Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ooo Kara twoje psiaki ;) super :D

Już kupiłam, fajny numer ;) . Tylko nie podobają mi się zmiany w plakatach :shake: <napis na białym tle> . A widieliście co będzie w kolejnym numerze? :)
I o kolaczkach napisali :multi:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MoniŚ']Ooo Kara twoje psiaki ;) super :D

Już kupiłam, fajny numer ;) . Tylko nie podobają mi się zmiany w plakatach :shake: <napis na białym tle> . [B]A widieliście co będzie w kolejnym numerze?[/B] :)
I o kolaczkach napisali :multi:[/quote]
A co bedzie? :) Zdradź, bo nowego nr nie umiem znaleźć :mad:

Posted

[quote name='aleb']A co bedzie? :) Zdradź, bo nowego nr nie umiem znaleźć :mad:[/QUOTE]

'Mój pies jest piękny' -poradnik pielęgnacji na co dzień i przed wystawą :cool3: . Chyba będzie podobna do poradnika z numeru majowego i numer będzie 2zl zdroższy, ale kupię oczywiście :loveu: .

• 3 weeks later...
Posted

Ja tez sie nie moge doczekać. Ta prenumerata się rzeczywiscie bardzo opłaca. Za każdą gazetę płaci się 4 zł, czyli: na gazecie bez dodatku oszczedza się 85 gr, z dodatkiem prawie 3 zeta!

Kara, odrazu wiedziałam, ze to twoje miśki :loveu: Tak się przyglądam i sobie myślę, ze widuwałam je u kogoś w podpisie na dogo i dogsie...;)

Ale powiedz mi jedno, co trzeba zrobić, żeby pies pozował do zdjęcia w gazecie? Ciągle sie nad tym zastanawiam. Czy są jakies castingi...?

Posted

[quote name='Atena']Uwielbaim jak dodaja dodatki nawet jakpłace drożej :D[/quote]

JA też mogli by dawać więcej

Mam już bandamke, Mój pies jest grzeczny i niedługo Mój pies jest piękny

Posted

Tak, masz tutaj [URL="http://www.psy.pl/archiwum/"]http://www.psy.pl/archiwum/[/URL] Jak na mój gust, książeczka nic specjalnego. Moim zdaniem nie opłaca się zamawiać :shake:

Posted

[quote name='KaRa_TC']W sierpniowym numerze na stronie 50tej znajduja sie moje dwie sunie oraz suczka dogomaniaczki Jureji;)[/quote] [B][I]Wiesz, jak zajżałam to od razu wiedziałam do kogo te psy należą:D:D:D[/I][/B]

Posted

[quote name='Sonix']Nie słyszałam o tej gazecie :niewiem:[/quote][I][B]jakiś miesięcznik chyba... Na każdej stronie reklamują pedigree:angryy:[/B][/I]

Posted

[quote name='Atena']Ej, dla nas wadomo że dno, bo my w kynologi troche siedzimy. Ale dla takiego zwykłego właśćciela psa jest bardzo przydatna.[/quote]

Czy ja wiem, moja siostra nie siedzi w kynologi, ma psa i tak książka niczego jej nie nauczyła, bo nie miala czego.

Posted

[quote name='Czarne Gwiazdy']bo psy górą to chyba pedigree zrobiło. Nie czytałem, bo z okładki wynikało, że to standardowa taktyka pedigree. Edukować ludzi na pedigree ;)[/quote] [I][B]tak to od pedigree... po pierwsze drogie, po drógie w wielu innych gazetach są bardzo podobne info, a po trzecie jak mówiłam - na każdej stronie reklama pedigree:roll:[/B][/I]

Posted

[quote]A ma ktos jakies hmmm namiary na ta gazete? Bo nie widzialam i nie slyszalam o niej a chetnie bym zobaczyla jak to nowe cos wyglada [/quote]Ja widziałem, jak byłem w Krakowie w sklepie. W czestochowie ani widu ani słychu ;)

Posted

[quote name='gabryska']A ma ktos jakies hmmm namiary na ta gazete? Bo nie widzialam i nie slyszalam o niej a chetnie bym zobaczyla jak to nowe cos wyglada :p[/quote] [B][I]Ja kupiłam w Empiku;)[/I][/B]