Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Diana na kanapie...

no no no....

nieźle sobie pozwala u Ciebie :multi:

ale to chyba tylko dowód na to, że świetnie nadaje się do życia w domu :loveu:

Posted

Dianka musi koniecznie nauczyć się chodzić po schodach. Niestety strasznie się boi i chyba szybko nie da rady tego strachu przełamać :shake:
Jeszcze raz pytam czy ktoś robi plakaciki :loveu::loveu::loveu:

Posted

Plakaciku nie zrobię, bo nie umiem, ale ze schodami mam patent. chociaz w Twoim przypadku pewnie musiałabys prosic o pomoc TZ - boś kurczak. Jeśli pies lepiej czuje sie na górze, to trzeba znieśc go na dól i pokazać kawał kiełbaski. Trzeba tez dac mu szansę,żeby szedł przy ścianie, bo przy poręczy psy się boją...Pies łatwiej na początku wchodzi niz schodzi...Pierwsze wejście mojej Piguły po schodach z pólpiętra na górę ( 8 stopni...( trwało tylko pół godziny...:evil_lol: Dacie rade....

Posted

Ona odwrotnie : musi wejść na górę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A schody mam bez wypełnień takie na przestrzał. Mój Kacper przez 7 lat na górę nie wszedł :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Saphira napisał(a):
Ona odwrotnie : musi wejść na górę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A schody mam bez wypełnień takie na przestrzał. Mój Kacper przez 7 lat na górę nie wszedł :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
To niech TZ ja zaniesie ja na górę....bedzie jakos musiała zejśc ( do kiełbaski) to sie nauczy...;)

Posted

Dzisiaj małpiszon mały nawiał mojemu TZ jak wyprowadzał samochód,:mad: ale na szczęście wróciła. Naprawdę trzeba uważać na jej skłonności do wycieczek :shake::shake::shake:
W domu jest naprawdę grzeczna, nie brudzi i ładnie sie bawi z Mikosiem i Klarcią. Nadal boi się wielkopsów czyli Kacpra i diany, ale trudno sie dziwić. Taka maleńka , drobniutka sunia. Nikt nie dzwonił :shake: A taka miła i grzeczna. Tak pięknie bawi sie w gonionego w ogródku :multi: Czemu nikt nie dzwoni :-(

Posted

Szukamy domku dla pięknej suni :eviltong::eviltong::eviltong:
:Dog_run:
Dianka jest śliczną miziastą sunią kochającą swego człeka.:iloveyou:
Pokochaj ją i daj jej domek :iloveyou:

:Dog_run::Dog_run: