Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Kiniu[/B] wydaje mi się, że tak.
A tak poza tym to kalendarz może być. Według mnie poprzednie były lepsze, ale ten też jest OK. I gazetka jak zwykle - świetna! :)

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A moglby mi ktoś powiedzieć jakie są prezenty w tym konkursie świątecznym?:D Bo nie mam jak kupić gazety, bo przez zapalenie płuc nie mam jak z domu wyjść, a rodzina nie śpieszy się, żeby mi ją kupić. A nigdzie e-wydania nie moge znaleźć ;/

Posted

[quote name='Vini.']A moglby mi ktoś powiedzieć jakie są prezenty w tym konkursie świątecznym?:D Bo nie mam jak kupić gazety, bo przez zapalenie płuc nie mam jak z domu wyjść, a rodzina nie śpieszy się, żeby mi ją kupić. A nigdzie e-wydania nie moge znaleźć ;/[/QUOTE]

Chodzi ci o nagrody?

Przepisuję z gazety:

- Zestaw HD - cyfrowy polsat
- Aparat cyfrowy Olympus
- 10 gier PC 'Piorun'
- 5 termoforów przytulanek
- 5 zestawów kosmetyków z linii AA exotic spa
- 3 kamizelki dla psów małych ras
- 3 transportery
- 5 zestawów: obroża + 3 suwaczki
- 5 filmów DVD 'Misja w Afryce'
- 3 wisiorki
- 5 flakonów perfum
- 10 smyczy automatycznych
- 5 koszy wiklinowych
- 20 tortów świątecznych dla psów
- 12 książek o goldenach
- 2 transportery
- 5 legowisk
- 10 gier PC 'World od Zoo'
- 5 torebek
- 5 filmów DVD 'Misja w Europie'
- 5 zestawów kosmetyków Zepter

Do wyboru.

Posted

[quote name='Zuzia&Snoopy']Bardzo ładny kalendarz :)
Tylko raz mogliby dać beagla bicolora a nie w kółko tri [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/cool3.gif[/IMG][/QUOTE]
Nie narzekaj, pociesz się tym, że np foksteriera nie było chyba nigdy. :diabloti:
A Beagle jest taki śmieszny, rozjechany :lol:

Kalendarz jest bardzo fajny, bardzo ładne zdjęcia i psiaki, nie to co w PP. :shake:
No i miałam go za całe 3 zł bo zamówiłam prenumeratę w tej wakacyjnej promocji. :evil_lol:

Posted

[quote name='Martyna&Zara']Podrożał, podrożał...:/ A to wszystko tylko i wyłącznie przez śliską okładkę... Heh, kalendarz w miarę fajny, ale ten na ten obecny rok bardziej mi się podoba xD och te garnki :P[/QUOTE]

Dla mnie te garnki to był kicz straszny, dlatego w tym roku mam kalendarz z PP :eviltong:
Któregos roku miałam dwa, bo nie mogłam sie zdecydować czy z MP czy z PP :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza.']Dla mnie te garnki to był kicz straszny, dlatego w tym roku mam kalendarz z PP :eviltong:
Któregos roku miałam dwa, bo nie mogłam sie zdecydować czy z MP czy z PP :evil_lol:[/QUOTE]

Ja też mam w tym roku dwa :) MP prenumeruję a PP kupiłam ze względu na liścik Karacika :);p

Posted

Dostałam paczkę dzisiaj, a raczej list w którym była smycz i breloczek. A powinnam dostać jeszcze piłkę z autografem, na której mi najbardziej zależy...:roll:

Posted

[quote name='Kinia']Mam pytanie do osób, które wygrały coś w tym konkursie, co można było wygrać m.in książkę o labach. Dostaliście już nagrodę?[/QUOTE]

Ja dzisiaj dostałam książkę o Labradorach :)

Posted

Kiedy zgłaszałam swoje zdjęcie do konkursu "Jak się wam podobam", podawałam tylko tytuł oraz imię i nazwisko autora. Jak myślicie, zostanę poproszona o adres do wysłania tej bluzki? Jak na razie w skrzynce nie mam żadnej wiadomości od nich.

Posted

[quote name='Kinia']Mam pytanie czy jeżeli chce wysłać teraz zdjęcia na konkurs to już portrety czy jeszcze ogólna tematyka?[/QUOTE]

Już portrety ;)