mag.da Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Kolejny dramat:placz:!!! Sunia ON-ka wyrzucona z samochodu w Górach Świętokrzyskich, na Św. Katarzynie. Wyrzucona jeszcze w zimie! Początkowo cały czas siedziała przy drodze, czekając na właściciela :angryy: , później przeganiana, obrzucana kamieniami przeniosła się do lasu i na pola. To, że zrobiła się trochę nieufna pewnie ją uratowało, bo podobno miejscowi rozwiązują sprawę masowo wyrzucanych tam psów siekierą! :angryy::angryy:. Poprzednie szczeniaki prawdopodobnie wyginęły, teraz znowu jest w ciąży, już zaawansowanej, chyba niedługo będzie rodzić:placz:. Co tu robić???? Czy ktoś może jej pomóc?:placz: Kontakt: 0609-890-204, [email protected] Przeraźliwie smutna, chyba straciła już nadzieję: Quote
RYSIAK1 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 o matko..... mogę tylko podnieśc:shake: Quote
Folen Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 ONkowy wysyp jakiś właśnie się zaczyna... Piękna sunia, ale te oczy.... Co tu robić? Quote
Linssi Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Moze do hoteliku zeby mogla spokojnie urodzic??? Bo na sterylke jest za pozno, skoro w takiej zaawansowanej ciazy sunia jest. Quote
Jo37 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Linssi napisał(a):Moze do hoteliku zeby mogla spokojnie urodzic??? Bo na sterylke jest za pozno, skoro w takiej zaawansowanej ciazy sunia jest. W Uciechowie otworzyli hotelik . Może tam przyjmą sunię ? Quote
GoskaGoska Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ja juz nie powienna wchodzic na zadnej nowe wątki na dogo, bo jest załamie psychicznie gdzie człowiek nie spojrzy tyle psiego nieszczęscia. Zglosiałas ją na owczarki w potrzebie? naprawdę mysle ze do hoteliku i masa ogloszen , zeby poszla do adpocji Quote
Linssi Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 zaraz zaloze jej watek na Owczarkach... strona narazie jest w przebudowie ale forum dziala... Jak ją nazwiemy? moze Sonia? Quote
Folen Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ja chcialam zaproponować Faith, ale może być za trudne... Quote
Linssi Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 No to decydujmy sie bo musze podac imie na Owczarkach... Quote
agamika Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 imie niewazne, zostaw tam kreskę, puzniej sie zedytuje takiej jednej do d*** nakopie :placz: ze mi linka dała .... niewiem czy w hotelik przyjmie sunie w ciązy :oops: :placz: ... ? trzeba pytac , no bo co innego :( DT jak na lekarstwo Quote
Linssi Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Sunia ma juz swoj watek na Owczarkach... Narazie zostawilam imie Sonia.... zawsze mozna zmienic. Boze co za bida :placz: Ja nie jestem zorientowana w hotelikowych sprawach... naprawde nie przyjmuja suczek w ciazy?? :crazyeye: Quote
agamika Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 ja niewiem :oops: dlatego pytam sunia w zaawansowanej ciązy wymaga specjalnej opieki , i tak pomyślałam ze nie kazdy hotel sie podejmie tego , bo to duza odpowiedzialnośc trzeba ptac w róznych ale sprwdzonych hotelikach jesli zdecyduje cie sie na "taki" krok Quote
Linssi Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Beka, nie wiem czy nie jest za pozno... To juz zaawansowana ciaza... Quote
andzia69 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Jo37 napisał(a):W Uciechowie otworzyli hotelik . Może tam przyjmą sunię ? w Uciechowie z tego co czytałam to 6 miejsc dla małych psiaków... U nas jest hotelik - przyjęliby ją pewnie...tylko z czego ją opłacać? 15 zł/doba...:-( Quote
GoskaGoska Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 a te 15 zl za dobrę to z karmą czy bez? I jakie tam są warunki? Quote
kika22 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Warunki dobre, tam juz były nasze kieleckie bidy;) Ludzie kochający psy:loveu: Quote
Linssi Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Kurcze... to wychodzi za dzien 45 zl za 3 psiaki... Moze jakis bazarek czy cos? Myslcie kobity bo czas nie jest naszym sprzymierzencem, biorac pod uwage jaka pogoda sie robi... Ja pewnie cos na bazarek bym znalazla... Quote
Recommended Posts