Agata69 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Saphira napisał(a):A kto ci powiedział, że kiedykolwiek mnie lubili:diabloti::evil_lol: Chyba mamy tych samych sąsiadów. Quote
estote Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 :) na nas tez dziwnie patrza - mamy 5 kotow i psa... i jeszcze okolo roczna czarna spanielke do adopcji. Dianko szukamy domku dla Ciebie Quote
Saphira Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 A na mnie juz nikt dziwnie nie patrzy:diabloti::evil_lol: To kwestia przyzwyczajenia:eviltong:Chyba większość sąsiadów ma przynajmniej jednego psa w tym poprzygarniane bezdomniaki. :eviltong::eviltong: Quote
bigosik Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [SIZE="1"]saphira ja cię ukatrupię za ten banner skierniewicki, wczoraj na wątku Jasia czytałam info o tym i gimnastykowałam się ,żeby móc to zrobić bez spojrzenia na zdjęcie... Jestem podłamana. Quote
Saphira Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 To Isadora7 robi banerki ! Ja jestem niedouk więc je tylko kopiuję. Quote
bigosik Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Saphira napisał(a):To Isadora7 robi banerki ! Ja jestem niedouk więc je tylko kopiuję. Wiem, wiem :p. Dostałam tylko tym zdjęciem po oczach, ale to nie twoja wina:roll: Sprawa faktycznie jest ważka. Planuję wybrać się w niedzielę na ten marsz, są dwa miejsca w aucie w razie co wolne. Dobra już nie offuje. Sioly:oops: Quote
Saphira Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 No to skaczemy Dianko :multi::multi::multi: Quote
Saphira Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Dianka już wstała :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Agata69 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Saphira napisał(a):Dianka już wstała :eviltong::eviltong::eviltong: Nasza szóstka też:loveu:. Quote
estote Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 dajana kochana wciaz poszukuje domu... skacz na pierwsza strone, niech Cie zobacza Quote
Saphira Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Dianeczka nie nadaje się do każdego domku. Niestety wcześniejsze lata zaowocowały strachem przed mężczyznami. Mój TZ przekupuje ją kiełbasą a pomimo to nie chce przyjść do niego na mizianie. I tak zrobiła postępy bo bierze już kiełbachę z ręki. We mnie natomiast jest zakochana i prawie, że na kolanka włazi. Zdecydowanie preferuje płeć żeńską. Najlepsza to by była emerytowana Pańcia z ogródkiem, ale skąd taką wziąźć :shake::shake::shake: Quote
Agata69 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Saphira napisał(a):Dianeczka nie nadaje się do każdego domku. Niestety wcześniejsze lata zaowocowały strachem przed mężczyznami. Mój TZ przekupuje ją kiełbasą a pomimo to nie chce przyjść do niego na mizianie. I tak zrobiła postępy bo bierze już kiełbachę z ręki. We mnie natomiast jest zakochana i prawie, że na kolanka włazi. Zdecydowanie preferuje płeć żeńską. Najlepsza to by była emerytowana Pańcia z ogródkiem, ale skąd taką wziąźć :shake::shake::shake: Biedna ta psina, nikt jej nie chce jak mojej Psoty. zaczynam powoli się przyzwyczajać do myśli , że będę miała 3 psy. To nie jest dobra sytuacja, bo to znaczy że żaden tymczas już u mnie schronienia nie znajdzie:shake:. Quote
estote Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 a ja juz pomyslu nie mam jak Dianie dom znalezc. moze trzeba uruchomic poszukiwanie za granica? nie jestem przekonana, ale moze sie uda... bo ona juz 6 miesiecy na tymczasach jest. przyzwyczaja sie i przenosimy ja do nowego miejsca... to dla niej trudne pewnie, tym bardziej, ze ona tyle przeszla w swoim smutnym zyciu. Quote
gagata Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Saphira napisał(a):Dianka już wstała :eviltong::eviltong::eviltong: To teraz pewnie juz śpiulka...:lol: Quote
gagata Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Biedna Saphira pewnie uczy sunke chodzic po schodach.... Quote
Saphira Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Saphira dzisiaj sama ledwo łazi :shake::shake::shake: Quote
gagata Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Saphira napisał(a):Saphira dzisiaj sama ledwo łazi :shake::shake::shake: Po schodach? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 dianko do domu!!! Wysle ja jutro Pani z łodzi, która dzwoniła o Sare po programie...moze akurat sie spodoba... Quote
Saphira Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Dianka bawi się wesoło w ogródku całkiem nieświadoma, że to tymczas:evil_lol: Quote
Agata69 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Saphira napisał(a):Dianka bawi się wesoło w ogródku całkiem nieświadoma, że to tymczas:evil_lol: Jestes pewna?.... Quote
estote Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 biedna Diana, znow sie przyzwyczai i bedziemy ja przeprowadzac do nowego domu... jesli sie znajdzie dla niej domek, oczywiscie. wierze mocno i szukam go wciaz. Quote
Saphira Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Dianka robi ciągle postępy. Ostatnio przełamała swój strach przed męskim rodzajem i przychodzi do TZ na mizianko. Jest wielkim pieszczochem.:loveu: Nie wiem tyko dlaczego ma opinię żarłoka bo przy mojej dużej Diance to niejadek :loveu::loveu::loveu: Dianeczce zioberka sterczą :loveu::loveu::loveu: Najbardziej lubi pożerać swoje legowisko. Quote
Agata69 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Saphira napisał(a):Dianka robi ciągle postępy. Ostatnio przełamała swój strach przed męskim rodzajem i przychodzi do TZ na mizianko. Jest wielkim pieszczochem.:loveu: Nie wiem tyko dlaczego ma opinię żarłoka bo przy mojej dużej Diance to niejadek :loveu::loveu::loveu: Dianeczce zioberka sterczą :loveu::loveu::loveu: Najbardziej lubi pożerać swoje legowisko. Czas leczy rany. Quote
Recommended Posts