Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bigosik napisał(a):
Saphira, Dianka ma takie ogłoszenie jak Fokus już : dianeczka.cooldog.pl - możesz do niej tam zajrzeć :):razz:

:roflt::roflt::roflt:Super wiadomość. Tylko nie wiem co Dianka na to. Ona chyba nie wie, że to tymczas. Powoli zaczyna nabierać zaufania do mojego TZ-ta. Myślę, że powinna mieć opiekunkę a nie opiekuna. Mężczyźnie ciężko będzie zaskarbić sobie jej zaufanie. Musiała mieć biedna ciężkie przejścia z menelami i to bardzo odbiło się na jej psychice.

Posted

Saphira napisał(a):
Agata ! Ty lepiej uważaj na podpis. Ja mam juz pewnego bana jak będę miala zadużo pikseli. Może być max 500x100, albo 60 kb.

Ewa, nie mam kogo wyrzucić.

Posted

Saphira napisał(a):
Dzwonila jakaś Pani w sprawie Dianki....myślała, że to jamnik :evil_lol::evil_lol::diabloti:

No wiesz jak mnie kto pytał jakiej rasy mam piesa (no teraz to już dwa:loveu:)
to zawsze odpowiadam,że owczarka.. niskopiennego:p
Inna opcja to rottweiler podchodowy (bo nikt nie wie ,że to rottweiler:razz:).

Posted

Diana miewa się dobrze. Tak dobrze poznała teren, że po każdej ucieczce sama wraca:evil_lol::diabloti: Co ciekawe mnie nie nawiewa tylko mojemu TZ-towi. Ma sie ten autorytet :diabloti::evil_lol:

Posted

Pogoda piękna i psiuny coraz więcej czasu spędzają na zabawie w ogródku.
Najbardziej lubią się obszczekiwać z seterem sąsiadów. Dianka zdecydowanie też czuje się gospodynią terenu i nic a nic nie odstaje w szczekaniu od reszty gromady:eviltong::eviltong::eviltong: