yunona Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [B][IMG]http://youtu.be/FhVqHsHRxKE[/IMG]Harek przez parę godzin szczekał jak wariat:evil_lol: [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-ms4wEdfaUG4/TwIJ2eQvzcI/AAAAAAAAArY/iI8z_V9AYwo/s640/wigilia%252520041.jpg?gl=PL[/IMG] i tylko ta piosenka ukoiła moje dzisiejsze nerwy: [/B] [video]http://youtu.be/FhVqHsHRxKE[/video] [IMG]http://youtu.be/FhVqHsHRxKE[/IMG] Quote
Celina12 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 HArry mały CZarodzieju-mówimy sobie czary-mary..ból idzie na wagary.Zdrowiej Chłopie i nie martw Yun i nas. Wiązanie fajne.....i jak czytałam u nas =pomogło.Muszę przekazać ten sposób swojej siostrze. Całuski ślemy WAM. Quote
Sarunia-Niunia Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Harutku! Wracaj Gościu do formy i stresuj ciotek... i swojej Mamusi... Zdjęcia super, wiązanie niezłe... Buziaki dla Ferci i Harutka! I zdrówka Harusiu!!! Quote
yunona Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 U Harutka na razie bez zmian.... Nie spałam pół nocy, piszczał, chodził głaskałam go na zmianę z Michałem , pomimo czterech zastrzyków boli go cały czas. Jak przysypiałam to budził mnie zaczepnym grubym pomrukiem. Jest po spacerku i teraz śpi. Modlę się o lepsze jutro... Quote
JamniczaRodzina. Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Harutku niemartw pani .Pewnie go boli biedaczka. Quote
Sarunia-Niunia Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='yunona']U Harutka na razie bez zmian.... Nie spałam pół nocy, piszczał, chodził głaskałam go na zmianę z Michałem , pomimo czterech zastrzyków boli go cały czas. Jak przysypiałam to budził mnie zaczepnym grubym pomrukiem. Jest po spacerku i teraz śpi. Modlę się o lepsze jutro...[/QUOTE] To jednak niepokojące... Po tylu zastrzykach powinno być lepiej Czarodziejowi.... Yun, może jeszcze raz do lekarza? Quote
Celina12 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Harrutku-lepiej Ci coś Kochany??? Boli jeszcze? CZasem zastrzyki "zaskakują"-po jakimś czasie...U Hektosia tak było...:shake: Quote
brazowa1 Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 biedny maluch,no niech juz mu bedzie lepiej! Quote
Isadora7 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='yunona']U Harutka na razie bez zmian.... Nie spałam pół nocy, piszczał, chodził głaskałam go na zmianę z Michałem , pomimo czterech zastrzyków boli go cały czas. Jak przysypiałam to budził mnie zaczepnym grubym pomrukiem. Jest po spacerku i teraz śpi. Modlę się o lepsze jutro...[/QUOTE] Kurde Harutku wyzdrowiej, ciepłe myśli slę aby przeszło Quote
yunona Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Do weta idziemy jutro, miałam iść jak by było gorzej, ale na razie jest w miarę spokojnie , ładnie mnie przywitał jak przyszłam z pracy i teraz czeka bo zaraz idziemy na spacer. Dobrze , że nie gorzej, zobaczymy jak będzie jutro. Quote
Sarunia-Niunia Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Uff, najważniejsze, że nie jest gorzej... Mizianka dla Harutka:) Dla Ferci oczywiście także:) Quote
Betbet Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Harut! Przywołuję Cię do porządku! Zdowiej ładnie, bo się znowu tu jamnicze sprawy posypały. Quote
Celina12 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Harry-jak się czujesz Kochanie??? Opisz nam dokładnie czy już lepiej Ci,jak Yun,Michał...no i Czekoladka Fercia.... Quote
Sarunia-Niunia Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 I jak tam Yun? Już po wizycie u Weta? Jak się dzisiaj czuje "nasz" Czarodziej? Quote
yunona Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Halut już znów wesoły, dzisiaj u weta dostał kolejną "dawkę" i jest o wiele lepiej. W poniedziałek na ew. sprawdzenie i strzał o przedłużonym działaniu. Wskazanie bardziej na stres. :). Jest u mnie moja mama (oj kiepsko z nią było też, jest już poprawa) i Harutek moją mamę bardzo lubi i przychodzi do niej na głaski. Trochę się cykam bo mama chwilami "odpływa" w swój świat i boję się ...tfu, tfu. Ale zwierzaki chyba wyczuwają, że zachowują się przymilnie i jakby "bodygardy". To niesamowite co jeszcze odkryję.:) Quote
yunona Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='Betbet']Harut! Przywołuję Cię do porządku! Zdowiej ładnie, bo się znowu tu jamnicze sprawy posypały.[/QUOTE] Witaj Betbet , fajnie, że się odezwałaś. Brakowało tu Ciebie:) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Tak, zwierzaki maja Intuicję przez Wielkie "I" !!! I myślę, że nie powinnaś się martwić o wzajemne relacje Mamy i Czarodzieja... Cieszę się bardzo, że z Harutkiem już dobrze:):):) Quote
yunona Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Też powolutku "spuszczam powietrze" , bo dwa dni i dwie noce w ogromnych nerwach i napięciu i zdublowane (mama i Halut). Quote
Sarunia-Niunia Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Fajnie masz, że możesz już spuszczać powietrze, a ja cała w nerwach... jeszcze godzina i Nercio będzie "odjajczony"... Też jakoś dziwnie nie mogłam dziś/wczoraj zasnąć... Przed chwilą to nawet myślałam, że zadzwonię i wszystko odwołam.... Quote
Celina12 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 To prawda,że zwierzaki wyczuwają jak KTOŚ jest chory-jak gorzej się czuje moja Dumiś nie opuszcza mnie na krok. Wikunia pozdrawia Haluta i cieszy się,że czuje się już lepiej.My również-ślemy mnóstwo całusków-takich delikatnych :evil_lol:...no i ślicznej Czekoladce. Berni-będzie dobrze..rozumiem co przezywasz-też tak miałam i będę mieć. Quote
Betbet Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 No Halutek, tak czymaj, chopie! Yun, ja tu tylko przelotem jestem, przy okazji innego jamnioropodobnego Quote
taxelina Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Dziekuje za spotkanie! :loveu: Harrutku, nie choruj nam bo yunona bardzo Cie kocha i bylo jej smutno :( Quote
yunona Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Dzięki dziewczyny za podnoszenie na duchu, z Harutkiem lepiej, dzisiaj znowu jakąś bułeczkę w pośpiechu konsumował na ostatnim spacerku.:) Taki zabidzony, że chyba tak "puchnie" z głodu ;). Nie wyplenię tego nigdy, przeganiam go ale on na setkę jest lepszy ode mnie :) Quote
Isadora7 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [B][SIZE=5]Harut jak się czujesz???!!![/SIZE][/B] Quote
Sarunia-Niunia Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Isadora7'][B][SIZE=5]Harut jak się czujesz???!!![/SIZE][/B][/QUOTE] No właśnie, jak się czuje nasz Czarodziej??? Quote
Recommended Posts