Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

A ja dziś zakupiłam nowy nr :multi:
na okładce Patrycja Markowska z ogromnym pieskiem :lol: ja bym się bała takiego przypadkiem nie zgnieść :lol:

Posted

[quote name='Koma']A ja dziś zakupiłam nowy nr :multi:
na okładce Patrycja Markowska z ogromnym pieskiem :lol: ja bym się bała takiego przypadkiem nie zgnieść :lol:[/quote]

nio a nie wiem czy pamiętasz numer w którym ona już była z bodajże bernardynkiem...

Posted

Heh..niezła zmiana psiaków u Patrycji Markowskiej... z Bernardynka na Gwiazdkę-maluszka:p

Dla mnie to "Mój pies" powinien mieć z 1000 stron, już niestety caluteńki przeczytany z 5 razy:roll:

Teraz pozostaje mi tylko czekać na nagrody - książkę i karmę:bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

Ja też kiedyś czytałam całą gazetkę w jeden wieczór :lol: ale niedawno postanowiłam że będe trochę sobie rozkładać to czytanie :lol:
Chociaż i tak w porównaniu z PP wydaje mi się że w MP jest dużo więcej do czytania ;)

A Veris w których konkursach brałaś udział?

Posted

[quote name='jo-jo']nio a nie wiem czy pamiętasz numer w którym ona już była z bodajże bernardynkiem...[/quote]
Nie bardzo pamiętam, ale pisze w gazetce ;) Dziwne taka zamiana :lol:

Posted

[B]Koma[/B]..brałam (a dokładnie telefon mojego chłopaka i jego dane w związku z tym:p - ja jako ja jeszcze nigdy nic nie wygrałam - taki już pechowiec ze mnie:shake:) udział we wszystkich konkursach z numeru lutowego tzn.:

1.Konkurs dotyczący jamników - wygrana: karma Purina ProPlan 3 kg. Salmon&Rice

2.Konkurs dotyczący Inki Sjosten i szkolenia obedience - wygrana: książka Inki Sjosten "Obedience-trening posłuszeństwa"

Posted

Wow, słyszeliście, za miesiąc do gazetki dadzą prezent-książkę pod tytułem "Mój pies grzeczny jest". Ciekawe ile będzie gazetka kosztowała:cool3: I jaka książka będzie gruba :P

Posted

A ja sobie zamówiłam prenumeratę od maja (hyhy...raczej nie będę musiała dopłacać do majowego egzemplarza, bo z książką, co??:eviltong:).
Ciekawe jaka będzie tak książka?!? Mam nadzieję, że się przyda:p.

Prenumerata "Mojego psa" przychodzi szybciej do domu niż do kiosku??

Posted

[quote name='Veris']No wiesz co Bella..tak biedną starą Veris podłamać:eviltong::mad:
Ehhh...to się będę wkurzać te parę dni dłużej:p...[/quote]
heh.. ja juz się przyzwyczailam....

przynajmniej nie trzeba się martwić, ze trzeba lecieć do kiosku, a w kiosku może nie być :wink:

PZDR:*

Posted

[quote name='Koma']Też jestem ciekawa co to będzie za książeczka :razz:
no i mam nadzieję że z tego powodu cena nie skoczy za bardzo w górę :roll:[/quote]

a mi to kij czy skoczy czy nie, bo za prenumerke mam zaplacone:eviltong:

i za Chiny nie dam im ani grosza wiecej;):evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Hyhy..no i przyszedł komplecik nagród z "Mojego psa":multi: 3 kg. karmy z rybką Puriny Pro Plan i książka pani Inki (e) Sjosten "Obedience - trening posłuszeństwa".
Od najbliższego weekendu rozpoczynam walkę z posłuszeństwem Borysa:p.

Teraz pozostaje tylko czekać na prenumeratę:roll:...

Posted

Ja czytałam w reklamie że nowy numer będzie 26 kwietnia :) . Już nie mogę się doczekać ;)

Ciekawe ile stron ma ta książka i ile kosztuje numer?