Jump to content
Dogomania

Piękna ONka w lesie, wyrok- SIEKIERA! Już bezpieczna - MA DOM :)

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmieńcie tytuł ,że szukamy DT lub wsparcia na hotel . Teraz najważniejsza jest sterylka . Deklaruję 30zł miesięcznie . Jeżeli wpłata byłaby za pośrednictwem AFN to moze znalazłabym jeszcze kogoś na wpłatę .

Posted

Erka na kieleckim wątku napisała:

Kochana beka zgodziła się wziąc sunię na DT:multi::multi::multi:.
Wielkie dzięki beka:iloveyou:.
Ale trzeba robic sterylkę aborcyjną i jak najszybcie w związku z tym zawieźć sunię do Warszawy.

Potrzebny tansport na cito!!!!!

Oczywiście zadzwoniłam do tej kobiety, która mnie o tym zawiadomiła, czy miała by jakąs możliwośc zawiezienia jej, ale skąd:cool3:. Może jedynie poprosic kogoś o przywiezienie jej do Kielc.

Czyli potrzebny transport i fundusze na sterylizację.

Posted

mag.da napisał(a):
Erka na kieleckim wątku napisała:

Czyli potrzebny transport i fundusze na sterylizację.

Wkrotce sie okaze czy mamy transport... bo ewentualnie ja moge sunie jakos upchnac u siebie w aucie. tak czy siak jakos to bedzie z transportem. gorzej z kasa na sterylke...

Posted

Mamy już kasę na sterylkę:multi:. Pokryje koszt emilia2280, która juz nie raz wspierała nasze psiaki:loveu:.

Emilia2280 , wielkie dzięki!:iloveyou::buzi:

Czyli zostaje tylko koszt transportu i utrzymania suni u beki.

Posted

Dzwoniłam do pani, która zawiadomiła mnie o Soni,żeby pomogła ją złapać. Ona tam nie mieszka, jeździ tylko w weekend, ale postara się zawiadomić sąsiada stamtąd, do którego sunia czasami przychodzi i wylizuje mleko, które on daje swoim psom,żeby ją wpuścił na swoje podwórko.

Bo kiedy byśmy chciały ja zabrać w sobote, to już by było za późno na łapanie jej , tym bardziej,że ona podobno przemieszcza sie na sporym terenie.

Posted

Dzisiaj mąż tej pani, która mnie zawiadomiła o Soni ma tam pojechać i będzie sie starał ja złapać i umieścić na podwórku jakiegos faceta.

Mam nadzieję, że sie uda.

Potrzebujemy też wsparcia finansowego na transport do Warszawy.

Posted

Dostałam wiadomość, Sonia juz złapana i nakarmiona czeka w bezpiecznym miejscu:lol:.

Linssi, jeżeli nawet pati_c by mogła przyjechać, to byc może Twoja pomoc też będzie potrzebna:p.
Bo jeżeli Mora zda test na koty, to ona tez by jechała do Wa-wy, a jedna osoba nie da rady zabrac dwóch dużych suk.

Posted

Przecież nic nie może być zbyt proste:mad:. Teraz dzwonię do tej kobiety z Kielc, aby omówić szczególy zabrania suni, a ona mi mówi, że mąż do niej dzwonił, że ta baba , u której umieścił sunie do soboty teraz nie chce jej oddać. Twierdzi,że ona ją wczesniej chcaiała zabrac , ale nie mogła jej złapać:angryy::diabloti:.
To kurde suka błąkała się cały rok i babsko nic nie zrobiło w tym kierunku,zeby jej pomóc, a teraz... Po prostu szlag mnie trafia:angryy::mad:.

Nie wiem, jutro bedę chyba musiała tam jechać i jakoś jej wyperswadować, ale nie weim, jak to będzie....

Posted

A co to w ogole za baba? Chce sunie wziac na lancuch? Wie ze sunia jest ciezarna? Co ma zamiar zrobic ze szczeniakami? Tym ludziom ze sw. Katarzyny to bym nawet żuka gnojownika pod opieke nie oddala... Erka, walcz z baba zeby oddala sunie!

Posted

Ten facet z Kielc, który pojechał tam dzisiaj ja łapać po prostu szukał kogoś , kto by ja przetrzymał do soboty i ta baba była chętna.

A pewnie szczeniaki , to dla niej nie problem, bo utopi, albo zakopie i z głowy:diabloti:.

Posted

Ja bym tam suni nie zostawila... Baba sie nad nia nie zlitowala przez rok, a teraz nagle w przyplywie czulosci chce ja sobie zostawic? Cos mi sie to podejrzane wydaje...:shake:

Posted

Mam nadzieje , ze ten facet co já lapal moze tej kobiecie wiecej tylumaczyc, moze jego poprosic o pomoc. jej co za ludzie, tak pies sie blákal a tak to o niego sie beda klocic.
Taka przekora ludzka, jak zobaczyli ze sie ktos zainteresowal to dla siebie chce:mad: