estote Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 dzień dobry:) czekamy na telefony Dianko szykuj się ;) Quote
ElzaMilicz Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Zielona kanapa ? :cool3: I nic ? :crazyeye: Nie wierzę... Quote
bigosik Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='ElzaMilicz'] Zielona kanapa ? :cool3: I nic ? :crazyeye: Nie wierzę... Jaka milusia śliczna sunia:loveu: komu Dianeczkę, komu? Quote
bigosik Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Saphira, Dianka ma takie ogłoszenie jak Fokus już : dianeczka.cooldog.pl - możesz do niej tam zajrzeć :):razz: Quote
Saphira Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Agata ! Ty lepiej uważaj na podpis. Ja mam juz pewnego bana jak będę miala zadużo pikseli. Może być max 500x100, albo 60 kb. Quote
Saphira Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 bigosik napisał(a):Saphira, Dianka ma takie ogłoszenie jak Fokus już : dianeczka.cooldog.pl - możesz do niej tam zajrzeć :):razz: :roflt::roflt::roflt:Super wiadomość. Tylko nie wiem co Dianka na to. Ona chyba nie wie, że to tymczas. Powoli zaczyna nabierać zaufania do mojego TZ-ta. Myślę, że powinna mieć opiekunkę a nie opiekuna. Mężczyźnie ciężko będzie zaskarbić sobie jej zaufanie. Musiała mieć biedna ciężkie przejścia z menelami i to bardzo odbiło się na jej psychice. Quote
Agata69 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Saphira napisał(a):Agata ! Ty lepiej uważaj na podpis. Ja mam juz pewnego bana jak będę miala zadużo pikseli. Może być max 500x100, albo 60 kb. Ewa, nie mam kogo wyrzucić. Quote
Saphira Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 No to przypominamy o naszej Diance :roll::roll::roll: Quote
Saphira Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Dzwonila jakaś Pani w sprawie Dianki....myślała, że to jamnik :evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
bigosik Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Saphira napisał(a):Dzwonila jakaś Pani w sprawie Dianki....myślała, że to jamnik :evil_lol::evil_lol::diabloti: No wiesz jak mnie kto pytał jakiej rasy mam piesa (no teraz to już dwa:loveu:) to zawsze odpowiadam,że owczarka.. niskopiennego:p Inna opcja to rottweiler podchodowy (bo nikt nie wie ,że to rottweiler:razz:). Quote
estote Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 hop hop jest tu kto? do gory Dianko! niech Cie zobacza Quote
Saphira Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Diana miewa się dobrze. Tak dobrze poznała teren, że po każdej ucieczce sama wraca:evil_lol::diabloti: Co ciekawe mnie nie nawiewa tylko mojemu TZ-towi. Ma sie ten autorytet :diabloti::evil_lol: Quote
Saphira Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Muszę się pochwalić, że jestem ulubienicą Dianki. Rano jak wstanę to tak radośnie szczeka, że nkt nie ma prawa dalej spać:diabloti::evil_lol: Quote
estote Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 :) kochane stworzenie dlaczego nikt jej nie chce? az dziw mnie bierze... Quote
Agata69 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Widocznie tak musi być. Diana jest komus przeznaczoa... i napewno go znajdzie. Quote
Saphira Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Pogoda piękna i psiuny coraz więcej czasu spędzają na zabawie w ogródku. Najbardziej lubią się obszczekiwać z seterem sąsiadów. Dianka zdecydowanie też czuje się gospodynią terenu i nic a nic nie odstaje w szczekaniu od reszty gromady:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Saphira Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 A kto ci powiedział, że kiedykolwiek mnie lubili:diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts