Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aleb']..
nawet dzisiaj widziałam jeszcze majowy numer :lol:[/quote]

W majowym jest zdjęcie mojego psiaczka :loveu:sznaucera mini czarno-srebrnego na stronie o fotografowaniu psów szostkowłosych (na dole w rogu po lewej stronie) :loveu:

[quote name='bogula']U mnie też nic...., a kiosk pełen torebek......[/quote]

Ja sprawdzam na stronie: [URL="http://www.psy.pl"]www.psy.pl[/URL] czy jest juz nowy numer. Jeśli jest, to w tym samym dniu pojawia się w sprzedaży (w empiku na 100%).

Posted

[quote name='Agnieszka K.']W majowym jest zdjęcie mojego psiaczka :loveu:sznaucera mini czarno-srebrnego na stronie o fotografowaniu psów szostkowłosych (na dole w rogu po lewej stronie) :loveu: Zaraz sprawdzam :):):)

Posted

[quote name='bellatriks'][B]Agnieszka K. [/B]no to gratki! Masz b. fotogenicznego psiaka.[/quote]

Bardzo dziękuję! To samo zdjęcie znalazło się w książce o sznaucerach , która niedawno się ukazała. :bigcool: Sama byłam w lekkim szoku jak kupiłam książke i znalazłam tam zdjęcie mojego pieska.

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Agnieszka K. gratulacje :)

poprostu pewnego dnia odnalazłaś w niej zdjęcie swojego psa?[/quote]

Po prostu znalazłam. :crazyeye: Ale to nie ja jestem autorem tego zdjęcia.

Posted

[quote name='Zocha']ja też!!
zobaczcie zdjęcie na stronie 42 - to mój piesio :crazyeye: (tylko że w wieku papusiowatym u hodowcy :lol: )[/quote]

oooo... gratki:cool3: jak dojdzie, to zaraz zobaczę;)

PS. Mala&Sparky to Ty?