Luzia15 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 [B]Kiniu[/B] wydaje mi się, że tak. A tak poza tym to kalendarz może być. Według mnie poprzednie były lepsze, ale ten też jest OK. I gazetka jak zwykle - świetna! :) Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Bardzo ładny kalendarz :) Tylko raz mogliby dać beagla bicolora a nie w kółko tri [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/cool3.gif[/IMG] Quote
Aga K Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Witajcie :) Leeeee, to jak niema boksera w tym kalendarzu tonie kupujem :diabloti: nieno, takna serio to sie jeszcze zastanowie :) Quote
JustynaJK Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Mnie się kalendarz bardzo podoba Quote
MakeBelieve Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 A moglby mi ktoś powiedzieć jakie są prezenty w tym konkursie świątecznym?:D Bo nie mam jak kupić gazety, bo przez zapalenie płuc nie mam jak z domu wyjść, a rodzina nie śpieszy się, żeby mi ją kupić. A nigdzie e-wydania nie moge znaleźć ;/ Quote
Karolina. Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='Vini.']A moglby mi ktoś powiedzieć jakie są prezenty w tym konkursie świątecznym?:D Bo nie mam jak kupić gazety, bo przez zapalenie płuc nie mam jak z domu wyjść, a rodzina nie śpieszy się, żeby mi ją kupić. A nigdzie e-wydania nie moge znaleźć ;/[/QUOTE] Chodzi ci o nagrody? Przepisuję z gazety: - Zestaw HD - cyfrowy polsat - Aparat cyfrowy Olympus - 10 gier PC 'Piorun' - 5 termoforów przytulanek - 5 zestawów kosmetyków z linii AA exotic spa - 3 kamizelki dla psów małych ras - 3 transportery - 5 zestawów: obroża + 3 suwaczki - 5 filmów DVD 'Misja w Afryce' - 3 wisiorki - 5 flakonów perfum - 10 smyczy automatycznych - 5 koszy wiklinowych - 20 tortów świątecznych dla psów - 12 książek o goldenach - 2 transportery - 5 legowisk - 10 gier PC 'World od Zoo' - 5 torebek - 5 filmów DVD 'Misja w Europie' - 5 zestawów kosmetyków Zepter Do wyboru. Quote
Iza. Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 A ja sobie dziś kupiłam kalendarz, na prawdę baaardzo mi się podoba : )) Quote
Infortune. Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='Zuzia&Snoopy']Bardzo ładny kalendarz :) Tylko raz mogliby dać beagla bicolora a nie w kółko tri [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/cool3.gif[/IMG][/QUOTE] Nie narzekaj, pociesz się tym, że np foksteriera nie było chyba nigdy. :diabloti: A Beagle jest taki śmieszny, rozjechany :lol: Kalendarz jest bardzo fajny, bardzo ładne zdjęcia i psiaki, nie to co w PP. :shake: No i miałam go za całe 3 zł bo zamówiłam prenumeratę w tej wakacyjnej promocji. :evil_lol: Quote
Talia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Muszę kupić w tygodniu :) A z tego co mi sie wydaje to MP podrożał? I nie chodzi mi o cenę z kalendarzem tylko ogólnie. Quote
Martyna&Zara Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Podrożał, podrożał...:/ A to wszystko tylko i wyłącznie przez śliską okładkę... Heh, kalendarz w miarę fajny, ale ten na ten obecny rok bardziej mi się podoba xD och te garnki :P Quote
Talia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 To powiem, że dziękuje ale okładki nie potrzebuje. I zapłace 5.40 :p Quote
Iza. Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='Martyna&Zara']Podrożał, podrożał...:/ A to wszystko tylko i wyłącznie przez śliską okładkę... Heh, kalendarz w miarę fajny, ale ten na ten obecny rok bardziej mi się podoba xD och te garnki :P[/QUOTE] Dla mnie te garnki to był kicz straszny, dlatego w tym roku mam kalendarz z PP :eviltong: Któregos roku miałam dwa, bo nie mogłam sie zdecydować czy z MP czy z PP :evil_lol: Quote
immortal Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Podoba mi sie kalendarz z MP, jak co roku zreszta. Quote
Kika9004 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='Iza.']Dla mnie te garnki to był kicz straszny, dlatego w tym roku mam kalendarz z PP :eviltong: Któregos roku miałam dwa, bo nie mogłam sie zdecydować czy z MP czy z PP :evil_lol:[/QUOTE] Ja też mam w tym roku dwa :) MP prenumeruję a PP kupiłam ze względu na liścik Karacika :);p Quote
Kinia Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Mam pytanie do osób, które wygrały coś w tym konkursie, co można było wygrać m.in książkę o labach. Dostaliście już nagrodę? Quote
Kinia Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Dostałam paczkę dzisiaj, a raczej list w którym była smycz i breloczek. A powinnam dostać jeszcze piłkę z autografem, na której mi najbardziej zależy...:roll: Quote
Molli Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='Kinia']Mam pytanie do osób, które wygrały coś w tym konkursie, co można było wygrać m.in książkę o labach. Dostaliście już nagrodę?[/QUOTE] Ja dzisiaj dostałam książkę o Labradorach :) Quote
ARGIS Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Ja zdecydowałam się na kalendarz z PP i zakupiłam go z gazetą za 4 zł bo w Emipku się pomylili :cool3: No cóż bywa ;) Quote
Illusion Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Kiedy zgłaszałam swoje zdjęcie do konkursu "Jak się wam podobam", podawałam tylko tytuł oraz imię i nazwisko autora. Jak myślicie, zostanę poproszona o adres do wysłania tej bluzki? Jak na razie w skrzynce nie mam żadnej wiadomości od nich. Quote
Kinia Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Mam pytanie czy jeżeli chce wysłać teraz zdjęcia na konkurs to już portrety czy jeszcze ogólna tematyka? Quote
Jami Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Kinia']Mam pytanie czy jeżeli chce wysłać teraz zdjęcia na konkurs to już portrety czy jeszcze ogólna tematyka?[/QUOTE] Już portrety ;) Quote
Kinia Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Jami']Już portrety ;)[/QUOTE] Dzięki za odpowiedź, no to muszę poszukać czegoś fajnego:) Quote
vpassione Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Na jaki mail przesyłać portrety? Ten podany na stronie( [email][email protected][/email] ) jest nieprawidłowy.. Quote
Kinia Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Dlaczego nieprawidłowy? To na jaki trzeba przesłac? Quote
Recommended Posts