bogula Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 [B]nikusia [/B]---pięknie się prezentujecie:loveu: ; gratulacje! Quote
bellatriks Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 a ja dzisiaj dostałam moją prenumerkę:cool3: Quote
Koma Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 A ja dziś zakupiłam nowy nr :multi: na okładce Patrycja Markowska z ogromnym pieskiem :lol: ja bym się bała takiego przypadkiem nie zgnieść :lol: Quote
jo-jo Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Koma']A ja dziś zakupiłam nowy nr :multi: na okładce Patrycja Markowska z ogromnym pieskiem :lol: ja bym się bała takiego przypadkiem nie zgnieść :lol:[/quote] nio a nie wiem czy pamiętasz numer w którym ona już była z bodajże bernardynkiem... Quote
Veris Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Heh..niezła zmiana psiaków u Patrycji Markowskiej... z Bernardynka na Gwiazdkę-maluszka:p Dla mnie to "Mój pies" powinien mieć z 1000 stron, już niestety caluteńki przeczytany z 5 razy:roll: Teraz pozostaje mi tylko czekać na nagrody - książkę i karmę:bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Koma Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Ja też kiedyś czytałam całą gazetkę w jeden wieczór :lol: ale niedawno postanowiłam że będe trochę sobie rozkładać to czytanie :lol: Chociaż i tak w porównaniu z PP wydaje mi się że w MP jest dużo więcej do czytania ;) A Veris w których konkursach brałaś udział? Quote
Koma Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='jo-jo']nio a nie wiem czy pamiętasz numer w którym ona już była z bodajże bernardynkiem...[/quote] Nie bardzo pamiętam, ale pisze w gazetce ;) Dziwne taka zamiana :lol: Quote
Veris Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [B]Koma[/B]..brałam (a dokładnie telefon mojego chłopaka i jego dane w związku z tym:p - ja jako ja jeszcze nigdy nic nie wygrałam - taki już pechowiec ze mnie:shake:) udział we wszystkich konkursach z numeru lutowego tzn.: 1.Konkurs dotyczący jamników - wygrana: karma Purina ProPlan 3 kg. Salmon&Rice 2.Konkurs dotyczący Inki Sjosten i szkolenia obedience - wygrana: książka Inki Sjosten "Obedience-trening posłuszeństwa" Quote
bellatriks Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='jo-jo']nio a nie wiem czy pamiętasz numer w którym ona już była z bodajże bernardynkiem...[/quote] tia.... ja niedawno go wyciagałam z zpółki i przeglądalam:cool3: Quote
marlena924 Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Wow, słyszeliście, za miesiąc do gazetki dadzą prezent-książkę pod tytułem "Mój pies grzeczny jest". Ciekawe ile będzie gazetka kosztowała:cool3: I jaka książka będzie gruba :P Quote
Veris Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 A ja sobie zamówiłam prenumeratę od maja (hyhy...raczej nie będę musiała dopłacać do majowego egzemplarza, bo z książką, co??:eviltong:). Ciekawe jaka będzie tak książka?!? Mam nadzieję, że się przyda:p. Prenumerata "Mojego psa" przychodzi szybciej do domu niż do kiosku?? Quote
bellatriks Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Veris: niestety prenumetara MP przychodzi kilka dni później... podobno nawet do 5 dni...:shake: Quote
Veris Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 No wiesz co Bella..tak biedną starą Veris podłamać:eviltong::mad: Ehhh...to się będę wkurzać te parę dni dłużej:p... Quote
bellatriks Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Veris']No wiesz co Bella..tak biedną starą Veris podłamać:eviltong::mad: Ehhh...to się będę wkurzać te parę dni dłużej:p...[/quote] heh.. ja juz się przyzwyczailam.... przynajmniej nie trzeba się martwić, ze trzeba lecieć do kiosku, a w kiosku może nie być :wink: PZDR:* Quote
JustynaJK Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 właśnie dlatego,że prenumerata przychodziła tak póżno to zrezygnowałam z niej i teraz kupuję w kiosku słyszałam o majowym prezencie:lol: super:lol: Quote
Koma Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Też jestem ciekawa co to będzie za książeczka :razz: no i mam nadzieję że z tego powodu cena nie skoczy za bardzo w górę :roll: Quote
bellatriks Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='Koma']Też jestem ciekawa co to będzie za książeczka :razz: no i mam nadzieję że z tego powodu cena nie skoczy za bardzo w górę :roll:[/quote] a mi to kij czy skoczy czy nie, bo za prenumerke mam zaplacone:eviltong: i za Chiny nie dam im ani grosza wiecej;):evil_lol: Quote
Veris Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Hyhy..no i przyszedł komplecik nagród z "Mojego psa":multi: 3 kg. karmy z rybką Puriny Pro Plan i książka pani Inki (e) Sjosten "Obedience - trening posłuszeństwa". Od najbliższego weekendu rozpoczynam walkę z posłuszeństwem Borysa:p. Teraz pozostaje tylko czekać na prenumeratę:roll:... Quote
bogula Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Zazdroszczę Ci książki! życzę kolejnego szczęścia i powodzenia w nauce posłuszeństwa:evil_lol: ....... Quote
JustynaJK Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 książka jest fajna i dostępna w księgarniach z niecierpliwością oczekuję nowego nr:loveu: Quote
MoniŚ Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Ja czytałam w reklamie że nowy numer będzie 26 kwietnia :) . Już nie mogę się doczekać ;) Ciekawe ile stron ma ta książka i ile kosztuje numer? Quote
Veris Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Ehhh...a w prenumeracie będzie później:shake:..ale przynajmniej za stałą cenę:eviltong:... Quote
Recommended Posts