Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biedny Halutek:( Jakieś głupie wron go denerwują? NO żeby psa dziabały ycch!!!!!!!!!!!
Halut nie bój się, kupimy yun pukawkę bna kulki będzie szczelać we wrońska;p

(a ciocia yunka to mnie uświadomiła o tych łapciach psich...i strefie intymnej... i jak mi się przypomniało co ostatnio próbowałam w kojcu wyczyniać z dużym psem i jego chorymi łapciami... to mi się kolacja wywaliła w żołądku właśnie...)

Pozdrawiam Was z Wiatrakolandu;)

Posted

[quote name='Betbet']Biedny Halutek:( Jakieś głupie wron go denerwują? NO żeby psa dziabały ycch!!!!!!!!!!!
Halut nie bój się, kupimy yun pukawkę bna kulki będzie szczelać we wrońska;p

(a ciocia yunka to mnie uświadomiła o tych łapciach psich...i strefie intymnej... i jak mi się przypomniało co ostatnio próbowałam w kojcu wyczyniać z dużym psem i jego chorymi łapciami... to mi się kolacja wywaliła w żołądku właśnie...)

Pozdrawiam Was z Wiatrakolandu;)[/QUOTE]
A cio tam lobisz cioteczko Betbet, wywiało Cię za robotą?
Jeśli chodzi o łapy to wiem o nich bo gdzieś wyczytałam, a wrony naprawdę atakują zwierzaki, szczególnie małe. Harutek rano szedł przy nodze i jak zobaczył na latarni dwa gołębie (było pod słońce i ja też myślałamm, że to wrony, a okazało się , że dwa gołąbki :) ) , jak dał czadu to dopiero pod drzwiami klatki zatrzymał się. Pozdrawiamy :) :multi:

Posted

Cioteczko yun, nie za pracą ale za zmianami i z ciekawości. Należę do tego coraz mniejszego odsetka względnie młodych ludzi którym całkiem niezła praca się znalazła po studiach, alee... nie samą pracą człowiek żyje. Zamieniłam intelektualne podboje na fizolstwo i poznaję - świat, ludzi, granice swojej wytrzymałości itp;)
Wrócić zawsze można:) W piątek właśnie lecę do PL sprawy pozałatwiać:)
Ale Halutka i Ferciuchnę śledzę, jak tylko mam możliwość i nie padam na nos!

Posted

[quote name='Betbet']Cioteczko yun, nie za pracą ale za zmianami i z ciekawości. Należę do tego coraz mniejszego odsetka względnie młodych ludzi którym całkiem niezła praca się znalazła po studiach, alee... nie samą pracą człowiek żyje. Zamieniłam intelektualne podboje na fizolstwo i poznaję - świat, ludzi, granice swojej wytrzymałości itp;)
Wrócić zawsze można:) W piątek właśnie lecę do PL sprawy pozałatwiać:)
Ale Halutka i Ferciuchnę śledzę, jak tylko mam możliwość i nie padam na nos![/QUOTE]
Super, cieszymy się i pozdrawimy :multi:

Posted

[SIZE=4]I dla wszystkich po pięknym i smacznym pączusiu [/SIZE]:)

[IMG]http://www.lesaffre.pl/pub/Image/Produkty/Mieszanki_Cukiernicze/Paczek_Na_Medal_20/Mieszanka_cukiernicza_Paczek_na_medal_big.jpg[/IMG]

Posted

[CENTER][SIZE=6][FONT=georgia][COLOR=#EE82EE][B]Pozdrawiamy Fercię i [SIZE=6]H[/SIZE]arutka
w tłusty czwartek i życzymy:[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE]

[IMG]http://www.stronka-agusi.pl/gify/images/998zapusty_paczki_smacznego_stronka-agusi.gif[/IMG]
[/CENTER]

Posted

No tak, prawdziwe chłopy, na pyfko im się zachciało. Napijeta się a potem szczochata, zapaszek okropny a kobitki potem sprzątają :eviltong::diabloti: a do tego pilota i gazetkę? Muszę zrobić porządek.:mad:
Porządnisia Ferka ;)

Posted

[quote name='werenn']pyfko ponoć dobrze nerki przeczyszcza więc jak najbardziej he he
Marcel kuracjusz[/QUOTE]

To ja stawiam pierwszy
Rambo piwosz

[IMG]http://images46.fotosik.pl/1949/ce134ec1c762bd1cmed.jpg[/IMG]

Posted

mój mąż zabrał kiedyś Hektorka (już za TM) do knajpy - oficjalnie łobuz poszedł z nim na spacer
no i tam gadu gadu z kumplami, którzy grali w bilard,
mąż się odwraca na psa, a Hektor pije piwa z kufla gościa, które ten postawił na ziemi bo przy bilardzie przeszkadzało
no ostatecznie jak już wlazł do tej knajpy to chciał skorzystać

Posted

[quote name='werenn']mój mąż zabrał kiedyś Hektorka (już za TM) do knajpy - oficjalnie łobuz poszedł z nim na spacer
no i tam gadu gadu z kumplami, którzy grali w bilard,
mąż się odwraca na psa, a Hektor pije piwa z kufla gościa, które ten postawił na ziemi bo przy bilardzie przeszkadzało
no ostatecznie jak już wlazł do tej knajpy to chciał skorzystać[/QUOTE]

Ale to wina gościa, kto to widział stawiac piwo na ziemi

Posted

[quote name='Isadora7']Ale to wina gościa, kto to widział stawiac piwo na ziemi[/QUOTE]... Jasne , że tak!...ciekawe, czy chciaż kufel był cały:evil_lol:...

Posted

Wstawiam filmik z bardzo mądrymi powiedzeniami, tezami, myślami ludzi znanych. [B]Warto przeczytać.[/B] Ukradłam go od Isadory z bazarku cegiełkowego Froda.

[video=youtube;Ulll8H9h75c]http://www.youtube.com/watch?v=Ulll8H9h75c&feature=player_embedded[/video]

Posted

......... na mnie też wywarł wrażenie!...tylko ukraść mi się nie udało:oops: chciałam wysłać do syna? i tylko link mi się wkleja [url]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ulll8H9h75c[/url] jak to ukraść:hmmmm:... i ta muzyka:loveu:...

Posted

[quote name='yunona']to właśnie wyślij synusiowi link, on sam sobie otworzy. :)[/QUOTE]
Dziękuję:lol:... no tak!. ... zamotana jestem?...czy cóś?:oops:....

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='werenn']sie ma
no bo tutaj to mnie chyba jeszcze nie było
ale jestem
Marcel z wizytą[/QUOTE]
Aaaaaaaaaaaaa witamy Marcelku na naszym wątku:multi: :multi: :multi:, dużo tu się może nie dzieje, ale brak czasu i jeszcze raz brak czasu. :). Od czasu do czasu odświeżam wątek wstawiając foty.:p