Ra_dunia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Nadal masz jego sygnaturkę... Ten rok również dla mnie jest bardzo ciężki jeśli chodzi o dogo. Zaczęłam się zastanawiać, dlaczego i przejrzałam wątki psiaków, które w jakiś sposób tu na dogomanii były mi bliskie, którym kibicowałam, którym starałam się jakoś pomóc, których wątki czytałam... I wiecie co? W tym roku, a minęły przecież dopiero 2 miesiące - odeszło 10 znanych mi psiaków... Za dużo tego... Właśnie odchodzi 11 psiak... ['] dla nich wszystkich... dla ciebie też, Kacperku... masz dużo towarzyszy tam za TM... Quote
zu75 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Tak się cieszyłam,że na wiosnę wygrzeje w słonku swoją bidną pupinkę.Mam nadzieję,że za TM zawsze świeci Słońce. Czekaj na mnie Lisiaku... Dziękuję Wam wszystkim. Quote
tifet Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 zu75 napisał(a):Tak się cieszyłam,że na wiosnę wygrzeje w słonku swoją bidną pupinkę.Mam nadzieję,że za TM zawsze świeci Słońce. Czekaj na mnie Lisiaku... Dziękuję Wam wszystkim. Trzymajcie się ciepło kobietki (wszak jesteście dwie...)... a Lisiak na pewno czeka... a tam... tam zapewne każdy ma pogodę jaką najlepiej lubi... Quote
Karolinn Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 bardzo mi przykro. Weszlam dzis zobaczyc, co u naszej pociechy, a tu takie wiesci.:shake: pozdrawiam. Quote
zu75 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 No niestety...ale mam cynk, że Lisiak nieźle daje czadu za Tęczowym Mostem...podobno wróciło mu wzrok, nerki i serducho też nowe :) Pozdrówka dla wszystkich! ps. A tak w ogóle Tifet..to znowu jesteśmy we trójkę...Skarbulo doszedł... http://www.dogomania.pl/forum/f85/slodki-skarbus-znalazl-najlepszy-wymarzony-dom-u-zu-o-132925/index16.html Quote
Recommended Posts