Jump to content
Dogomania

Piękna ONka w lesie, wyrok- SIEKIERA! Już bezpieczna - MA DOM :)

Recommended Posts

Posted

Kolejny dramat:placz:!!!
Sunia ON-ka wyrzucona z samochodu w Górach Świętokrzyskich, na Św. Katarzynie.
Wyrzucona jeszcze w zimie!
Początkowo cały czas siedziała przy drodze, czekając na właściciela :angryy: , później przeganiana, obrzucana kamieniami przeniosła się do lasu i na pola.

To, że zrobiła się trochę nieufna pewnie ją uratowało, bo podobno miejscowi rozwiązują sprawę masowo wyrzucanych tam psów siekierą! :angryy::angryy:.

Poprzednie szczeniaki prawdopodobnie wyginęły, teraz znowu jest w ciąży, już zaawansowanej, chyba niedługo będzie rodzić:placz:.

Co tu robić???? Czy ktoś może jej pomóc?:placz:

Kontakt: 0609-890-204, [email protected]

Przeraźliwie smutna, chyba straciła już nadzieję:

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Linssi napisał(a):
Moze do hoteliku zeby mogla spokojnie urodzic??? Bo na sterylke jest za pozno, skoro w takiej zaawansowanej ciazy sunia jest.

W Uciechowie otworzyli hotelik . Może tam przyjmą sunię ?

Posted

Ja juz nie powienna wchodzic na zadnej nowe wątki na dogo, bo jest załamie psychicznie gdzie człowiek nie spojrzy tyle psiego nieszczęscia. Zglosiałas ją na owczarki w potrzebie?
naprawdę mysle ze do hoteliku i masa ogloszen , zeby poszla do adpocji

Posted

imie niewazne, zostaw tam kreskę, puzniej sie zedytuje

takiej jednej do d*** nakopie :placz: ze mi linka dała ....

niewiem czy w hotelik przyjmie sunie w ciązy :oops: :placz: ... ? trzeba pytac , no bo co innego :(

DT jak na lekarstwo

Posted

Sunia ma juz swoj watek na Owczarkach... Narazie zostawilam imie Sonia.... zawsze mozna zmienic. Boze co za bida :placz: Ja nie jestem zorientowana w hotelikowych sprawach... naprawde nie przyjmuja suczek w ciazy?? :crazyeye:

Posted

ja niewiem :oops: dlatego pytam

sunia w zaawansowanej ciązy wymaga specjalnej opieki , i tak pomyślałam ze nie kazdy hotel sie podejmie tego , bo to duza odpowiedzialnośc

trzeba ptac w róznych ale sprwdzonych hotelikach jesli zdecyduje cie sie na "taki" krok

Posted

Jo37 napisał(a):
W Uciechowie otworzyli hotelik . Może tam przyjmą sunię ?

w Uciechowie z tego co czytałam to 6 miejsc dla małych psiaków...

U nas jest hotelik - przyjęliby ją pewnie...tylko z czego ją opłacać? 15 zł/doba...:-(

Posted

Kurcze... to wychodzi za dzien 45 zl za 3 psiaki... Moze jakis bazarek czy cos? Myslcie kobity bo czas nie jest naszym sprzymierzencem, biorac pod uwage jaka pogoda sie robi... Ja pewnie cos na bazarek bym znalazla...