Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figa Bez Maku napisał(a):
Majga jestem stara i śłepa:cool3::diabloti:

Czyli w moim typie! ;) :loveu: Na poważnie...każdemu może umknąć, wątki zasuwają postami jak oszalałe.

Posted

No to Iskiero, nie będę narazie nic pisać, żeby nie zapeszyć.
Jeśli chcesz mogę postarać się o więcej zdjęć i przesłać Ci je na maila (tutaj nie chcą mi się wstawiać :-().

Malutka jest świetna. Pocieszna, nie można jej nie kochać. Kiedy wracam(y) do domu, to ona pierwsza jest przy drzwiach. Cieszy się, jakby nie wiedomo ile nas nie było. Pcha się na kolana, ciągle chce się przytulać. Ktoś będzie miał naprawdę cudowną przyjaciółkę. (Żałuję, że nie ja!! :-()

Niestety pojawił się pewien problem. Dukat (mój wyżeł, większość tu zaglądających wie o kogo chodzi :cool3:) zaczyna negatywnie reagować na ciągłe zaczepki Kory. W prawdzie nie doszło jeszcze do "zęboczynów", ale zdarzyło mu się kilka razy warknąć. Nie sądze, by on był zdolny do zrobienia małej jakiejkolwiek krzywdy, ale nie chcę ryzykować.

Posted

Słodka śmiesznota z tej Korci:loveu:
Szafirkowa spokojnie...jak domek się dłużej zastanawia to znaczy jest odpowiedzialny i nie działa pod wpływem hurra hop. A jeśli ludzie w ogóle chca psiaka to to ze łagodna a czujna to ogromne zalety:cool3:..masz skarb na tymczasie:lol: