yunona Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 (edited) Ach mój piękniutki Filipek, jaką ma katankę piękną, gryzoldek mój kochany. Mam rozdarte serce:( . Mam nadzieję, że nie marznie bidul. Jest śliczny a z tym gryzieniem to pewnie tak jak u Harutka. :( Ciotka ściska i całuje cie gryzoldo piękna , no szkoda , że nie trafiłeś na swojego. Kurtka to już dwa lata w schronie, Boże, Fil przestań gryźć. Fajnie by było yun, halut, fery i fil :loveu::loveu::loveu: . Marzę i marzę , a marzenia spełniają się .... :lol: Brązi dzięki za fotki i wieści o Filipie , szkoda, że nie z własnego domku Filipka ..... A gdyby spróbować adopcji jako drugiego psiurka np. do suczki , może by się uspokoił tak jak Halut? Edited February 5, 2012 by yunona Quote
yunona Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Isadora7 napisał(a): Za to mamy niepodzianke na SOS: http://jamniki.eadopcje.org/psiak/608 Śliczny marmurek i już się znudził (lokalowe - akurat!) :( Quote
brazowa1 Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Filip siedzi w ubraniu i pod kocem,spod którego wychodzi tylko na błyskawiczne załatwienie się. Gdy patrze na jego umiejętność zrobienia sobie kokonu z koca,żaluję,że tak niewiele psów w schronisku to potrafi. Filip gryzie troche inaczej niz Harry - on pilnuje przedmiotów,tylko trudno czasem sie zorientować,czego pilnował. Jest lubianym psem,znacznie większą sympatia cieszy sie niz Dzaki,który potrafi byc zdradliwy. marmurek...o jejku dzikunkowy jamnik...gdy przeczytałam : Nie udało nam się oduczyć go załatwiania się w domu. Nie udało nam się nauczyć go niczego to w sumie nie wiem,czy oni siebie obwiniają czy psa, czy w logo stronki jamniczej,po prawej stronie,to Ferka? Quote
brazowa1 Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 hahhaha,dopiero zauważyłam :) a tyle razy patrzyłam na tą fotkę i dziwiłam,że jednak brązowe zołto podpalane sa nader częste,hehhehe Yun,nie wiadomo,jak wpłynełaby na niego kobieta. W schronisku unikamy wspólnych wyjść Filipa i jakiegos innego psa. Quote
yunona Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 brazowa1 napisał(a):hahhaha,dopiero zauważyłam :) a tyle razy patrzyłam na tą fotkę i dziwiłam,że jednak brązowe zołto podpalane sa nader częste,hehhehe Yun,nie wiadomo,jak wpłynełaby na niego kobieta. W schronisku unikamy wspólnych wyjść Filipa i jakiegos innego psa. No to może warto spróbować z jakąś suczką na spacer i zobaczyć jakie reakcje? Quote
brazowa1 Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 no ale która suczke mam puscić w paszczę krokodyla... Quote
yunona Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 brazowa1 napisał(a):no ale która suczke mam puscić w paszczę krokodyla... Jesli macie jamnisię lub podobną i charakterną, co mu się nie da ! Quote
Krysia Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 A Ćio tam u Harutka i pięknej Ferki ? Wsio ok:loveu: Quote
Krysia Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 A Ćio tam u Harutka i pięknej Ferki ? Wsio ok:loveu: Quote
yunona Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Psiątamy po malowaniu, a roboty huk. Halut dziś rano rozpruł panterę, ktróra zamiast waty w środku miała miliony malutkich kuleczek plastikowych. Myslałam, że sama osobiście go zagryzę ;). Ale włączenie odkurzacza = ujadanie , więc zamiatałam i zgrzytałam zębiskami:diabloti:. Wczoraj zdjęłam firankę w ostatnim pokoju malowanym, na której popołudniową sjestę odbyła Ferka (będą foty) i cała noc w tiulach - belmondo Harutek. Przykryłam kocykiem, dospał do 10 rano.:grins: W sobotę ostatnie prace sprzątajaco dekoracyjne i niedziela w piżamie :grins::grins::mad::mad::mad:. A co! :evil_lol: i dobra książka.:multi: Harutek coraz śmielej przeciąga się i próbuje zakopywać swoje produkty przemiany materii:eviltong::evil_lol: , co się chwali tzn. , że odzyskuje całkowicie władze w nósiach , a szczególnie w lewej tylniej. Bierze jeszcze lek przeciwzapalny niesterydowy. :lol: Quote
brazowa1 Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 czy szczeniaka z glowa jamnika,ale który wyrosnie na psa wielkosci posokowca mozna dac na stronke jamniczą? Quote
yunona Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='brazowa1']czy szczeniaka z glowa jamnika,ale który wyrosnie na psa wielkosci posokowca mozna dac na stronke jamniczą? Dla mnie to jamniki na dłuższych nogach ale zapytaj Isadorę to Ci podpowie gdzie :). Może zrobi wyjątek bo szczenior ? :) Quote
Krysia Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 yunona napisał(a):Psiątamy po malowaniu, a roboty huk. Halut dziś rano rozpruł panterę, ktróra zamiast waty w środku miała miliony malutkich kuleczek plastikowych. Myslałam, że sama osobiście go zagryzę ;). Ale włączenie odkurzacza = ujadanie , więc zamiatałam i zgrzytałam zębiskami:diabloti:. Wczoraj zdjęłam firankę w ostatnim pokoju malowanym, na której popołudniową sjestę odbyła Ferka (będą foty) i cała noc w tiulach - belmondo Harutek. Przykryłam kocykiem, dospał do 10 rano.:grins: W sobotę ostatnie prace sprzątajaco dekoracyjne i niedziela w piżamie :grins::grins::mad::mad::mad:. A co! :evil_lol: i dobra książka.:multi: Harutek coraz śmielej przeciąga się i próbuje zakopywać swoje produkty przemiany materii:eviltong::evil_lol: , co się chwali tzn. , że odzyskuje całkowicie władze w nósiach , a szczególnie w lewej tylniej. Bierze jeszcze lek przeciwzapalny niesterydowy. :lol: Czyli pieski zapracowane :diabloti: a Harutek powraca do zdrowia:) więc nie przeszkadzamy panci w sprzątaniu:diabloti: a co niech zbiera te kuleczki hi hi :evil_lol: Quote
yunona Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Sjesta firankowa :evil_lol: A teraz szok:eviltong: moje gluty lęzą na jednym materacyku i nie warczą:lol::evil_lol: Ale zgoda :p Quote
yunona Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 O nie! z przodka nie da się z nim focić:diabloti: Ferka ciężko pracująca kobieta :evil_lol: I zapracowany Harutek:diabloti: Quote
yunona Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Czego? :mad: zestresowałam się z lekka:diabloti: ziewnę to może stąd pójdzie:evil_lol: zmęczony malowaniem:p kurka, no nie da odpocząć:angryy: Quote
yunona Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 rozpędziłam towarzystwo, każde sobie...:eviltong: Czego się prujesz?:diabloti: Niestety jeszcze psiątam :shake: więc nic więcej już nie będzie :eviltong::mad: Quote
JamniczaRodzina. Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Kochane paróweczki:loveu: co ta wasza pańcia wyprawia:p Quote
taxelina Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-BnPwa5sC2gg/Tzbff-Ql_VI/AAAAAAAAAws/XXnoQVJsk_0/s640/malowanie%2520020.jpg?gl=PL Jaka ona jest piekna :loveu: Quote
Celina12 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 czy HArutek też coś jadł-czy tak spokojnie leżał przy Ferci wcinającej?:crazyeye:O teraz widzę dopiero,że je-obok prawego uszka wystaje inne uszko...:diabloti: Doopka przy doopce-śliczny widok Quote
brazowa1 Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 ha!!! ale ją złapałaś! jeszcze nie zdązyła zębów wysunąć! Quote
Isadora7 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 JamniczaRodzina. napisał(a):Kochane paróweczki:loveu: co ta wasza pańcia wyprawia:p Biedne zapewne zatyrane, musze chyba tam podjechac interwencyjnie. Quote
yunona Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Isadora7 napisał(a):Biedne zapewne zatyrane, musze chyba tam podjechac interwencyjnie. No właśnie jakaś kontrola przydała by się ;) :) Quote
taxelina Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 A kiedy u nas kontrola? :razz: kawa, herbata i ciasteczka czekaja! Quote
Recommended Posts