Diana S Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 I mnie sie zdarzyło usyłyszeć tekst: ze mam sprzatnąć po swoim psie, jak robi siku....:evil_lol: Quote
kinga w. Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='netheter']no tak, może ja z jakimś spryskiwaczem powinnam chodzić :P Kupki w siatkę, a siuski opryskiwać xD[/quote]I o biodegradowalny bo Greenpeace...:diabloti: Quote
Daga&Maks Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 czego ludzie nie wymyślą.Czasem sobię myślę że ludzie powinni nauczyć się sprzątać po sobie a nie tylko na psy zwracać uwagę Quote
Kaidar Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 najlepiej na tą kobietę pieprz w sprayu :D gdyby się znowu czepiała.. poza tym popieram to że człowiek niech najpierw po sobie niech posprząta a potem za psa... bo przecież m.in. w lasach pies siatek czy opakowań po "nocnych igraszkach" nie zostawia :shake: Quote
kinga w. Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 I jak mam być szczera to wolę żeby mi się kilka metrów od stoiska odsikał pies, niż - jak to niestety się dzieje - kilku meneli dziennie bo smród uryny doprowadza do szału. A mam "szczęście" pracować w miejscu przez lumpów ulubionym.:angryy: Quote
paulina2904 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Mnie menele i ludzie lubiący wypic doprowadzają do szału zwłaszcza ,że na osiedlu jest bar gdzie dochodzi do różnych sytuacji ,ale często do tej samej-po pijaku chodzą faceci i załatwiają się gdzie popadnie:angryy: niedawno próbowałam zasnąc i słyszę że gdzieś się coś leje.:angryy: Nasłuchuję a to się okazało ,że ktoś mi pod oknem leje(chodzą tam ,bo mogą się schowac za klatką ,a ja mieszkam na pierwszym piętrze) wściekłam się a ,ze miałam otworzone lekko okno to wziełam wodę w szklance wylałam na pijaka:diabloti::diabloti::diabloti: i szybko zamknełam po cichaczu więc nie wiedział skąd przyszedł ''nalot'':evil_lol: Quote
kinga w. Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Szkoda... Szkoda ze tylko szklanka, i że tylko woda. Reszta cool!:multi: Quote
Minerva Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='Balbina12']Stoje sobie przed sklepem -Franuś jest świeżo po fryzjerze.Podchodzi do mnie starszy pan i do mnie:jaki śliczny piesek [B]ja-[/B]uśmiechnęłam się [B]on-[/B]ale ma krótkie włoski [B]ja-[/B]tak,przed chwilą go odebralam od fryzjera [B]on-[/B]to on chodzi do fryzjera? [B]ja-[/B]tak [B]on[/B]-a ile to kosztuje?:diabloti: [B]ja-[/B]80zł [B]on-[/B]to ja kur.. chodzę za 5 zl a pies za 80zł :angryy: :evil_lol::razz::cool1:[/quote] Szczerość :roflt: Quote
wilczanda Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [B]paulina2904,[/B] dobry sposób na pijaka.:evil_lol: Pewnie się zdziwił co na niego "sika".:evil_lol: Quote
paulina2904 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Z tego co słyszałam to coś burczał brzydkiego pod nosem i na razie mam spokój ,ale butelka z kranówą czeka:mad: na nastepnego w ''potrzebie'':diabloti: Quote
zWiErZaKoMaNkA Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='Minerva']Szczerość :roflt:[/quote] Dokładnie ^^ [B]paulina2904[/B]-dobrze zrobiłaś. Jeżeli ja bym była na twoim miejscu i miała przy sobie miskę/wiadro to bym mu zrobiła "lekki" prysznic ^^ Quote
paulina2904 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='Kaidar']od razu lepiej z wiadra :D[/QUOTE] no to idę po wiadro i będzie stało pod parapetem pełniuśkie:cool3: i będzie użyte oczywiście w ''potrzebie'' ale nie mojej:diabloti: Quote
Kaidar Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 postaw od razu przy otwartym oknie... podnosić nie będziesz musiała a tylko przechylić :D:evil_lol: Quote
paulina2904 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Rzucę z wiadrem to mmoże będzie przestroga na przyszłośc dla wszystkich ''w potrzebie'' gdzie nie ma toalety:diabloti: i jak pójdą pod moje okno to kolejnego wiadro zabije:diabloti: Quote
kinga w. Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 PO co ostrzegasz? Teraz jak gdzieś w Polsce gazety napiszą że nieszczęsna ofiara własnej fizjologii zginęła w nocy od spadającego wiadra to już będzie wiadomo kto ją na ten lepszy świat przeprowadził.:evil_lol: Quote
paulina2904 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 :evil_lol: coś czuję ,że nie ja jedna mam ochotę zrzucic takiemu delikwentowi na łeb wiadro niekoniecznie z wodą(może gwoździe);) ale mnie wkurza ,zę koleś który mieszka niedaleko idzie po okno komuś szczac zamiast do domu:angryy: co żonki się boi?:diabloti: Quote
Minerva Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='paulina2904']:evil_lol: coś czuję ,że nie ja jedna mam ochotę zrzucic takiemu delikwentowi na łeb wiadro niekoniecznie z wodą(może gwoździe);) ale mnie wkurza ,zę koleś który mieszka niedaleko idzie po okno komuś szczac zamiast do domu:angryy: co żonki się boi?:diabloti:[/quote] A myślisz, ze żonkę to on ma xD. Jak całą noc przy kielichu siedzi... Quote
paulina2904 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Pewnie jakąś tam ma i żali się ''koledze'' jak ona ''zła'' jest bo nie pozwala mu chlac:roll: ehh ludzie są sto razy głupsi od zwierząt ,przynajmniej nie staczają się z własnej woli tylko z winy człowieka:angryy: Quote
Minerva Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 To niestety norma. Naszczęście nie we wszystkich przypadkach ;). Quote
Martens Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Tak już na poważnie, na Twoim miejscu bym uważała z tym oblewaniem wodą... Trafisz na kogoś naprawde złośliwego i będziesz miała problemy - np ktoś ci później wrzuci kamień przez zamknięte okno :razz: Quote
paulina2904 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Dlatego ja to robię na partyzanta ;) zanim to zrobię oceniam stan ''potrzebującego'' i ... chluś wodą:diabloti: Quote
Kaidar Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 i szybkie zamknięcie okna i delikwent nie wie skąd.. wie że z góry ale dokładnie skąd to nie wie :P Quote
paulina2904 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 I właśnie o to chodzi;) jak est ciemno ,a jeszcze jest pijany to ma ograniczoną szybkośc działania i orientacji:diabloti: Quote
Recommended Posts