gagata Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Jasne!!!! Jak tylko zacznę w nim bywać......:evil_lol: Quote
Erazm Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 I nikt się nie odzywa w sprawie Leopolda? Quote
Saphira Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Prosimy o domeczek dla Leopolda :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Neczka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Erazm']I nikt się nie odzywa w sprawie Leopolda? Cisza...:shake: A ja zapraszam everybody na wątek kumpla Poldka z sadku - Puszka... ;) (klik w zdjęcie) Quote
Saphira Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Może trzeba go jeszcze poogłaszać ? :shake: Jest piękny i idealny dla starszej osoby. :lol: Quote
Klaudus__ Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 A Leoś ma wogóle jakieś ogłoszenia? Quote
gagata Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Kolorowy Poldku, taki jesteś podobny do mojej Pigułki.... Quote
izzie1983 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Powstała nowa strona o adopcjach psich staruszków (link w moim podpisie). Jeśli chcecie, żeby umieścić tam pieska proszę o przesłanie do mnie na priv jak najwięcej z informacji: imię, wiek, płeć, wielkość, województwo w którym przebywa, czy szuka tylko DS czy DS albo DT, stan zdrowia, czy wykastrowany, stosunek do zwierząt, dzieci, dla kogo pies, gdzie przebywa, dane kontaktowe, link do wątku na dogo, ewentualne uwagi, oraz dwa zdjęcia najlepiej w pozycji poziomej. To chyba by było na tyle. Pozdrawiam :-) Quote
Miśka84 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Ja takich inf. nie udzielę, ale mogę podnieść :roll: Quote
Recommended Posts