Neczka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 A oto dowód, że Leopoldowi już itak wszystko obojętne... W tym psie nie ma już ani odrobiny nadziei... ...no czego chcesz ? Przecież itak mnie tu zostawisz... Nie proszę o nic więcej, tylko o spokój... Odejdź, ja zostanę tu bez złudzeń... Quote
madcat1981 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 To widać, niestety, to widać. :-( Nawet nie potrafię sobie wyobrazić, że się cieszy, uśmiecha i merda ogonem... a dużo bym dała za taki widok:-( Quote
Neczka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Racja, też nie potrafię sobie tego wyobrazić...:-( Quote
Miśka84 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Neczka']A oto dowód, że Leopoldowi już itak wszystko obojętne... W tym psie nie ma już ani odrobiny nadziei... ...no czego chcesz ? Przecież itak mnie tu zostawisz... Nie proszę o nic więcej, tylko o spokój... Odejdź, ja zostanę tu bez złudzeń... Idę się napić............... :-(:-(:-( Quote
Erazm Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Cholera jasna, ile takich Poldkow w schronach....Ech zycie.... Quote
Neczka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Dobranoc, nasz przesmutny Leo... :sleep2: Quote
gonia66 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Bardzo smutne te fotki...bardzo smutne..:-(:-(ten sadek..to i ta wybawienie..taki maly przedsmak raju...bo tam tylko brakuje Ciebie...Dobry Człowieku..Twojego Serca i kawałka miłości...to tak mało a tak wiele...:-(:-(Juz nawet moglaby byc ta buda..tylko zeby był Moj Panciu...eh..:-( Quote
gagata Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Oj,Poldeczku, żle ta starośc wymyślono, co?:shake: Quote
Miśka84 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 gagata napisał(a):Oj,Poldeczku, żle ta starośc wymyślono, co?:shake: :(:(:(:(:(:(:(:( Quote
gagata Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 No dobra, posmęciliśmy się, a teraz pora na spacerek, na 1.... Quote
Neczka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Wczoraj dorobiłam kilka nowych ogłoszeń z wspaniałym tekstem od Izy. Może tym razem się uda... :roll: Quote
Miśka84 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='gagata']No dobra, posmęciliśmy się, a teraz pora na spacerek, na 1....[/quote] no to jeszcze raz ................. Quote
albiemu Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 jak napisałam kiedyś przy Babuni która juz od nas odeszła, że samotność jeśli samotna boli bardziej tak napiszę przy Leopoldzie ... Nikt z nas z własnej woli nie pozwala sobie na długie trwanie w samotności - lubimy być sami tak naprawdę na chwilę bo potrzeba jednak wsparcia czyjegoś serca. Leopold jest sam we wszystkim. Gdy gorszy dzień, gdy za zimno, sen nie przychodzi, gdy pragnienie, jak bolą łapy i nie chcą dźwignąć starego ciała ... sam musi się podnieść ze wszystkiego co go boli. Sam walczy z samotnością gdy tak bardzo potrzebny ktoś i chylę czoła przed dzielnością każdej minuty życia tego psa. Ja sama nie potrafię bo nie muszę - on musi. Quote
SZPiLKA23 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Tylu staruszkom sie udało na Ciebie tez przyjdzie czas Quote
Miśka84 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 ............................................. Quote
Recommended Posts