mru Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 jej jak na niego patrzę to nie mogę on jest takim ogromnym dzieckiem :placz: Quote
Isadora7 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 mru napisał(a):jej jak na niego patrzę to nie mogę on jest takim ogromnym dzieckiem :placz: Bardzo mi się podoba ten psiak, taki cieplutki jest. Quote
mru Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 i on tak tylko byle człowiek byle ktoś, byle był a jak go łapałyśmy w niedzielę to podejść nie chciał chciał, ale się bał strasznie co musiało go po drodze spotkać :( każdy go odganiał i tak zachęcałyśmy go ja miałam kurzą łapkę ze sobą bardzo był głodny, ale nie chciał podejść aż w końcu wiecie co zrobi...? usiadł koło mojej siostry tak całym ciałem na niej, oparł się o nią :placz: tak żeby go tylko głaskać, żeby być blisko.. to było straszne :( już był "nasz"... i jak szliśmy bał się wszystkiego szedł niepewnie, a jak tylko zwalnialiśmy/zatrzymywaliśmy się to siadał tak obok nas, całym ciężarem na nas żeby tylko go głaskać, żeby tylko tak siedzieć i się miziać. te psy to są niemożliwe :shake::placz: Quote
sleepingbyday Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 tak sobie myslę, że on sie chyba zgubił... Quote
Charly Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Maksiu może dziś ktoś wypatrzy slicznego pieska i uratuje przed schronem:-( Quote
mru Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 no ja też mysle... że się zgubił tylko czy ten ktoś go szuka? pies jest zadbany, nie jest agresywny i w domu nie sprawia kłopotów więc nie wiem, nie widzę powodu nie szukania... ale to czemu na Paluch choćby nie zadzwonił..? Quote
Isadora7 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 mru napisał(a):no ja też mysle... że się zgubił tylko czy ten ktoś go szuka? pies jest zadbany, nie jest agresywny i w domu nie sprawia kłopotów więc nie wiem, nie widzę powodu nie szukania... ale to czemu na Paluch choćby nie zadzwonił..? Z tym dzwonieniem na Paluch mam raczej kiepskie skojarzenia. Wiem jak było jak sąsiadka dzwoniła gdy jej psiak zaginął. Cuda robiła zeby znaleźć, na Paluch wydzwaniała codziennie, mówili zę nie wiedza. Pies się znalazł przez przypadek. Na Paluch był zglaszany przez znalazcę a Paluch informował że nic nie wie. Quote
mru Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 może i racja oni tam tyle psiaków mają to nie takie proste a weź opisz psa jak Ci zginie i dogadaj się, że to ten dlatego trzeba plakatować i szukać :) on jest zbyt domowy... pierwszego dnia, w sobotę, ja go zobaczyłam to dziki pies normalnie człowiek - nie istniał tylko Gacek :cool3: nic nie chciał - smakołyków, nic... uciekał od ręki więc uwierzyłam, że on z tej wsi jest ale nie jest. niemożliwe. Quote
pidzej Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [SIZE=1]kocham takie ogłoszenia:roll: no ale [SIZE=2][SIZE=2]jadwiga s********* pies samiec rasu mieszanej [SIZE=1]data publikacji: 11-10-2008 kontakt: 0228950113 Quote
Charly Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 :evil_lol::roll: Mru może akurat...spróbuj:lol: Quote
mru Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 zadzwoniłam... ta pani chyba nie chce żeby jej pies się odnalazł... ale to nie Max (i dobrze, współczuje tamtemu - może pidzej wymaż nazwisko) eeeh... na moje pytanie czy zaginął jej pies odpowiedziała ciszą po chwili powiedziała - ta. na moją informację gdzie znalazłam psa odparła - wątpię, żeby tam był no okej, ale zapytałam jeszcze czy był duży cisza. średni ja na to, że chyba nie on, bo ten mój duży a ona, że no. Quote
Miśka84 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 mru napisał(a):zadzwoniłam... ta pani chyba nie chce żeby jej pies się odnalazł... ale to nie Max (i dobrze, współczuje tamtemu - może pidzej wymaż nazwisko) eeeh... na moje pytanie czy zaginął jej pies odpowiedziała ciszą po chwili powiedziała - ta. na moją informację gdzie znalazłam psa odparła - wątpię, żeby tam był no okej, ale zapytałam jeszcze czy był duży cisza. średni ja na to, że chyba nie on, bo ten mój duży a ona, że no. :shake::shake::shake: Quote
mru Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 dobra, dostałam urlop to jutro ruszam mam też jedną osobę, która obiecała trochę plakatów w Wilanowie powiesić w Konstancinie by się przydało... :roll: Quote
Charly Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 mały ma jednego obserwatora na allegro. Ale jak wiecie to nic nie musi znaczyc, no ale zawsze jakas nadzieja... Quote
mru Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 wysłałam zdjęcia Maxa i krótki opis koleżance mamy SP oni mają dziecko (nie wiem jak duże) więc nie wiem... czy to dobry pomysł (wszystko zależy od dziecka) ale zawsze :roll: Quote
Charly Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Max ma dwoch obserwatorow- kurcze na co oni czekaja:shake: Quote
Julie Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 I co z psiakiem? wiadomo coś z tym allegro? Quote
Miśka84 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Charly napisał(a):Max ma dwoch obserwatorow- kurcze na co oni czekaja:shake: na gwiazdkę z nieba :shake: kolejny dzień zleciał:placz: Quote
mru Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Maxiu, no musi być dobrze... musi :roll::oops: Quote
pixie Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 a jakby belule poprosic by go umiescila na naszej klasie? co wy na to? on sie nadaje na szkolne strony...dzieciak jeden Quote
mru Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 a mi to do głowy nie przyszło! :razz: tak to dobry pomysł! :loveu: Quote
mru Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 napisałam do Beluli na gadu :) mówiła, że mogę męczyć :eviltong: a teraz Maxio jeszcze na dobranoc się pokaże foty z poniedziałku jak chodziliśmy po lecznicach i pytaliśmy... tak dzielnie ze mną czekał... :roll: tak, poczekam sobie z tobą skoro mówisz, że trzeba trochę niżej... ooo tak! jesteś kochana... czy on nie jest boski? :roll: piękny ma łeb... sierść i oczy i w ogóle cały jest cudowny... :shake: Quote
Recommended Posts