Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='netheter']no tak, może ja z jakimś spryskiwaczem powinnam chodzić :P
Kupki w siatkę, a siuski opryskiwać xD[/quote]I o biodegradowalny bo Greenpeace...:diabloti:

Posted

najlepiej na tą kobietę pieprz w sprayu :D gdyby się znowu czepiała..

poza tym popieram to że człowiek niech najpierw po sobie niech posprząta a potem za psa... bo przecież m.in. w lasach pies siatek czy opakowań po "nocnych igraszkach" nie zostawia :shake:

Posted

I jak mam być szczera to wolę żeby mi się kilka metrów od stoiska odsikał pies, niż - jak to niestety się dzieje - kilku meneli dziennie bo smród uryny doprowadza do szału. A mam "szczęście" pracować w miejscu przez lumpów ulubionym.:angryy:

Posted

Mnie menele i ludzie lubiący wypic doprowadzają do szału zwłaszcza ,że na osiedlu jest bar gdzie dochodzi do różnych sytuacji ,ale często do tej samej-po pijaku chodzą faceci i załatwiają się gdzie popadnie:angryy: niedawno próbowałam zasnąc i słyszę że gdzieś się coś leje.:angryy: Nasłuchuję a to się okazało ,że ktoś mi pod oknem leje(chodzą tam ,bo mogą się schowac za klatką ,a ja mieszkam na pierwszym piętrze) wściekłam się a ,ze miałam otworzone lekko okno to wziełam wodę w szklance wylałam na pijaka:diabloti::diabloti::diabloti: i szybko zamknełam po cichaczu więc nie wiedział skąd przyszedł ''nalot'':evil_lol:

Posted

[quote name='Balbina12']Stoje sobie przed sklepem -Franuś jest świeżo po fryzjerze.Podchodzi do mnie starszy pan i do mnie:jaki śliczny piesek
[B]ja-[/B]uśmiechnęłam się
[B]on-[/B]ale ma krótkie włoski
[B]ja-[/B]tak,przed chwilą go odebralam od fryzjera
[B]on-[/B]to on chodzi do fryzjera?
[B]ja-[/B]tak
[B]on[/B]-a ile to kosztuje?:diabloti:
[B]ja-[/B]80zł
[B]on-[/B]to ja kur.. chodzę za 5 zl a pies za 80zł :angryy:
:evil_lol::razz::cool1:[/quote]
Szczerość :roflt:

Posted

[quote name='Kaidar']od razu lepiej z wiadra :D[/QUOTE]

no to idę po wiadro i będzie stało pod parapetem pełniuśkie:cool3: i będzie użyte oczywiście w ''potrzebie'' ale nie mojej:diabloti:

Posted

PO co ostrzegasz? Teraz jak gdzieś w Polsce gazety napiszą że nieszczęsna ofiara własnej fizjologii zginęła w nocy od spadającego wiadra to już będzie wiadomo kto ją na ten lepszy świat przeprowadził.:evil_lol:

Posted

:evil_lol: coś czuję ,że nie ja jedna mam ochotę zrzucic takiemu delikwentowi na łeb wiadro niekoniecznie z wodą(może gwoździe);) ale mnie wkurza ,zę koleś który mieszka niedaleko idzie po okno komuś szczac zamiast do domu:angryy: co żonki się boi?:diabloti:

Posted

[quote name='paulina2904']:evil_lol: coś czuję ,że nie ja jedna mam ochotę zrzucic takiemu delikwentowi na łeb wiadro niekoniecznie z wodą(może gwoździe);) ale mnie wkurza ,zę koleś który mieszka niedaleko idzie po okno komuś szczac zamiast do domu:angryy: co żonki się boi?:diabloti:[/quote]
A myślisz, ze żonkę to on ma xD. Jak całą noc przy kielichu siedzi...

Posted

Pewnie jakąś tam ma i żali się ''koledze'' jak ona ''zła'' jest bo nie pozwala mu chlac:roll: ehh ludzie są sto razy głupsi od zwierząt ,przynajmniej nie staczają się z własnej woli tylko z winy człowieka:angryy:

Posted

Tak już na poważnie, na Twoim miejscu bym uważała z tym oblewaniem wodą... Trafisz na kogoś naprawde złośliwego i będziesz miała problemy - np ktoś ci później wrzuci kamień przez zamknięte okno :razz: