Cambel&Megi Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='Aarionne']:evil_lol: Jestem ciekawa jakie mogą być potrzeby zabierania gdziekolwiek tego segregatora :evil_lol:[/quote] O tym samym pomyślałam. :eviltong: Coś takiego to chyba raczej tylko "na półkę".. :lol: Quote
ZUZANNA11 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Ja tam biorę 'Encyklopedię ras psów' na wakacje i się edukuję...:) A wie może jakie pieski są w rubryce 'adopcje' ? Jest może nasz Mikrus ? (link w podpisie) Ciekawi mnie nowe wydanie, ale muszę czekać do soboty...:roll: W naszej 'nowoczesnej wsi' nikt nie wie co to 'MP'...:angryy: Quote
Daga&Maks Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 a czy w gazecie treści artukułów jest więcej niż w poprzednim numerze? Quote
ewelinka_m Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 jak na moje oko w tym numerze jest zdecydowanie więcej treści,a ten segregator to bardziej taka teczka jest Quote
DuDziaczek Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 segregator to mnie troszke rozsmieszyl :evil_lol: Ale ogolnie juz lepiej lepiej nie to co w zeszlym nr.:cool3: Quote
kamilka91 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='Aarionne']:evil_lol: Jestem ciekawa jakie mogą być potrzeby zabierania gdziekolwiek tego segregatora :evil_lol:[/QUOTE] Jak ktoś chce się pochwalić, że ma :eviltong: Quote
Cockermaniaczka Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Albo pokazac np znajomym jakas rase ktora sie interesuja:eviltong: Quote
kamilka91 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 i dlatego musi nosić zawsze wszystkie przy sobie :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Patrzac na ten segregator w sklepie jakos niewidze zeby byl segregatorem :PP Quote
Coffee&Nera Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Najprawdopodobniej. Niemoglam jak otworzyc z tego papierka dziwnego to bym widziala inaczej jak to naprawde wygląda ;) Quote
Cyraneczka Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='Cockermaniaczka']Albo pokazac np znajomym jakas rase ktora sie interesuja:eviltong:[/quote] To bedzie musiał długo czekać na skompletowanie wszystkich ras :evil_lol:. A zanim to sie stanie, to segregator-teczka się rozleci :) Ale spoko, dobrze, że wogóle coś dali. Quote
Bewarka Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='Cyraneczka'] Ale spoko, dobrze, że wogóle coś dali.[/quote] Taa...za nasze ciężko zarobione piniądze :evilbat: Numer mi się spodobał, do segregatora mogłabym się przyczepić, ale nie jest znów najgorszy...;) Quote
ewelinka_m Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 jak na teczkę za free to może być :megagrin: ale za to podoba mi się prezent do prenumeraty i chyba wreszcie sobie ją zamówię Quote
grrrond Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 właśnie, prenumerata.... kiedyś nie było przypadkiem prezentu jak się przedłuża :razz:? nie wiem jakoś mnie ta książka mniej interesuje... Quote
DuDziaczek Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Przedluzajac o rok dostajesz hm... "łosia:roll:" czy renifera trixie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (nie wiem nie znam sie:evil_lol:) A ja mam juz 2 takie :loveu::loveu::loveu: jeden bez uszka i roga :cool3: A 2 jeszcze nie dany psu! mamy zamiar kolekcjonowac! :lol::lol::lol: Quote
Lunatico Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Wreszcie mam nowy numer! :multi: Na razie tylko go przeglądnęłam, ale jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Wydaje mi się dużo lepszy niż poprzedni numer. A ten ich ,,segregator" to nawet niezły :lol: ciekawe, czy po miesiącu dalej będzie tak ładnie wyglądać... Quote
Rottie Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Dzisiaj kupiłam nowy nr. Nie spodziewałam się niczego dobrego po tym "segregatorze" wcześniej czytając Wasze wypowiedzi, ale nie podejrzewałam, że ten dodatek jest taką porażką :lol: Sama gazetka niczego sobie :thumbs: Quote
Aarionne Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='DuDziaczek']Przedluzajac o rok dostajesz hm... "łosia:roll:" czy renifera trixie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (nie wiem nie znam sie:evil_lol:) [/quote] Właśnie, to jakies dziwne. Przedłużając prenumeratę w PP dostaje się normalny prezent dla prenumeratorów, który był w ostatnim numerze, a w MP takim szajsem się wyręczają... Quote
grrrond Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='Aarionne']Właśnie, to jakies dziwne. Przedłużając prenumeratę w PP dostaje się normalny prezent dla prenumeratorów, który był w ostatnim numerze, a w MP takim szajsem się wyręczają...[/quote] A, to znaczy, że jak wykupię prenumeratę - przedłużę o rok, to dostanę tylko to łosioreniferowe zwierzę, a książki już nie? Myślałam, że normalnie prezent, a zabawka tak gratis ... :roll: Quote
Coffee&Nera Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Oni to sa cwani. Tylko dla tych pierwszych prenumeratow sa takie super gadzety a dla przedłuzajacych wielkie NIC. Quote
Cekinka13* Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 No to nie przedłużajcie, a zamówcie nową.:evil_lol: Quote
Recommended Posts