Agnes Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 FredziaFredzia tak masz racje i bynajmniej nie odrzucam takich mysli. Jak tylko bede mogla...Zreszta zawsze to samo doradzalam innym po stracie czworonoznego przyjaciela. Quote
Asia&Kleo Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [quote name='Agnes']FredziaFredzia tak masz racje i bynajmniej nie odrzucam takich mysli. Jak tylko bede mogla...Zreszta zawsze to samo doradzalam innym po stracie czworonoznego przyjaciela.[/QUOTE] Nie lubię słowa "strata" czworonoga... Nie straciłaś Azy na zawsze. Psy odchodzą...myślę, że każdy ma nadzieję, że spotka kiedyś jeszcze swojego przyjaciela. Quote
Agnes Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 hm...roznie, raz lepiej raz gorzej dzis znowu duzo myslalam. Sa momenty, ze ciezko mi w to wszystko nadal uwierzyc, sa tez takie ze jestem w stanie myslec o Malej na spokojnie. Quote
Kajusza Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='Agnes']hm...roznie, raz lepiej raz gorzej dzis znowu duzo myslalam. Sa momenty, ze ciezko mi w to wszystko nadal uwierzyc, sa tez takie ze jestem w stanie myslec o Malej na spokojnie.[/QUOTE] i chyba tak będzie .. raz lepiej, raz gorzej, tylko proporcje się zmienią i z czasem będzie więcej dobrego spokoju. Quote
Asiaczek Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Ja po odejściu mojej pierwszej suki myślałam "nigdy więcej". A potem, jakos tak po miesiącu aczeło brakować codziennych spacerów, zabaw, wygłupów... I... nastepna sunia znalazła miejsce w moim domu. Pzdr. Quote
Katerinas Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Ja gdzieś słyszałam, że czas pomiędzy jednym psem, który odszedł, a następnym którego weźmiemy, czas bez czworonoga... to czas stracony.... Ale każdy musi przejść przez czas żałoby i według własnego wyczucia wiedzieć kiedy... Trzyma się Agnes. Myślami jestem z Tobą... Quote
Agnes Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Dzisiaj mam chyba jakis kryzys:shake: Wczoraj minely 3 tygodnie ['] a dzis wracajac z pracy ciagle myslalam... Mysli o nowym czworonogu juz sie pojawily, nie chce jednak o tym pisac a na pewno nie w watku Azy, nie umiem:-( Quote
zaba14 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Agnes sama będziesz wiedzieć kiedy nadejdzie czas.... z drugiej strony nowy psi przyjaciel pomoże złagodzić ból... ściskam Cie! Quote
Katerinas Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Agnes - Załóż nowy wątek. Narazie pusty.... bo wiem... domyślam się... Tu nie ma jak pisać... tu boli :( Czas na nowego czworonoga przyjdzie. Pisz o sobie, o mieszkanku, jak idzie remont. A czas przyjdzie... przyjdzie... Quote
Agnes Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Katerinas poki co...na dogo udzielam sie w zasadzie tylko tutaj, jakos ciezko mi sie pisze gdziekolwiek, w innych watkach. Czasami to wszystko dziwne, w pracy mysle ze nikt nie widzi po mnie tego co czuje, ja tego nie pokazuje przede wszystkim, jednak tu w domu (na dogo) to juz jest inaczej. Nie wiedzialabym chyba nawet jak ten watek zaczac, musi sie pojawic nowa iskierka w moim zyciu, zeby to wszystko znowu nabralo sensu. Ten watek chcialam zamknac, ale wiem, ze zostanie z czasem skasowany, a tu przeciez jest zebranych 8 najwspanialszych lat mojego zycia. Dlatego tak sobie "wisi" co jakis czas zagladam, dziekuje ze Wy rowniez:calus: Quote
Alicja Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Nie zamykaj .... dobrze móc wrócić w takie miejsca ...ja mam wątek Harleya za TM ... on nie miał galerii jak żył Quote
Agnes Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Moze masz racje, choc z drugiej strony ciezko mi sie tu zaglada, a juz na pewno nie moge sie cofnac. Moze to minie Quote
Alicja Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='Agnes']Moze masz racje, choc z drugiej strony ciezko mi sie tu zaglada, a juz na pewno nie moge sie cofnac. Moze to minie[/QUOTE] minęło za mało czasu ... u nas w sierpniu 8 rocznica .... a też bywa ciężko , chociaż czasem potrafię się śmiać ze zdarzeń z udziałem Harleya ..kocham go nadal Quote
FredziaFredzia Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Nie kasuj nie kasuj, z czasem będzie łatwiej przewijać strony na początek... Quote
Nemooo Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Witamy się :D Moja Azunia też odeszła... :( [*] (04.02.2012r.) Quote
Asiaczek Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 [quote name='Alicja']Nie zamykaj .... dobrze móc wrócić w takie miejsca ...ja mam wątek Harleya za TM ... on nie miał galerii jak żył[/QUOTE] Tez jestem tego zdania; nie zamykaj... [quote name='Nemooo']Witamy się :D Moja Azunia też odeszła... :( [*] (04.02.2012r.)[/QUOTE] Tak mi przykro... Dla Twojej Azuni ["]... pzdr. Quote
Katerinas Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Agnes - a może z czasem wątek przekształcić na nowy....? W sensie, patrz, ja mam wątek w którym odeszły dwa psy. Zresztą zobaczysz... życie pokaże ... Quote
gops Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 a ja uważam że jak będzie nowy pies to należy mu się osobny wątek , a ten niech zostanie tylko Azy [*] i w nim Agnes będzie mogła powspominać czy obejżeć zdjęcia jak już będzie wstanie. liczyłam na jeszcze chociaż parę wspólnych wakacji , zawsze będę miło wspominać zjadającą ciastka ze stołu i przytulaśną Aze . Quote
Agnes Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 [quote name='Katerinas']Agnes - a może z czasem wątek przekształcić na nowy....? W sensie, patrz, ja mam wątek w którym odeszły dwa psy. Zresztą zobaczysz... życie pokaże ...[/QUOTE] nie ma szans, nie jestem w stanie sie cofnac o kilka stron, nawet do tego watku ciezko mi wchodzic. Nie wyobrazam sobie kontynuacji, pytan potem kolejnych (nowych) osob co sie stalo...:( Quote
Vectra Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 i tak będą pytać ... nie unikniesz tego ... przerabiałam na własnej skórze. Quote
zaba14 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Mnie wygodniej jest mieć jeden wątek, o Mikim wspominam już bardzo fajnie ;) a i wątek mi nie zniknie... i do zdjęć fajnie szybko mogę wrócić.. Quote
Asiaczek Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Od czasu załozenia mojej Galerii na DGM mineło juz sporo lat, odeszło kilka basków i kici, ale nie wyobrażam sobie, abym mogla zamknąć watek i otworzyc nowy z innym psiakiem w roli głównej. cieszę sie, że mogę w kazdej chwili cofnąć się do zdjęć, opisów... Ale kazdy ma swój sposob na oswojenie straty.... Pzdr. Quote
KaRa_ Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Jejku od poczatku oglądam wasza galerię! Pamiętam nawet temat jak znalazła ją forumowiczka, która miała dwa koty... Oj wiem jak boli strata psa ja we wrześniu musiałam moją czekoladową Sabcie uśpić w wieku 17lat bo dostała wylewu a do ostatniego dnia trzymała się suuuper. Quote
Recommended Posts