Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neczka napisał(a):
Saphirko, a nie chciałabyś może jednak powiększyć swojego wesołego stadka o jeszcze jedno, spokojne, praktycznie niezauważalne, tak ciche cudo ? :razz:

Neczko on mi się strasznie podoba, ale w moim stadku jest słusznej postury benek o imieniu Kacper, z którym spotkania mógłby nie przeżyć. Dlatego nie wzięłam ślepego Burysia z Osięcin. Kacper niestety też jest pewnie w wieku Leopolda. :shake:

Posted

Dziewczyny ! Może jemu śnieg się podoba tak jak moim psiakom.
Wolą to zdecydowanie niż upały czy paskudne deszcze.
W sadku musi być pięknie o tej porze roku. Wspaniałe oszronione gałązki i ptaszki rozmawiajace z psiakami. O rany chyba mi odbija na tym dogo :shake:

Posted

Saphira napisał(a):
Dziewczyny ! Może jemu śnieg się podoba tak jak moim psiakom.
Wolą to zdecydowanie niż upały czy paskudne deszcze.
W sadku musi być pięknie o tej porze roku. Wspaniałe oszronione gałązki i ptaszki rozmawiajace z psiakami. O rany chyba mi odbija na tym dogo :shake:

Jeśli Tobie odbija, to się pociesz...Nie jesteś jedyna,chętnie Ci posekunduję..:lol:

Posted

Saphira napisał(a):
(...)O rany chyba mi odbija na tym dogo :shake:

Witaj w gronie :):evil_lol:

Ciekawe, czy ten domek się kiedyś pojawi wogóle... Leo już tyle czeka...

Posted

Nie ma sie co czrowac, bez dobrej reklamy psiak ma male szanse. Potrzebny jest powlajacy tekst( nie tylko dogomaniakow), fantastyczne allegro i inne fora( jesli ktos zrobi takie all moge udostepnic moje konto)

Posted

Erazm napisał(a):
Nie ma sie co czrowac, bez dobrej reklamy psiak ma male szanse. Potrzebny jest powlajacy tekst( nie tylko dogomaniakow), fantastyczne allegro i inne fora( jesli ktos zrobi takie all moge udostepnic moje konto)

Widzialam super teksty MAjqa...ktoś zna tą kochaną cioteczkę i może ją poprosic???NAprawdę Jej teksty są rewelacyjne i przyciągają...może warto spróbować???