Neczka Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Saphirko, a nie chciałabyś może jednak powiększyć swojego wesołego stadka o jeszcze jedno, spokojne, praktycznie niezauważalne, tak ciche cudo ? :razz: Quote
Saphira Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Neczka napisał(a):Saphirko, a nie chciałabyś może jednak powiększyć swojego wesołego stadka o jeszcze jedno, spokojne, praktycznie niezauważalne, tak ciche cudo ? :razz: Neczko on mi się strasznie podoba, ale w moim stadku jest słusznej postury benek o imieniu Kacper, z którym spotkania mógłby nie przeżyć. Dlatego nie wzięłam ślepego Burysia z Osięcin. Kacper niestety też jest pewnie w wieku Leopolda. :shake: Quote
gonia66 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 I co u Leosia???JAk przeżył te najstraszniejsze mrozy???Bo te co są teraz w porównaniu z tamtymi to...małe piwko...Ciekawe jak jego łapeczki....:cool3: Quote
gagata Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Jak ciotek nie zasypie to pewnie wieczorem powiedza jak bylo i co u Leopolda.... Quote
SZPiLKA23 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Nawet u niego nie byłam :( wejscie do sadu opanowane przez sfore biurowa Quote
Saphira Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Dziewczyny ! Może jemu śnieg się podoba tak jak moim psiakom. Wolą to zdecydowanie niż upały czy paskudne deszcze. W sadku musi być pięknie o tej porze roku. Wspaniałe oszronione gałązki i ptaszki rozmawiajace z psiakami. O rany chyba mi odbija na tym dogo :shake: Quote
gagata Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Saphira napisał(a):Dziewczyny ! Może jemu śnieg się podoba tak jak moim psiakom. Wolą to zdecydowanie niż upały czy paskudne deszcze. W sadku musi być pięknie o tej porze roku. Wspaniałe oszronione gałązki i ptaszki rozmawiajace z psiakami. O rany chyba mi odbija na tym dogo :shake: Jeśli Tobie odbija, to się pociesz...Nie jesteś jedyna,chętnie Ci posekunduję..:lol: Quote
SZPiLKA23 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Kazda pora roku ma swoj urok i jest dlatego taka jaka jest bo taka ma byc Quote
Neczka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Saphira napisał(a):(...)O rany chyba mi odbija na tym dogo :shake: Witaj w gronie :):evil_lol: Ciekawe, czy ten domek się kiedyś pojawi wogóle... Leo już tyle czeka... Quote
Erazm Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Nie ma sie co czrowac, bez dobrej reklamy psiak ma male szanse. Potrzebny jest powlajacy tekst( nie tylko dogomaniakow), fantastyczne allegro i inne fora( jesli ktos zrobi takie all moge udostepnic moje konto) Quote
gonia66 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Erazm napisał(a):Nie ma sie co czrowac, bez dobrej reklamy psiak ma male szanse. Potrzebny jest powlajacy tekst( nie tylko dogomaniakow), fantastyczne allegro i inne fora( jesli ktos zrobi takie all moge udostepnic moje konto) Widzialam super teksty MAjqa...ktoś zna tą kochaną cioteczkę i może ją poprosic???NAprawdę Jej teksty są rewelacyjne i przyciągają...może warto spróbować??? Quote
Miśka84 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Zawsze warto...:roll: Tylko kto napisze do cioteczki? Quote
SZPiLKA23 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Ja nie znam margo tez w tekstach wymiata Quote
Neczka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 On z samych fot powinien pójść, jest tak piękny a za razem smutny...:-( Napiszę do Majqi. Może znajdzie chwilkę dla Leo... Quote
Miśka84 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Neczka napisał(a):On z samych fot powinien pójść, jest tak piękny a za razem smutny...:-( Masz Neczka rację, ale jest jak jest....:-( Quote
OLUTKA55 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 tez ja polecam utalentowana i madra i jakie wiersze pisze potrafi chwycic za serce:crazyeye: Quote
Miśka84 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Ja nie znam margo tez w tekstach wymiata Cioteczka Margo odeszła z dogo :-( Quote
Neczka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Majqa pomoże Leo ;) Może tym razem się uda...:roll: Quote
Recommended Posts