Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pan Dropsik ma sie całkiem dobrze...,przynajmniej na spacerku.
Zimno dzisiaj,ale Dropsikowi wcale to nie przeszkadzało...

Zna już okolicę ,ale jak sie nachodzi to ciągnie do lecznicy...
Dobrze sie tam widać ma...

Bidulek,mysli że to dom na stałe...

Posted

Dropsik dzisiaj spacerkował z Miśkiem który ponad rok temu został adoptowany z tego samego schroniska. Ciekawe czy sie pamiętają ze schroniskowych spacerów. W każdym razie wyglądali na zadowolonych :p

Posted

bubu...czy ty masz jakiś półetat w lecznicy, bo jesteś tam codziennie?
Nie mówiąc o godzinach, w jakich piszesz posty....4 rano np.!!!!
Cyborg - nie kobieta..;)

Posted

jutro i w piątek też bedę w lecznicy z Miśkiem wiec Dropsika wyprowadze. A w nocy pracuje przy komputerze więc czasem wpadne na dogo o dziwnych porach ;) A poza tym to moznaby ustalić jakies dużyry. Mi by najlepiej pasowało w czwartki i wtorki wyprowadzać Dropsika.

Posted

Najgorsze że Dropsik myśli że .."jest już w domu"...
Tak dobrze w życiu mu nie było..
Tylko to " dobrze" sporo kosztuje!!!
Cioteczki Kochane..wspomożcie staruszka...!!!!

bubu!,przyszły tydzień zapowiada mi sie strasznie:placz:.../instalatorzy w domu..!!!/, ale ma to trwać tydzień,więc się zamelduję i chętnie podzielę dyżury...

Posted

czy Dropsik ma allegro?
Jeśli nie, to ja chętnie wystawię, ale proszę kogoś o jakiś ładny tekst, bo ja niestety nie jestem dobra w pisaniu takich chwytających za serce, a Dropsik własnie takiego tekstu potrzebuje. Poza tym można go jeszcze dalej poogłaszać. Wpiszcie w temacie wątku, ze potrzebna pomoc w ogłoszeniach a mam nadzieję, że jakieś chętne cioteczki się pojawią

Posted

I co tu robić z Dropsikiem.....???
Przecież on już nie może wrócić do schronu........:shake:
Zbyt stareńki by przetrwać tam zimę.....

Nie byłam ostatnio u dziadziusia ,nie będę w przyszłym tygodniu..
Mogę tylko o nim pomyśleć...

Posted

Proszę o instrukcję, jak sie wkleja banerki. Jestem zielona w tych sprawach jak tabaka w rogu:( Można też poprosić o link na allegro, gdzie jest Dropsik??Ujął mnie kolejny Psiuniek za serce..wystarczy spojrzec na Niego..taki pracuś i taki grzeczny...Absolutnie ne dawajcie Go już do schronu cioteczki!!!będziemy zbierac kaskę naucze się wklejać banerki..czy ma Dropsik już jakiś bazarek??Nie doczytałam wszystkich stron, bo musze odwiedzić wszystkich "swoich" pupilków (na Dropsika trafiłam dzięku Mikusiowi)i wymiziac ich na dobranoc:lol:..proszę więc o pomoć w przeszkoleniu..na pewno trzeba Dropsika więcej ogłaszać- wtedy sie coś ruszy:)Dropsi- Ciebie tez miziam i przytulam do serduszka:lol::loveu:

Posted

agaga21 napisał(a):
ponawiam pytanie: czy ktoś zrobi bazarek w moim imieniu?wyślę do tej osoby paczuszkę z filmami na płytach.

wysłałam PW , bardzo dziękuję w imieniu Dropsika ! :loveu::loveu:

Posted

_bubu_ masz zapchane pw więc piszę tutaj:

mam jeszcze taką prośbe...dorzucę kilka płyt więcej gdybyś mogła zrobić dwa bazarki(ja nie umiem :oops: )
drugi by był dla Ducha. tu jest jego wątek:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/collie-umiera-deklaracje-stalych-wplat-albo-smierc-1400zl-mies-124346/

sama byś podzieliła która płyta dla którego psiaka albo całość by sie podzieliło na pół i oba psiaki by dostały po połowie z uzbieranych pieniędzy...?zgodzisz się?

Posted

ja osobiście nie robie bazarków z braku czasu. Ale chciałam te rzeczy dac BUDRYSEk która wystawia bazarki dla żywieckich psiaków. Więc ją zapytam o Ducha.

Posted

_bubu_ napisał(a):
ja osobiście nie robie bazarków z braku czasu. Ale chciałam te rzeczy dac BUDRYSEk która wystawia bazarki dla żywieckich psiaków. Więc ją zapytam o Ducha.

Zrobi się :lol: