gagata Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Dianka wstawaj,wygoń Saphirę z łóżęczka...to tylko kilka schodków... Quote
Saphira Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Dianeczka nadal szuka kochającego, szczęśliwego domku:eviltong::eviltong::eviltong: ! Quote
Saphira Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Ogloszonka zrobi Estote jak dojdzie do zdrowia.:loveu:Myślę, ze to niedługo:loveu::loveu::loveu: Quote
gagata Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 I co? Są ogłoszonka? Nie wiedziałam,że Saphira takiego młodziaka na specr z psiakami wysyła...:evil_lol: Quote
Agata69 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 spokojnie, znadzie się ktos w końcu, ja w to wierzę. Quote
Saphira Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Dianka biegnie po domek :Dog_run::Dog_run::Dog_run: Quote
gagata Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Diana,Ty nie bądż głupia...gdzie taki kominek znajdziesz?:evil_lol: Quote
estote Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 zdaje się, że wróciłam :) ogłoszenia w nowościach ukazują się bez przerwy odkąd Diana jest "u mnie". ostatnio było nawet kilka telefonów, ale tylko z tego względu, że ludzie gubili swoje suki i myśleli, że to może Diana... dzwoniła też jedna Pani, która wymyśliła sobie dokładnie jakiego psa chce i składała zamówienie przez telefon, ale gdy usłyszała, że nie mamy rasowych bardzo szybko się rozłączyła.... :angryy: postaram się, by Diana ze zdjęciem ukazała się w Nowościach w przyszłą sobotę (bo na jutro już za późno), wrzucę ją na portale z psimi adopcjami, które kiedyś podesłała Saphira, będę nadal kleiła ogłoszenia w mieście, choć nikt nie dzwoni... ale może znajdzie się w końcu KTOŚ dla Dianki :loveu: Quote
gagata Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Dianko,a ja cię podfrzuce, bo sama Estote nie da rady...za duża jestes troszeczkę..;) Quote
bigosik Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Sapphira:p mówisz i masz: dianeczka.cooldog.pl Na razie Diana powędrowała raptem na: psy.pl toz.pl adopcjapsa.pl darmobranie.pl pineska.pl Zobaczymy jak daleko zawędruje po tym jak Bigosik się już zdrzemnie i łogarnie, i zostanie wyprowadzony przez swoje ogony na spacerek:painting: Quote
estote Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Saphira na wakacjach, a Dianka pod jej nieobecność też potrzebuje domku skaczemy śliczna po domek :multi: Quote
estote Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 cały dzień nikogo u Ciebie nie było droga Dianko.... skacz na pierwszą stronę - niech Cię zobaczą ma ponad 5 lat, przeszła w życiu bardzo dużo, była bita, zabijano jej nowo narodzone szczenięta, głodzono... ona zachowała wiarę w ludzi i ufa im. potrzebuje w końcu swojego domu, swojego kawałka ziemi i opiekunów skok po domek Quote
estote Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 ciekawe jak Dianka radzie sobie w domu tymczasowym pod nieobecność swojej tymczasowej opiekunki? oby nie urządzała już sobie spacerków po okolicy... Quote
bigosik Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 4lapy.pl zwierzeta.5aleja.pl animalia.pl cafeanimal.pl zoonet.pl kupiepsa.pl adopcje.org przygarnijzwierzaka.pl schronisko24.pl Tam tez już przywędrowała Dianka.:loveu: Quote
estote Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 dziękuję bardzo za ogłoszenia jesteś anielicą :) Quote
bigosik Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 estote napisał(a):dziękuję bardzo za ogłoszenia jesteś anielicą :) Hehe, moja Matula miałaby zgoła inne zdanie na ten temat:evil_lol: Dianka jeszcze na: petworld.pl petsy.pl spacerek.net. czworonogi.eu kupsprzedaj.pl gieldaogloszen.pl mammisia.pl bono-polska.pl dwukropek.pl tablica.com rozglos.net adopcje.org.pl zwierzeta.i-bazar.pl ogloszenia.interpress.net.pl dodajemy dopoki nie znajdzie się domiszcze dla wesołej Dianki:loveu: Quote
bigosik Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 kokosy.pl ogloszenia.szukanie.pl ogloszenia.24polska.pl ogloszenia.adverts.pl ogloszenia.moje.pl ogloszenia.webd.pl ogloszenia.vtele.info ogloszenia.yellowpages.pl ogloszenia.aleokazja.pl I tu też:evil_lol: Przy okazji podnoszę dziewczynkę. Quote
estote Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Diana ukarze się ze zdjęciem w toruńskim wydaniu sobotnich "Nowości" :) bo wciąż szukamy dla niej domu Quote
estote Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 oczywiście, że znajdziemy :) nie ma innej możliwości ;) Quote
estote Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 i szukamy jutro Diana będzie w Nowościach. Może ktoś się znajdzie? na pierwszą stronę Dianko :multi: Quote
Recommended Posts