togaa Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Dropsik taki zadowolony z obecnego domku.... Po spacerku pruje równiutko do lecznicy..... A w lecznicy mały tłok...Tinka przybyła i mały Piwko..... bez bazarków ciężko będZie to popłacić... Quote
_bubu_ Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 ja bym sie bardzo cieszyła jakby ktoś taki fajny hotelik otworzył w Bielsku.. Quote
peate Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 oj wszystkie ciotki zapomniały tu o Tobie malutki :-( chociaż na spacerku pewnie któraś była :roll: Quote
gonia66 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 No pewnie ze nie zapomnialyśmy o Dropsiku..jak możnaby o Nim zapomnieć???Ale już pewnie słodko spi- niech więc śpi..i śni o cudownej przyszlości, która z pewniością Go czeka, gdyż dostał się w ręce takich cioteczek, że nie popuszczą, dopóki nie poprawią losu tego biednego "Emeryta":eviltong:Dobranoć Dropsiku..miziam Cie za uszkiem i tulę mocno do serducha:loveu: Quote
Klaudus__ Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='peate']oj wszystkie ciotki zapomniały tu o Tobie malutki :-( chociaż na spacerku pewnie któraś była :roll: Nikt o Dropsiastym nie zapomniał !:mad: Dziennie na spacerki z Michałem czmycha ! Więc o zapomnieniu mowy nie ma :evil_lol: Poza tym Drops ma już na jutro eukanube przygotowaną - Miki dostał ogromną torbę i od czasu do czasu się dzieli z Dropsem :cool3: Bo Miki ma dobre serduszko :eviltong: Quote
_bubu_ Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Oj co by Dropsik bez Was zrobił :loveu::loveu: Quote
Klaudus__ Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Dropsik dzisiaj standardowo odbębnił spacerek :loveu: Jak zwykle żywotny i zadowolony z życia :loveu: Skarbek malutki Quote
Klaudus__ Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Co tak cichutko u Dropsika... :roll: Quote
Nika_88 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Właśnie niepokojąca ta cisza... Ja nierozumiem jak taki wspaniały pies może tyle czekać na swojego człowieka:-( Quote
togaa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Zaniedbuję niestety ostatnio Dropsa...Siła wyższa.... Domku mu trzeba....a ten ani na lekartwo! Quote
Klaudus__ Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Dropsik za chwile idzie na spacerek! Znowu chwila radości :loveu: Quote
peate Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 oj marzy mi się, żeby Dropsiu mógł juz chodzić na spacerki ze swoimi własnymi dużymi ... .. a przecież święta to magiczny czas i cuda się zdarzają :roll: Quote
Klaudus__ Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='peate']oj marzy mi się, żeby Dropsiu mógł juz chodzić na spacerki ze swoimi własnymi dużymi ... .. a przecież święta to magiczny czas i cuda się zdarzają :roll: Ja też o tym marzę... Taki wyjątkowy psiak... Mam nadzieję,że wie w jak wielu serduszkach znalazł swoje miejsce... Quote
Nika_88 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Żeby jeszcze ktoś oprócz miejsca w serduszku mógl mu podorować kawałek miejsca na kanapie to byłaby pełnia szczęścia :loveu: Quote
togaa Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Nie wyrabiam czasowo by wpaść do Dropsika..... Bardzo mnie to dreczy..... Z domkiem to totalna klapa....Martwię sie o chłopaka.:-( Quote
Nika_88 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Wszyscy się o niego martwimy... To takie kochane psisko aż trudno uwierzyć że niema dla niego chociaż DT, czyżby jego historia była zamało dramatyczna? Quote
_bubu_ Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Dropsik będzie miał święta w lecznicy? sam.. smutne :( Quote
peate Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 nie :placz: może jednak zdarzy się jakiś cud ... bardzo,bardzo, bardzo prosimy :modla: Quote
Recommended Posts