majqa Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Na 3ciej str. (post 23) napisałam, do kogo uderzyć w tej sprawie i jakie rzeczy byłyby potrzebne pod kątem allegro. Quote
Figa Bez Maku Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Majga jestem stara i śłepa:cool3::diabloti: Quote
majqa Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Figa Bez Maku napisał(a):Majga jestem stara i śłepa:cool3::diabloti: Czyli w moim typie! ;) :loveu: Na poważnie...każdemu może umknąć, wątki zasuwają postami jak oszalałe. Quote
Figa Bez Maku Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 ale jakby nie patrzeć:cool3: widać wyraźnie:cool3: ,że allegro jako często odwiedzane jest dobrym rowiązaniem.... Quote
GameBoy Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 przepraszam, ze dopiero dzis ale ja wlasciwie nie bywam na dogo, jestem calymi dniami poza domem rozesle zaraz fotki malej gdzie sie da, gdyby ktos sie odezwal dam znac Quote
iskierkaaaa Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 jeszcze nic nie wiem :(ale napeawno dzis juz cos bede wiedzirc to napisze wieczorem:* jak cos to kom. Quote
szafirkowa Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Allegro i alegratkę ja zrobiłam. Więcej napiszę później, bo teraz się spieszę. Domku jak nie było tak nie ma :( Dzięki, że zaglądacie :loveu: Quote
Figa Bez Maku Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Generalnie to nie jest taki zły czas na adopcje...gorzej przed wakacjami....a szczeniak zawsze ma większe szanse.... Quote
iskierkaaaa Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 jesli rodzice mojej dobrej kolezanki sie zgodza( mieli pekinczyka niedawno odszedl i boja sie przezywac tego samego) muszą to przemyslec, to b edzie miala domek.;-) Quote
Figa Bez Maku Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 No i pojawiła sie iskierkaaa nadziei...niech obejrzą zdjęcia małej...serce się ściska takie toto wystraszone.......:-( domku zgódź się .....nie można żyć bez uczuć , także tych przykrych...:roll: Quote
szafirkowa Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 No to Iskiero, nie będę narazie nic pisać, żeby nie zapeszyć. Jeśli chcesz mogę postarać się o więcej zdjęć i przesłać Ci je na maila (tutaj nie chcą mi się wstawiać :-(). Malutka jest świetna. Pocieszna, nie można jej nie kochać. Kiedy wracam(y) do domu, to ona pierwsza jest przy drzwiach. Cieszy się, jakby nie wiedomo ile nas nie było. Pcha się na kolana, ciągle chce się przytulać. Ktoś będzie miał naprawdę cudowną przyjaciółkę. (Żałuję, że nie ja!! :-() Niestety pojawił się pewien problem. Dukat (mój wyżeł, większość tu zaglądających wie o kogo chodzi :cool3:) zaczyna negatywnie reagować na ciągłe zaczepki Kory. W prawdzie nie doszło jeszcze do "zęboczynów", ale zdarzyło mu się kilka razy warknąć. Nie sądze, by on był zdolny do zrobienia małej jakiejkolwiek krzywdy, ale nie chcę ryzykować. Quote
majqa Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Podawałam Ci mój mail. Prześlij zdjęcia, powstawiam. Quote
szafirkowa Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 majqa napisał(a):Podawałam Ci mój mail. Prześlij zdjęcia, powstawiam. :loveu::loveu::loveu: Narazie mam tylko dwa, średniej jakości, ale mimo to wyślę Quote
szafirkowa Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Ponownie dziękuję wszystkim tym, którzy zaangażowali się w szukanie domku dla Koruni. Dobranoc moi kochani :loveu: Quote
majqa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Oto i Korusia! Na tej focie wygląda nieziemsko pięknie! :loveu: Quote
szafirkowa Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 :loveu: Śliczna jest i kochana. Tylko czemu nikt jej nie chce? :placz: Quote
majqa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Wiem, że to żaden argument, który miałby uspokoić ale...trzeba wrzucić na cierpliwość, niestety. Oby Iskierce udało się załatwić ten domek. Quote
szafirkowa Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Iskierko, jakieś wieści? Czemu nic nie piszesz? Mam złe przeczucia... Nici z domku?? Quote
szafirkowa Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 ło matko... Iskierko, odezwij się! Jeśli z domem nie wypaliło to trudno, ale chciałabym wiedzieć. Quote
iskierkaaaa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 dziewczynjki spokojni9e, nie wiem jeszcze nic, nie pisze bo mam mase pracy:/ dalam im czas do jutra na zastanowienie sie zobaczymy jak bedzie. Quote
Figa Bez Maku Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Słodka śmiesznota z tej Korci:loveu: Szafirkowa spokojnie...jak domek się dłużej zastanawia to znaczy jest odpowiedzialny i nie działa pod wpływem hurra hop. A jeśli ludzie w ogóle chca psiaka to to ze łagodna a czujna to ogromne zalety:cool3:..masz skarb na tymczasie:lol: Quote
Recommended Posts