sdal2 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 tak się cieszę że Kacperek będzie miał domek to taki fajny piesek, tylko czasami jak by ktoś mógł zamieścic jego fotki to było by super. Quote
tyciaNi Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 po chorobie, bez neta a tu takie wiadomości mnie zaskakują :multi: co, gdzie, jak, kiedy??????????????????????? :loveu: Quote
Weronia Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='zu75']Radka...przekonałaś mnie:)...Kacpruch zostaje na mojej kanapie...na zawsze już...no i jakby co...to nie jest żart...pozdrówka dla Wszystkich :)[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :multi::multi::multi::loveu: Quote
anhata Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 ma domek????.......mnie tu dlugo nie bylo........obieclalam kase.....napioszczie czy wsylac czy nie na spl;ate dlugu Quote
Ra_dunia Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Kochany Kacperek zostaje w na stałe w swoim dotychczasowym domku tymczasowym :) Zu75 zakochała się w nim i nie ma zamiaru go już nikomu oddawać :cool3: Zresztą wcale jej się nie dziwię :loveu: Co do ewentualnego zadłużenia Kacpra - to chyba musiałaby się Zu wypowiedzieć. Quote
Maszaberla Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Zu75 odezwij sie i napisz co u chlopaka? Na zdjecia tez czekamy:lol: Quote
tyciaNi Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Maszaberla napisał(a):Zu75 odezwij sie i napisz co u chlopaka? Na zdjecia tez czekamy:lol: o tak o tak :diabloti: Quote
zu75 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Bardzo przepraszam,że mnie tak długo nie było-jakoś codzienność mnie pochłonęła kompletnie. Podwójnie mi przykro, że nie dość, że po długiej przerwie to jeszcze w dodatku ze złymi wieściami...hm..najgorszymi. Kacperek dzisiaj umarł.Odszedł na swoim kocyku..na swojej ulubionej sofie.Byłam przy nim. Wciąż to do mnie nie dociera. Wyniki nerek poprawiły się ostatnio. Przyczyną śmierci mojego Maluszka była najprawdopodobniej ogólna niewydolność krążenia. Kacperek został pochowany na mojej działce. W otoczeniu drzewek i krzewów..będzie miał pięknie na wiosnę. Nie byłam w stanie uratować mu życia, ale mam nadzieję, że dałam mu szczęśliwe, ostatnie miesiące życia... Żegnaj mój Maluszku...do zobaczenia... ['] Quote
tifet Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [*] biegaj szczęśliwy,bez bólu i smutków po łąkach za Tęczowym Mostem... Quote
izzie1983 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Biedactwo :-( Na pewno Ci tam będzie dobrze... Quote
Lionees Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Czemu te psiaki tak szybko od nas odchodzą,ledwo co zagoszczą w naszych domach,a juz musimy je pożegnać:shake::-( Kacperku.. Quote
Maszaberla Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Tak mi przykro... Kacperku biedactwo spij spokojnie.. [*] [*] [*] Quote
Ra_dunia Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Kacperku... choć na koniec zaznałeś szczęścia... ['] Quote
anouk92 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 O nie, dlaczego właśnie teraz:-(. Zu dałaś Kacperkowi dom i miłość dziękuję Ci za to. Kacperku śpij spokojnie [*] [*] [*] Quote
bico Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 co za złośliwość i okrucieństwo losu...akurat jak Kacperek miał już zostać i szczęśliwie żyć w swym dotychczasowmym domku:-(:-(:-(:-( nie potrafię tego wszystkiego pojąć:placz::placz: Quote
sdal2 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 tez mi przykro, mógł sobie jeszcze troszkę pozyć, ale do końca był szczęsliwy, bo znalazł miłość. Quote
anhata Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 minelo juz prawie dwa tygodnie ale ja na watek dopiero teraz weszlam....i normalnie siedze i rycze....akurat jak juz mial dom :(....to nie pierwsza dzisiaj dla mnie niemila niespodzianka jesli chodzi o zwierzeta Quote
anhata Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 sluchajcie caly czas mialam sygnature Kacpa!!!...nawet niew iedzialam :((((( Quote
Recommended Posts