togaa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Przykro mi że nie moge w najbliższym czasie spacerować z Dropsikiem... Z tego co wiem to bubu przeziebiona....,zresztą tyle ma na głowie.. W dodatku adopcyjne zainteresowanie Dropsikiem zerowe...!!!!! Nie dobrze... Quote
Klaudus__ Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Dzisiaj mój TZ był u Dropsika z karmą - chciał Go wyprowadzić,ale Dropsik spał... Może podjedzie po pracy do Niego i z Nim wyjdzie ;-) a jak nie to jutro ! Ale będzie do Niego na 100% zaglądał i jedzonko donosił :loveu: Quote
_bubu_ Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 nie nie wierze :evil_lol: Dropsik zaspał na sacerek :evil_lol: jak sie obudzi i mu powiedzą co go ominęło to zachwycony nie będzie :) Klaudus - bardzo badzo dziekuje w imieniu Dropsika :) Quote
Klaudus__ Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Dziękować nie ma za co... To tylko karma,której zapewne i tak ma pod dostatkiem... Michał może od czasu do czasu zajrzeć do Dropsika i Go wyprowadzić i przywieźć jakiś smakołyk... :cool3: Za chwilę usiądę przy kawie i zrobię kilka ogłoszeń dla Dropsiastego :evil_lol: A wieczorem znowu kilka :eviltong: Aaaa powiedzcie mi dziewczyny czy korzystałyście z tej gazety 'Metro'? Podobno efekty widoczne są... Mogę tam Dropsa wrzucić :razz: Quote
_bubu_ Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 nie korzystałam nigdy. A jakie sa zasady ? bo to pewnie płatne ogłoszenia. Quote
Klaudus__ Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Właśnie,że podobno bezpłatne ! I sama gazeta też podobno darmowa ! Dzisiaj będę ją miała i zaraz Wam powiem co i jak ;-) W Bielsku podobno też ta gazetka jest :razz: Podobno jest rozdawana w hotelach między innymi. Na którymś wątku się o niej dowiedziałam i słyszałam,że zainteresowanie jako takie jest... Quote
Klaudus__ Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 A treść ogłoszenia mogę sama ułożyć czy wolałybyście jakąś konkretną...? Quote
gonia66 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Klaudus..Skarbie..a Ty to czasem śpisz???:cool3:ja już od dawna nie przestaję wychodzić z podziwu dla Ciebie i tego co robisz, a tu dowiaduję sie ,że TZ też, że oprócz swoich "Maleństw" interesujesz się i pomagasz milionom innych???Nie mogę....no ale fakt..Aniołowie to Stworzenia Boże...mają nadludzka moc i pewnie się nie męczą tak jak ja- zwykly czlowiek-szarak:eviltong:Klaudus...DZIĘKUJĘ ZA TO CO ROBISZ....a Dropsika miziam za uszkiem oczywiście na "dzień dobry":lol: Quote
Klaudus__ Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Ojj Gonia Gonia :lol: Jasne,że sypiam :eviltong: i nawet nieźle się wysypiam :evil_lol: Quote
togaa Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Klaudus__ napisał(a):Właśnie,że podobno bezpłatne ! I sama gazeta też podobno darmowa ! Dzisiaj będę ją miała i zaraz Wam powiem co i jak ;-) W Bielsku podobno też ta gazetka jest :razz: Podobno jest rozdawana w hotelach między innymi. Na którymś wątku się o niej dowiedziałam i słyszałam,że zainteresowanie jako takie jest... Metro to taka "Gazeta Wyborcza" w pigułce...Rozdawana w Bielsku zawsze rano na dworcach ,np.PKS, na skrzyżowaniach...Bezpłatna...Możliwe że w hotelach,ale na PKS zawsze ją dostaję... Dalej nie mogę przyjeżdżać do Dropsika,tak więc cała nadzieja w Tobie, Klaudus... Quote
Klaudus__ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Dodałam Dropsika już na: -afisze.pl -kokosy.pl -4łapy.pl -adopcje.org -mójpupil.pl -ojej.pl -animalia.pl -czworonogi -przygarnij zwierzaka -nasipupile -zwierzeta5aleja.pl -adopcjapsa.pl -spacerek.net -cafeanimal.pl -krak-vet -adverts.pl -giełdaogłoszeń.pl -PetWorld.pl Michał postara się dzisiaj w czasie pracy podskoczyć do Dropsiastego ;] Mam nadzieję,że Mu się uda... Quote
Alaa Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Jak przedstawia sie sprawa finansow Dropsika? Ile kosztuje miesieczny pobyt pieska w lecznicy? Bo chyba nie doczytalam:razz: Quote
togaa Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 bubu prowadzi księgowość Dropsa.na pewno tu zajrzy..... Będę u niego pod wieczór dzisiaj i w piątek... Quote
Klaudus__ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Zdjęcia z dzisiejszego spacerku. Michał był sam i miał problem z uchwyceniem Dropsika,bo strasznie żywotny jest:loveu: Ale kilka udało się zrobić :loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 dropsiku..dobrze, żeś żywotny:lol:To w takim razie skaczemy wysoko wysoko po domeczek...hhhhoooooopppp!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: ________________________________ DUSZEK 25.11.2008 [*] [*] [*] Quote
peate Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 gonia66 napisał(a):dropsiku..dobrze, żeś żywotny:lol:To w takim razie skaczemy wysoko wysoko po domeczek...hhhhoooooopppp!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: i jeszcze wyżej! :lol: Quote
togaa Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Ooooo !!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A ja byłam u Dropsa wieczorkiem. Chłopak tak samo w b.dobrej formie a tu pan dr. mówi by na spacerku z Dropsikiem "ostrożnie, bo jest po zabiegu..'"???????? W prawej łapeczce miał jeszcze wenflon. Nie było kogo spytać, bo mieli tam urwanie głowy ale wkońcu dowiedziałam sie że Dropsik miał dzisiaj usuwany kamień za zębolach... Zniósł to świetnie, tyle że ominie go dzisiaj kolacja..... Quote
peate Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 biedny Dropsik, będzie to musiał jutro nadrobić :sabber: Quote
gonia66 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 No, ale jaki terazza to będzie maił uśmiech..ja w każdym razie już Mu zazdroszczę;)No i ciekawe co teraz będzie??Już dziś miał tyle gości..po takim upiększającymzabiegu, to juz "siwy dym"...:multi: Quote
Klaudus__ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Uuuu to teraz Dropsiasty wszystkie laski w okolicy na uśmiech 'wyhaczy' :evil_lol::lol: Michał dzisiaj tam podjedzie do Niego z jakimś psim przysmakiem :razz: Więc Dropsiasty znowu chwilkę pospaceruje sobie ;-) Quote
peate Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 teraz jak już po czyszczeniu ząbków to też mu zazdroszczę, bo przed ... :shake: no ale ma to już za sobą :lol: teraz tak jak i po kąpieli, pewnie znowu mu kilka latek ubyło :cool3: Dropsik - młodzieniaszek :loveu: Quote
togaa Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 bubu będzie dzisiaj w lecznicy z Ireną i pudelkiem Frodo,to pewnie Dropsika przewietrzy.... Quote
Klaudus__ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Dropsik już dzisiaj był na spacerku :eviltong: Zdjęcia wrzucę troszkę później,bo teraz nie mam czasu :eviltong: Quote
Recommended Posts