Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dropsik pojechał dzisiaj do domku tymczasowego. peate całą droge dzielnie go tuliła na kolanach :loveu: początkowo wcale mu sie nie podobało w aucie i marudził :p Narazie został na próbę, zobaczymy jak opiekunowie będą sobie radzić. Rąk do głaskania na pewno nie zabraknie. narazie mam wiadomości że Dropsik ani chwili nie usiedział jeszcze w miejscu i wszędzie go pełno ( jak to Dropsik ;) ). Był juz na spacerku i żebra o jedzonko ;) W domu jeden kot niezbyt towarzysko go ofuczał ale podobno jest juz lepiej. powodzenia piesku !

Posted

z tymi zabawkami to pięknie zawaliłam :oops: ale sie nadrobi ;)
Dropsikiem domownicy są podobno zauroczeni ( ma sie ten urok osobisty :razz: ) Pani myślała, że będzie trudniej. A Dropsik okazał sie wspaniały. Na początkowy ciągle dreptał ale już się uspokoił . Grzecznie chodzi na spacerki. Wczoraj zrobił w domu 2 razy siku i 2 kupy :p Ale Pani mówi że nie szkodzi . Może z czasem sie przyzwyczai jednak do spacerków. Miał przygotowane spanie pod stołem ale woli na dywanie.

Posted

dzien dobry,ja pisze o dropsiku poniewaz moja mama wzieła pieska na tymczas,ale cos misie tak wydaje ze juz tam zostanie:-)Jest poprostu zachwycona nim,troszke pomogłam w jego sprawie z kociakami juz zyje dobrze z tego co wiem to dropsik ma sie dobrze nie ma z nim problemow,ja sama adoptowłam Fione ze schroniska,ostrowia mazowieckiego i tez jest fajnie teraz mam 2 sunie szczeniaka a raczej pół rocznego mieszanke ogara polskiego:) i dogadyja sie od samego poczatku.A wiec u Dropsika wszystko jest ok,pozdrawiam

Posted

Sasza28 witamy na wątku Dropsika :) Pierwsze spotkanie z kotkiem naprawde wyglądalo groznie. Kotek był bardzo zdenerwowany. Ciesze sie że sie udało im dogadać.
Dobrze że Dropsik nic nie słyszy - spokojniej zniesie dzisiejszą noc.

Posted

Beata J. napisał(a):
Dziewczyny, czy Dropsik nadal potrzebuje kasy? Obiecałam bazarek ale w natłoku spraw niestety nawaliłam- teraz mogę słowa dotrzymać, stąd moje pytanie

pieniążki cały czas potrzebne. teraz trzeba kupować karmę i leki . Ale jeszcze pozostaje zaległy rachunek w lecznicy za leczenie i pobyt. W piątek pewnie będzie podliczony to napiszę tutaj ile wyniósł.

Posted

Dropsik miał dzisiaj odwiedziny. Z wizytą przyszła Kama_i_ja - bardzo bardzo dziękuję :loveu: Podobno Dropsiasty już tak nie brudzi w domu - dzielny chłopczyk. nie przywitał się też tak żywiołowo jak zwykle - może przywykł że ma ludzi obok siebie cały czas i juz tak nie szaleje. Chociaż jakby zobaczył Michała to i tak zacząłby pewnie skakać :evil_lol:

Posted

Wspaniałe wieści :loveu::multi::loveu: Takie w sam raz świąteczno-noworoczne :lol:
Bazarek sklecę - kasa na pewno się przyda. Oby tylko chętni do kupowania byli.
DROPSIKOWI, JEGO DOMKOWI, WSZYSTKIM DOBRYM DUSZOM, KTÓRE NAD NIM CZUWAŁY I CZUWAJĄ ŻYCZĘ ABY ROK 2009 BYŁ WYJĄTKOWY, WSPANIAŁY I ŻEBYŚCIE WSZYSCY WRACALI DO NIEGO PAMIĘCIĄ Z OGROMNĄ PRZYJEMNOŚCIĄ

Posted

[quote name='_bubu_']Chociaż jakby zobaczył Michała to i tak zacząłby pewnie skakać :evil_lol:
Ani nie mów... Michał chodzi przygaszony,bo Dropsika nie ma...
Ale ważne,że chłopak masię dobrze... Bo jak nie to :mad: heheh
Michał zagaduje,że po Nowym Roku pojedziemy Go odwiedzić...
Jak narazie to proszę Mu moje zabaweczki zawieźć :evil_lol: Małe,bo małe,ale są :evil_lol::diabloti: