Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lavinia napisał(a):
tak, to Ptysio - aniołek :loveu:

Yana, a gdzie byłaś, kiedy Fifi szukała domu ???

eh, byłam cały czas tutaj. Wiedziałam, że Fifi szybko znajdzie fajny domek, a ja jestem zapsiona (szt.2) i na razie nie mogę wziąć kolejnego pieska :-(

ale bardzo bym chciała... ostatnio bardzo, ale to bardzo choruję na buldożka...

Posted

eh, ja bym chętnie i drugą parke przygarnęła ale najpierw muszę wychować swoją boksię, a uwierzcie, że zajmuje mi to prawie cały wolny czas :razz: no i jeszcze musiałabym urobić TZ, żeby zgodził się na kolejne czworonogi, ale pracuję nad tym :cool3:

Posted

[quote name='lavinia']zobacz Kasiu, jakie podobieństwo;

Kochane serduszko!!!
Czytałam Ptysiowy wątek :-( i bardzo bardzo Lavinio Ci współczuję. Takie sytuacje nie powinny mieć w ogóle miejsca :-(

Ptysio na buzi ma wymalowane, że to aniołek. Fifi to gryząca łobuzica!!! Tylko jak śpi albo jest zmęczona, wygląda jak aniołek :evil_lol:

Posted

[quote name='Estera']Boże kochany, jakiego ja tam pięknego kota czarno białego widzę :loveu:
cudne stadko :loveu:

Estera, to jest bezzębna hrabianka. Moja najukochańsza kocica. Jej Pani zginęła w wypadku samochodowym i nikt kocicy nie chciał. Mojemu ojcu ktoś ją zaproponował jako syjama, no i mamy syjama :evil_lol:
I to kocię nazywa się Psotka :roll: (niestety nie zmienia się dorosłym zwierzakom imienia) Ale imię troszkę ulepszyłam na Psotelka, Psotella :lol: