MoniŚ Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Ooo Kara twoje psiaki ;) super :D Już kupiłam, fajny numer ;) . Tylko nie podobają mi się zmiany w plakatach :shake: <napis na białym tle> . A widieliście co będzie w kolejnym numerze? :) I o kolaczkach napisali :multi: Quote
aleb Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='MoniŚ']Ooo Kara twoje psiaki ;) super :D Już kupiłam, fajny numer ;) . Tylko nie podobają mi się zmiany w plakatach :shake: <napis na białym tle> . [B]A widieliście co będzie w kolejnym numerze?[/B] :) I o kolaczkach napisali :multi:[/quote] A co bedzie? :) Zdradź, bo nowego nr nie umiem znaleźć :mad: Quote
MoniŚ Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='aleb']A co bedzie? :) Zdradź, bo nowego nr nie umiem znaleźć :mad:[/QUOTE] 'Mój pies jest piękny' -poradnik pielęgnacji na co dzień i przed wystawą :cool3: . Chyba będzie podobna do poradnika z numeru majowego i numer będzie 2zl zdroższy, ale kupię oczywiście :loveu: . Quote
Atena Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Uwielbaim jak dodaja dodatki nawet jakpłace drożej :D Quote
JustynaJK Posted July 29, 2006 Author Posted July 29, 2006 yak tak czytałam o dodatku,czekam na wrześniowy nr z utęsknieniem Quote
Sonix Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Ja tez sie nie moge doczekać. Ta prenumerata się rzeczywiscie bardzo opłaca. Za każdą gazetę płaci się 4 zł, czyli: na gazecie bez dodatku oszczedza się 85 gr, z dodatkiem prawie 3 zeta! Kara, odrazu wiedziałam, ze to twoje miśki :loveu: Tak się przyglądam i sobie myślę, ze widuwałam je u kogoś w podpisie na dogo i dogsie...;) Ale powiedz mi jedno, co trzeba zrobić, żeby pies pozował do zdjęcia w gazecie? Ciągle sie nad tym zastanawiam. Czy są jakies castingi...? Quote
tamiczek Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='Atena']Uwielbaim jak dodaja dodatki nawet jakpłace drożej :D[/quote] JA też mogli by dawać więcej Mam już bandamke, Mój pies jest grzeczny i niedługo Mój pies jest piękny Quote
Arlene Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 A ja nie mam numeru z książką "Mój pies jest grzeczny" :( Nie wiecie czy można gdzieś zamówić ten numer z dodatkiem?? Quote
Sonix Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Tak, masz tutaj [URL="http://www.psy.pl/archiwum/"]http://www.psy.pl/archiwum/[/URL] Jak na mój gust, książeczka nic specjalnego. Moim zdaniem nie opłaca się zamawiać :shake: Quote
nathaniel Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Dokładnei tak książeczka to dno. Kupiłam MP tylko dal tej książeczki, nie lubię tej gazety i sie rozczarowalam. No i kupiłam też numer z psami Kary :cool3: Quote
Mi. Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='KaRa_TC']W sierpniowym numerze na stronie 50tej znajduja sie moje dwie sunie oraz suczka dogomaniaczki Jureji;)[/quote] [B][I]Wiesz, jak zajżałam to od razu wiedziałam do kogo te psy należą:D:D:D[/I][/B] Quote
Mi. Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [B][I]A komu się spodobała nowa gazetka "psy górą"??:evil_lol:Bo mi nie:D[/I][/B] Quote
Mi. Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='Sonix']Nie słyszałam o tej gazecie :niewiem:[/quote][I][B]jakiś miesięcznik chyba... Na każdej stronie reklamują pedigree:angryy:[/B][/I] Quote
aleb Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Też nie słyszałam o tej gazecie... Jakaś nowa? Ile kosztuje? Quote
Atena Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Ej, dla nas wadomo że dno, bo my w kynologi troche siedzimy. Ale dla takiego zwykłego właśćciela psa jest bardzo przydatna. Quote
Mi. Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='aleb']Też nie słyszałam o tej gazecie... Jakaś nowa? Ile kosztuje?[/quote] [I][B]4zł :/dno:diabloti: [/B][/I] Quote
nathaniel Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='Atena']Ej, dla nas wadomo że dno, bo my w kynologi troche siedzimy. Ale dla takiego zwykłego właśćciela psa jest bardzo przydatna.[/quote] Czy ja wiem, moja siostra nie siedzi w kynologi, ma psa i tak książka niczego jej nie nauczyła, bo nie miala czego. Quote
Czarne Gwiazdy Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 bo psy górą to chyba pedigree zrobiło. Nie czytałem, bo z okładki wynikało, że to standardowa taktyka pedigree. Edukować ludzi na pedigree ;) Quote
Mi. Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='Czarne Gwiazdy']bo psy górą to chyba pedigree zrobiło. Nie czytałem, bo z okładki wynikało, że to standardowa taktyka pedigree. Edukować ludzi na pedigree ;)[/quote] [I][B]tak to od pedigree... po pierwsze drogie, po drógie w wielu innych gazetach są bardzo podobne info, a po trzecie jak mówiłam - na każdej stronie reklama pedigree:roll:[/B][/I] Quote
gabryska Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 A ma ktos jakies hmmm namiary na ta gazete? Bo nie widzialam i nie slyszalam o niej a chetnie bym zobaczyla jak to nowe cos wyglada :p Quote
Czarne Gwiazdy Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote]A ma ktos jakies hmmm namiary na ta gazete? Bo nie widzialam i nie slyszalam o niej a chetnie bym zobaczyla jak to nowe cos wyglada [/quote]Ja widziałem, jak byłem w Krakowie w sklepie. W czestochowie ani widu ani słychu ;) Quote
Mi. Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='gabryska']A ma ktos jakies hmmm namiary na ta gazete? Bo nie widzialam i nie slyszalam o niej a chetnie bym zobaczyla jak to nowe cos wyglada :p[/quote] [B][I]Ja kupiłam w Empiku;)[/I][/B] Quote
gabryska Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 To w moim "wielkim":roll: miescie napewno kupie :eviltong: Quote
Agnieszka K. Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Ja kupiłam, ale tam po prostu nic nie ma. Troche reklam Pedigree, jakiś wywiad i to tak w skrócie tyle. Więcej nie kupię, bo nie ma co poczytać. Quote
Recommended Posts