Kinia1984 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 ja probuję namowic mojego Tz jak bedzie mogl sie wyrwac z pracy to pojade z nim transporterem ale to dopiero w czwartek lub piatek. Quote
Soema Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Nie mam.... bo nie ma jak w nocy zrobić fot, żeby nie były w klatkach. Mam kilka fot byle jakich psów z przodu podwórka, dla których szukamy miejsca.. moim zdaniem jeden ma początku nużycy, ma też problemy z łapką... [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-G6E6t1AHj5U/Tx5x3IUUPrI/AAAAAAAALgY/OY2WfmpyMjA/s640/DSC08414.JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-3ujJVSocyUc/Tx5yOqTpT8I/AAAAAAAALis/vqrEspgTh8k/s640/DSC08432.JPG[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-Pll_IW_F5jc/Tx5ySzMf5VI/AAAAAAAALjk/kNzHSZdGupk/s640/DSC08439.JPG[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-5IBIv94jZHY/Tx5ykAtWqOI/AAAAAAAALmg/SNcveXPoVJg/s640/DSC08462.JPG[/IMG] Quote
malvaaa Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 ok, w takim razie muszę się jutro przejechać do schronu... Quote
xxxx52 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Boze jakie biedne psy,czemu sa w klatkach? Mnie to wyglada nie na nuzyce ,ale na grzybice,albo alergie na pchly Quote
piechcia15 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [COLOR=red][B]KOCHANI POTRZEBUJĘ KOGOŚ DO WIZYTY P/A W MIEJSCOWOŚCI ŁOCHÓW[/B][/COLOR]. pomoże mi ktoś?sprawa bardzo pilna bo sunia natychmiast musi opuścić obecny ds i znaleźc się w nowym najlepiej tym w Łochowie:) będę wdzięczna za info na pw pozdrawiam i sory za offa Quote
Ziutka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [B]malvaa, chciałam Ci wysłać PW ale masz zapchaną skrzynkę[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/185232-Wątek-aktualnie-przebywających-psów-z-Klembowa-(zdjęcia)/page6"][B]http://www.dogomania.pl/threads/185232-Wątek-aktualnie-przebywających-psów-z-Klembowa-(zdjęcia)/page6[/B][/URL] [B]czy ta suczka bolsia, post 136 jest jeszcze w Klembowie ?[/B] Quote
paula91 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Hej, mogę prosić o zdjęcia i tekst do ogłoszeń dla jakichś 3 psiaków na razie? Za kilka dni będę miała z głowy większość zaliczeń na uczelni i mogłabym poogłaszać. Aha i podajcie mi też jakiś kontakt. Quote
mala_czarna Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='xxxx52']Boze jakie biedne psy,czemu sa w klatkach? [/QUOTE] Bo jak są w klatkach to mają mniej ruchu, tuczą się szybciej żeby przerobić je w trybie pilnym na smalec. Quote
xxxx52 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 (edited) [quote name='mala_czarna']Bo jak są w klatkach to mają mniej ruchu, tuczą się szybciej żeby przerobić je w trybie pilnym na smalec.[/QUOTE] i na to pozwolicie? mowi nowelizacja ,ze pies nie moze byc nawet 13 godziny na lancuchu,a lancuch ma byc min.3 metrowy ,a w tych klatkach na myszy nawet pies nie ma 1metra kwadratowego dla siebie .przeciez nie tylko pies tyje ,zanikna mu miesnie i bedzie kaleka.No i sie tam w tych klatkach psy plodza. wiesz zarty z tym samlcem ,ale siedzenie w klatkach jak szczury doswiadczalne to przestepstwo na zwierzetach.To schronisko powinno byc zamkniete ,wszystkie psy wykastrowane wyadoptowane zabrane ,nie powinno byc podpisywanych nowych umow z gminami. Jak mozna nie pozwolic na stworzenie wybiegow?temu co zakazaje to bym do takiej skrzyni wsadzila. Gdzie sa org.prozwierzece ???????Ach byla akcja strazy dla zwierzat ,i co narobili halasu i odeszli!Nic z tego psy nie mialy.Wstyd.Macie p.wypycha i co?Czy to znowu rece macza TOZ? Lepiej juz tych zdjec nie bede ogladala ,bo ..........!Bo ten widok psow klembowskich mnie przeraza i nie daje mnie spokoju,bo juz wiele widzialam ,ale psy w klatkach,ojej. Edited January 25, 2012 by xxxx52 Quote
mala_czarna Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='xxxx52']i na to pozwolicie? [/QUOTE] No ba, przecież później same handlujemy tym smalcem na bazarku w Wołominie :roll: Quote
Soema Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 xxx52, czy Ty tam byłaś już? Wiesz od jakiegoś czasu, jak obserwuje dogo - wiem jedno, nie widziałaś, nie znasz, nie wypowiadasz się. Nie wolno ufać.... internet, a to forum szczególnie - wszystko przyjmie. I nie raz widziałam, jak przyklaskiwałaś podmiotom, które potem okazywały się nie do końca fair. Załóż własną Fundacją, czy może już masz, wykastruj, wyadoptuj i zamknij wszystkie schroniska. Będziemy z Ciebie dumne. Bo większość ludzi na dogo trudni się w klepaniu na forum, przyklaskiwaniu oszustkom i krytykowaniu tych, którzy odważyli się coś więcej zrobić. Quote
malvaaa Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 ignorujmy ją, bo ona ma co jakiś czas przebłyski i się zaczyna udzielać... [B]ziutka [/B]nie mam pojęcia czy ta sunia jeszcze jest, kinia wiesz coś o niej? Quote
xxxx52 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='Soema']xxx52, czy Ty tam byłaś już? Wiesz od jakiegoś czasu, jak obserwuje dogo - wiem jedno, nie widziałaś, nie znasz, nie wypowiadasz się. Nie wolno ufać.... internet, a to forum szczególnie - wszystko przyjmie. I nie raz widziałam, jak przyklaskiwałaś podmiotom, które potem okazywały się nie do końca fair. Załóż własną Fundacją, czy może już masz, wykastruj, wyadoptuj i zamknij wszystkie schroniska. Będziemy z Ciebie dumne. Bo większość ludzi na dogo trudni się w klepaniu na forum, przyklaskiwaniu oszustkom i krytykowaniu tych, którzy odważyli się coś więcej zrobić.[/QUOTE] jezeli uwzasz ze psy maja tam dobrze to brawo!!!!!!!!!!!!!!! To po co nowelizacje splodziliscie ,jezeli sie jej nie przestrzega? odpowiedz tylko na pytanie czy psy siedzac w tych drewnianych i innych klatkach bez wybiegow maja dobrze,czy w takich warunkach sie psy trzyma???????????? Nic innego mnie nie interesuje ,bo ten smalec czy handlowanie to celowe odchodzenie od tematu. A co kastrowanie to zly pomysl ,czy adopcje ,wybudowanie wybiegow,czy wstrzymanie zabierania psow z gmin ,zeby tym co sa pomoc i wyadoptowac ,wyleczyc wykastrowac?Moje drogie zamyka sie schronisko po to ,zeby polepszyc tam znajdujacym psom zycie,zmodernizowac ,a nie likwidowac.Likwidacia ,a zamkniecie to dwie rozne sprawy.Gdzie napisalam o liwkidacji? Quote
mala_czarna Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='xxxx52'] A co [B]kastrowanie to zly pomysl[/B] ,[B]czy adopcje [/B],wybudowanie wybiegow,czy wstrzymanie zabierania psow z gmin ,zeby tym co sa pomoc i wyadoptowac ,wyleczyc wykastrowac?Moje drogie zamyka sie schronisko po to ,zeby polepszyc tam znajdujacym psom zycie,zmodernizowac ,a nie likwidowac.Likwidacia ,a zamkniecie to dwie rozne sprawy.Gdzie napisalam o liwkidacji?[/QUOTE] Powiedz mi, czy Ty jesteś tak głupia, czy tylko udajesz? Naprawdę masz taki ciasny umysł? Gdzie u licha wyczytałas, że nie ma adopcji w Klembowie, że w miarę możliwości i finansów psy nie są kastrowane, a suki sterylizowane?? Szlag człowieka trafia jak czyta te Twoje wypociny, i jeszcze ciśnienie mi się niebezpiecznie podnosi. Rób porządek na swoim podwórku, a jak będziesz mieć jakieś pozytywne rezultaty to się nimi pochwal. Quote
malvaaa Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 a ja jeszcze dodam dla jasności że psy są wypuszczane na wybieg... więc radze ci przeczytać cały wątek i dopiero później się wypowiadać bo wprowadzasz nie potrzebny zamęt... Quote
Kinia1984 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Każdy z nas chciałby żeby schroniska nie istniały, żeby nie było debili którzy psa czy kota traktują jak zabawkę , tylko co z tego żebyśmy chciały. Na Paluchu tez psy w klatkach siedzą... I radze poczytać cały wątek bo jesteś kolejną osobą która wyskakuje jak Filip z konopii a później znika ... Quote
Ziutka Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='malvaaa'] [B]ziutka [/B]nie mam pojęcia czy ta sunia jeszcze jest, kinia wiesz coś o niej?[/QUOTE] Kinia juz mi odpisała na pw, że suni nie ma. Quote
mala_czarna Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='Kinia1984']Każdy z nas chciałby żeby schroniska nie istniały, żeby nie było debili którzy psa czy kota traktują jak zabawkę , tylko co z tego żebyśmy chciały. Na Paluchu tez psy w klatkach siedzą... I radze poczytać cały wątek bo jesteś kolejną osobą która wyskakuje jak Filip z konopii a później znika ...[/QUOTE] Ona wyskakuje co jakiś czas z tymi tekstami, na zasadzie: o mamusiu, psy w klatkach siedzą, jak one źle mają!! Na tym wątku (nie chce mi sie już teraz szukać), kilkakrotnie wpadała jak po ogień tylko po to żeby walnąć taki tekst i zaraz zabierała du.. w troki. Quote
Soema Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='mala_czarna']Ona wyskakuje co jakiś czas z tymi tekstami, na zasadzie: o mamusiu, psy w klatkach siedzą, jak one źle mają!! Na tym wątku (nie chce mi sie już teraz szukać), kilkakrotnie wpadała jak po ogień tylko po to żeby walnąć taki tekst i zaraz zabierała du.. w troki.[/QUOTE] Bo tak jest najwygodniej. Jak przyjechaliśmy akurat psy były karmione, pracownicy niechętnie chcieli żebyśmy wchodzili, bo akurat trwało wypuszczanie psów. Ale pai z Celina z drugim Panem przyjęli nas bardzo serdecznie i pokazali wszystko co chcieliśmy albo nawet nie chcieliśmy ;) kociarnia jak bajka,,, szpitalik sterylny, psy znają, dbają jak tylko mogą mimo utrudnionych finansów. Byłam niedawno w Nowym Targu,gdzie nawet nie zostałam wpuszczona "bo jestem z krakowa i na pewno coś knuje etc.." pozwolono koledze wejść i zrobić zdjęcia JEDNEMU psu na 500.l.. i kazali brać boksery i jechać... zero współpracy. Więc wkurza mnie takie podejście, bo tu żadnych utrudnień nie ma. I na pewno się tam wybierzemy... jak maluchy pojadą do domów i będziemy mieli miejsca na kolejne. pw zapchane -m mój mail [email][email protected][/email] Quote
xxxx52 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='mala_czarna']Powiedz mi, czy Ty jesteś tak głupia, czy tylko udajesz? Naprawdę masz taki ciasny umysł? Gdzie u licha wyczytałas, że nie ma adopcji w Klembowie, że w miarę możliwości i finansów psy nie są kastrowane, a suki sterylizowane?? Szlag człowieka trafia jak czyta te Twoje wypociny, i jeszcze ciśnienie mi się niebezpiecznie podnosi. Rób porządek na swoim podwórku, a jak będziesz mieć jakieś pozytywne rezultaty to się nimi pochwal.[/QUOTE] Od glupich to nie ublizaj ,bo pokazujesz tylko swoja niemoc.oczywiscie suczki nie sa kastrowane ,qalbo sporadyczniegdyz tam tyle rodzi sie szczeniakow.stanowczo za duzo. Quote
mala_czarna Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='xxxx52']Od glupich to nie ublizaj ,bo pokazujesz tylko swoja niemoc.oczywiscie suczki nie sa kastrowane ,qalbo sporadyczniegdyz tam tyle rodzi sie szczeniakow.stanowczo za duzo.[/QUOTE] Niemoc to mnie ogarnia jak czytam te Twoje brednie. Dobra, bez odbioru. Quote
Soema Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='xxxx52']Od glupich to nie ublizaj ,bo pokazujesz tylko swoja niemoc.oczywiscie suczki nie sa kastrowane ,qalbo sporadyczniegdyz tam tyle rodzi sie szczeniakow.stanowczo za duzo.[/QUOTE] Tyle? To znaczy ile? Bo z tego co mi wiadomo, szczeniaki są usypiane.. nawet dokumenty widziałam, a Ty? Widziałam w szpitaliku suki po sterylkach, a Ty? Po to jest wątek, po to się coś robi, żeby tam było LEPIEJ. pokażę Wam foty z wczoraj, bo musieliśmy maluch odświeżyć - kilka fot :) [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-hTsKtfdVPlc/Tx_Fd1YriWI/AAAAAAAAMG8/xgiMHl4v4QU/s640/DSC08934.JPG[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/--7Y_1mQ2c60/Tx_EjB-xY-I/AAAAAAAAL-o/q1fxKgMw8Fo/s640/DSC08868.JPG[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-RUoPkBkUQds/Tx_E3HApnmI/AAAAAAAAMBg/T4VjDl_TWXQ/s512/DSC08891.JPG[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-iOVgNmA5In8/Tx_FP-AUt3I/AAAAAAAAMEo/qkEnoftZWLQ/s640/DSC08916.JPG[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-VeVORt2Ym8c/Tx_FMJ-tG_I/AAAAAAAAMD8/N5FVzEF7oAY/s640/DSC08911.JPG[/IMG] Quote
obraczus87 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Schrupałabym te maluszki :) Karina, kto zbiera na nie kaskę? W sensie na szczepienia... Quote
mala_czarna Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Rudy chłopak jest cudny. Taki gapcio :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 To białe cudeńko to długo pewnie na dom nie bedzie czekało;) Quote
Recommended Posts