Negri_2008 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Gosiapk']Możę Pani Wielbicielka wzięłaby Rufusia w adopcję wirtualną? :razz:(tj. wspomagała by finansowo co miesiąc utrzymanie Rufusia :p).[/quote] Zapytam oczywiście ;) Anouk - czy jedziemy jutro? Quote
anouk92 Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Jutro z Negri jedziemy do Klembowa robić zdjęcia. Czy ktoś ma ochotę jechać. Jeśli tak to zapraszamy! 513-077-146 Quote
Negri_2008 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 byłyśmy....są foty...nawet sporo.... w Klembowie są super psy. Wszystkie. :placz: Quote
anouk92 Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Tak wszystkie psiaki są wspaniałe i bardzo spagnione miłości i swojego własnego człowieka. Niestety nie udało nam się zrobić zdjęć nawet połowie przebywających tam psów. Ale będziemy to robić sukcesywnie. Mam nadzieję że niedługo ruszy strona. Quote
Negri_2008 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Anouk - czy zdjęcia z Klembowa wysłać na Twój adres? Jeżeli tak to podaj mi adres na PW ( u mnie wklejanie zdjeć na dogo ciagle kuleje :oops:). Z ponad 400 fot trudno było wybrać te najlepsze, bo wszystkie psy biegały jak szalone, skakały albo wisiały na nas i trudno było im robić zdjęcia (wiekszość to zdjęcia w locie albo przytulasy i głaskanko) :evil_lol: :loveu: Na śmierc zapomniałam, że w przyszłą sobotę nie będę mogła pojechać do Klembowa, bo z rańca przyjedzie ekipa wymieniać moje drzwi :diabloti: ale na niedzielę możemy się umówić, jeżeli ten dzień Ci pasuje. :p Quote
Selenga Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Jakiś czas temu Julie przesłała mi zdjęcia fantów na bazarek i w końcu udało mi się znaleźć czas na przygotowanie bazarku: [B][url=http://www.dogomania.pl/forum/f99/kosmetyczka-zeszyty-gadzety-na-przytulisko-w-klembowie-do-25-01-a-129189]kosmetyczka, zeszyty, gadżety na przytulisko w Klembowie, do 25.01 - Dogomania Forum[/url][/B] Quote
tifet Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='beka']No i gdzie te foty??:mad:[/quote] czekamy na emaile z fotkami i opisami:roll: wtedy zrobię remont wątku i będzie duuuzzzziiiioooo fotek... narazie też czekam... Quote
anouk92 Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 A więc robimy remanent na wątku. Tifet wysąłąłm 2 maile z fotkami. Czekam na kolejne zdjęcia od Negri - dopiszę coś od siebie i je prześlę. Proszę wyrzuć wszystkie zdjęcia z pierwszych stron i powstawiajaj tylko te nowe. Ja zaraz ściągne zdjęcia psiakó których nie mamy i przydzielę im numer i prześlę Ci jeszcze raz. Quote
anouk92 Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Chciałam podsumować wydatki ze skarpety Klembowskiej: Cioteczka Emilia przesłała nam 300 zł. - Niestety na jamnisię wydałam więcej niż planowałam, zachorowała po sterylce i przedłużył jej się pobyt w hoteliku - 160 zł - Citeczce Zu75 - przelewam 100 zł na Kacperka Więc zostaje 40 zł - pewnie pójdą na Igora Quote
tifet Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='anouk92']A więc robimy remanent na wątku. Tifet wysąłąłm 2 maile z fotkami. Czekam na kolejne zdjęcia od Negri - dopiszę coś od siebie i je prześlę. Proszę wyrzuć wszystkie zdjęcia z pierwszych stron i powstawiajaj tylko te nowe. Ja zaraz ściągne zdjęcia psiakó których nie mamy i przydzielę im numer i prześlę Ci jeszcze raz.[/quote] oki:p wyślij mi raz jeszcze drugi email bo z błędami wgrałaś fotki...:shake: pierwszy doszedł caluśki:razz: jutro zacznę wrzucać bo muszę pomniejszyć Wasze fotki i skoro moje są do dupciii i trzeba je całkowicie zastąpić to niestety ale Waszą Dosię i Beagla muszę wystrzyć bo mają rozmazane głowy... więc dopiero jutro to zacznę robić... dziś mam zbyt wiele pracy... Quote
tifet Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 uwaga nowina z ostatniej chwili ast znalazł domek... dom sprawdzony rewelacyjny :D szukamy transportu na śląsk!!!! Quote
Negri_2008 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Przy nas w niedziele znalazł też domek malutki piesek z chorym oczkiem (chyba Azorek). Zabrali go bardzo dobrzy, młodzi ludzie :multi: A jeżeli się nie mylę, to ten ast w mojej głowie dostał "robocze" imię Omen ...i to był chyba dobry omen :razz: Quote
tifet Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Negri_2008']Przy nas w niedziele znalazł też domek malutki piesek z chorym oczkiem (chyba Azorek). Zabrali go bardzo dobrzy, młodzi ludzie :multi: A jeżeli się nie mylę, to ten ast w mojej głowie dostał "robocze" imię Omen ...i to był chyba dobry omen :razz:[/quote] hmmm no to Kochana się mylisz bo był Ast lu Malutki na dogomani a w azylku jako Nero:roll:-to imię anouk mi wysłała... to dosłownie chłopak z "bankomatu":cool3: zakręcony dzieciak z zakręconą historią:cool3: Quote
Selenga Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 może coś się komus spodoba na bazarku? [B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/kosmetyczka-zeszyty-gadzety-na-przytulisko-w-klembowie-do-25-01-a-129189/[/URL][/B] Quote
Negri_2008 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Jedziemy w niedzielę do psiaków? ( W sobote nie mogę ) Quote
anouk92 Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='Negri_2008']Jedziemy w niedzielę do psiaków? ( W sobote nie mogę )[/quote] Wstępnie jedziemy - potwierdzę jeszcze w sobotę wieczorem ale raczej tak. Jak ostatnio 10:30 w Wołominie? Tifet jedziesz z nami? Quote
Negri_2008 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='anouk92']Wstępnie jedziemy - potwierdzę jeszcze w sobotę wieczorem ale raczej tak. Jak ostatnio 10:30 w Wołominie? Tifet jedziesz z nami?[/quote] jasne, 10.30 w Wołominie :sweetCyb: Trzecia osoba byłaby baaardzo potrzebna, bo psiaki szaleją na tym wybiegu, wtulają paszcze w kolana i długo trwa taka sesja zdjęciowa. We trzy + Grześ możnaby więcej psów obfocić :roll: Quote
Gregor Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [SIZE=3][COLOR=blue]Negrunia. Igor jest juz po nowych badaniach i wszystko jest ok :multi:. moze isc na ciepły domek ;)[/COLOR][/SIZE] Quote
Gregor Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Tiet. podaj swoj adres a będe na bieżaco wrzucal ci fotki :razz: Quote
Ra_dunia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Gregor'][SIZE=3][COLOR=blue]Negrunia. Igor jest juz po nowych badaniach i wszystko jest ok :multi:. moze isc na ciepły domek ;)[/COLOR][/SIZE][/quote] Gregor - no co Ty? To super! Bo już się na jego wątku martwiłyśmy... Quote
anouk92 Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Grzesiu przyjeżdzamy na kolejną sesję w niedzielę o 11-ej. Może być? Quote
tifet Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Gregor']Tiet. podaj swoj adres a będe na bieżaco wrzucal ci fotki :razz:[/quote] oj mój adres ogólnie dostępny [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [B]anouk i Negri mogę jechać :evil_lol: przynajmnej będzie miał kto Was wkurzać:diabloti:[/B] [B]10:30 oki ale gdzie ?? tam na tym osiedlu Słoneczna??:cool3:[/B] Quote
tifet Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Negri_2008']w ubiegłą sobotę byłam pierwszy raz w życiu w Wołominie :evil_lol: Ja będę na stacji Wołomin - Słoneczna o 10.30 i tam Anouk przyjedzie samochodzikiem, do którego wsadzimy nasze nadobne doopki[/quote] yyyyyy jak to stacji? stacja pkp jest w innym miejscu:roll: tam jest duże skrzyżowane z weterynarzem gdzie ja mówię:evil_lol: Quote
Recommended Posts