Agnieszka K. Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='aleb'].. nawet dzisiaj widziałam jeszcze majowy numer :lol:[/quote] W majowym jest zdjęcie mojego psiaczka :loveu:sznaucera mini czarno-srebrnego na stronie o fotografowaniu psów szostkowłosych (na dole w rogu po lewej stronie) :loveu: [quote name='bogula']U mnie też nic...., a kiosk pełen torebek......[/quote] Ja sprawdzam na stronie: [URL="http://www.psy.pl"]www.psy.pl[/URL] czy jest juz nowy numer. Jeśli jest, to w tym samym dniu pojawia się w sprzedaży (w empiku na 100%). Quote
Mi. Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Agnieszka K.']W majowym jest zdjęcie mojego psiaczka :loveu:sznaucera mini czarno-srebrnego na stronie o fotografowaniu psów szostkowłosych (na dole w rogu po lewej stronie) :loveu: Zaraz sprawdzam :):):) Quote
bellatriks Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [B]Agnieszka K. [/B]no to gratki! Masz b. fotogenicznego psiaka. Quote
Agnieszka K. Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='bellatriks'][B]Agnieszka K. [/B]no to gratki! Masz b. fotogenicznego psiaka.[/quote] Bardzo dziękuję! To samo zdjęcie znalazło się w książce o sznaucerach , która niedawno się ukazała. :bigcool: Sama byłam w lekkim szoku jak kupiłam książke i znalazłam tam zdjęcie mojego pieska. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Agnieszka K. gratulacje :) A w tej książce to za twoja zgodą umieścili czy poprostu pewnego dnia odnalazłaś w niej zdjęcie swojego psa? Quote
Agnieszka K. Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Agnieszka K. gratulacje :) poprostu pewnego dnia odnalazłaś w niej zdjęcie swojego psa?[/quote] Po prostu znalazłam. :crazyeye: Ale to nie ja jestem autorem tego zdjęcia. Quote
bellatriks Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Myslę, że jutro, bo zwykle ukazuje sie w środy.. Quote
bogula Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [B]AgnieszkaK[/B]--- miło poznać Twojego łobuza:cool3: ; fajna fota. A MP nadal nie ma..... Quote
Agnieszka K. Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='JustynaJK']czyli nie ma jeszcze nr czerwcowego?[/quote] Już jest!:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: [IMG]http://www.psy.pl/okladka.php[/IMG] Quote
Koma Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Jest jest bo widziałam w kiosku, zaraz lecę kupić :multi: Quote
bellatriks Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Też widziałam,.... ale musze czekac na prenumerke!:placz: Quote
emi_mia Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='bogula']Czytam.........:cool3:[/quote] Tak jak ja :razz: Quote
Zocha Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 ja też!! zobaczcie zdjęcie na stronie 42 - to mój piesio :crazyeye: (tylko że w wieku papusiowatym u hodowcy :lol: ) Quote
bellatriks Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Zocha']ja też!! zobaczcie zdjęcie na stronie 42 - to mój piesio :crazyeye: (tylko że w wieku papusiowatym u hodowcy :lol: )[/quote] oooo... gratki:cool3: jak dojdzie, to zaraz zobaczę;) PS. Mala&Sparky to Ty? Quote
jo-jo Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Ja dzisdiaj mój numer już kupiłam z piękną dożycą na okładce :loveu: Quote
Madzia_19 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 a ja sobie właśnie czytam artykuł o tym jak duży psiak może uczyć małego szczeniora :lol: Quote
JustynaJK Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 a ja własnie też sobie idę poczytać:lol: Quote
Recommended Posts