pokojem nie jest schroniskowy boks... Jak można nie kochać takiego wariata? Nierealne... A ten uśmiech... Mmmm... :cool3::razz: Quote
togaa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Poczciwina z Dropsa wielka...taki "nie wadzący nikomu".... Wieczorkiem pospacerowaliśmy krótko dość bo sie śpieszyłam ,ale zostawiłam w recepcji kilka jego plakatów dla Ciebie Klaudus.. Quote
Klaudus__ Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Togaa dziękuję bardzo! Rozwieszę w okolicy. Osoba która Dropsika adoptuje będzie miała prawdziwy Skarb w domu... Na Jego widok nie da się nie uśmiechnąć... Tak bardzo promieniuje z Niego pozytywna energia... :loveu: Quote
Klaudus__ Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Togaa i Pinczerka dzisiaj dostarczyły mi plakaciki chłopaczków:loveu: Będę rozwieszać jak będę gdziekolwiek miała okazję :razz: Trzeba reklamować przystojniaków :cool3: Quote
Beata J. Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Jakieś wyjście to hotelik. Ten, o którym myślę, to : http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-dla-najbardziej-potrzebujacych-122403/ Znam to miejsce osobiście. Byłam tam kilka razy, uważam za zaufane. Może Wy też znacie, bo to Schronisko w Uciechowie. Doczytałam, że koszt dziennego pobytu to 12zł. Jest opieka weterynaryjna. Nie wiem tylko jak z miejscami, bo niewiele ich jest. No i ta odległość.... mapa.szukacz.pl - Mapa Polski z planami miast Quote
peate Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 a ja wierzę, że w Dropsiku jednak ktoś się zakocha i żaden hotelik nie będzie mu potrzebny :thumbs: Quote
Alaa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Koszt utrzymania Dropsika w lecznicy jest olbrzymi, nie za bardzo to widze. Dziewczyny moze sprawdzicie ten hotelik o ktorym Beatka pisze?Jest sprawdzony, dobry - a przede wszystkim w miare tani. Przeciez tam w lecznicy dlug bedzie systematycznie wzrastal, nie widze mozliwosci utrzymania Dropsika za takie pieniadze:shake: Quote
j3nny Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 tam jest chyba kolejka, trzeba by sie chyba zapisac czym predzej Quote
_bubu_ Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 tańszego hoteliku nie znajdziemy. W lecznicy doba to 10zł plus karma. poza tym Dropsik jeszcze nie ma do końca ustawionych leków . Te co bierze na stawy będą teraz zmieniane bo nie pomagają. także narazie musi być jeszcze pod kontrolą weterynarza. koszty utrzymania Dropsika wyszły duże przez leczenie. a na to nic nie poradzimy . tu tylko bazarki mogą pomóc.. albo dom tymczasowy . Quote
Klaudus__ Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Dom tymczasowy pilnie potrzebny... JakDropsik będzie miał swojego ukochanego człowieka to i ze stawami problemów nie będzie :loveu: Quote
Klaudus__ Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Dropsik już po spacerku :loveu: Poszalał troszkę i spowrotem wrócił grzać dooopsko :loveu: Quote
Beata J. Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Napisałam o hoteliku w Uciechowie, bo przeraziła mnie kwota 850zł za listopad. Nie wiedziałam, że dzienny koszt pobytu w lecznicy to 10 zł. 300-310zł miesięcznie to minimum nawet na płatnym tymczasie. Tematu zatem z mojej strony nie było. Nie zamierzam mieszać Quote
Recommended Posts