Ania+Milva i Ulver Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Dianka kolorystycznie pasuje do Twojego salonu:evil_lol: Quote
Saphira Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Niech los się do niej uśmiechnie-pokochaj Dianę (539256517) - Aukcje internetowe Allegro :loveu:buziaki dla Dianki :Dog_run::Dog_run::Dog_run: Quote
Saphira Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Dianka kolorystycznie pasuje do Twojego salonu:evil_lol: I pewnie do wielu innych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
estote Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Diana na kanapie... no no no.... nieźle sobie pozwala u Ciebie :multi: ale to chyba tylko dowód na to, że świetnie nadaje się do życia w domu :loveu: Quote
gagata Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Saphira, ona faktycznie przy Tobie zrobiła sie taka ....domowa...;) Quote
Saphira Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Dianka musi koniecznie nauczyć się chodzić po schodach. Niestety strasznie się boi i chyba szybko nie da rady tego strachu przełamać :shake: Jeszcze raz pytam czy ktoś robi plakaciki :loveu::loveu::loveu: Quote
gagata Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Plakaciku nie zrobię, bo nie umiem, ale ze schodami mam patent. chociaz w Twoim przypadku pewnie musiałabys prosic o pomoc TZ - boś kurczak. Jeśli pies lepiej czuje sie na górze, to trzeba znieśc go na dól i pokazać kawał kiełbaski. Trzeba tez dac mu szansę,żeby szedł przy ścianie, bo przy poręczy psy się boją...Pies łatwiej na początku wchodzi niz schodzi...Pierwsze wejście mojej Piguły po schodach z pólpiętra na górę ( 8 stopni...( trwało tylko pół godziny...:evil_lol: Dacie rade.... Quote
Saphira Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Ona odwrotnie : musi wejść na górę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A schody mam bez wypełnień takie na przestrzał. Mój Kacper przez 7 lat na górę nie wszedł :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
estote Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 ja mam plakat. wieszam Dianę od długiego już czasu w toruniu i cisza... Quote
Saphira Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 To moze potrzebna inna treść i :loveu:forma ?:loveu: Quote
Saphira Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Wstajemy i szukamy domku :loveu::loveu::loveu: Quote
gagata Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Saphira napisał(a):Ona odwrotnie : musi wejść na górę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A schody mam bez wypełnień takie na przestrzał. Mój Kacper przez 7 lat na górę nie wszedł :evil_lol::evil_lol::evil_lol:To niech TZ ja zaniesie ja na górę....bedzie jakos musiała zejśc ( do kiełbaski) to sie nauczy...;) Quote
Saphira Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Dzisiaj małpiszon mały nawiał mojemu TZ jak wyprowadzał samochód,:mad: ale na szczęście wróciła. Naprawdę trzeba uważać na jej skłonności do wycieczek :shake::shake::shake: W domu jest naprawdę grzeczna, nie brudzi i ładnie sie bawi z Mikosiem i Klarcią. Nadal boi się wielkopsów czyli Kacpra i diany, ale trudno sie dziwić. Taka maleńka , drobniutka sunia. Nikt nie dzwonił :shake: A taka miła i grzeczna. Tak pięknie bawi sie w gonionego w ogródku :multi: Czemu nikt nie dzwoni :-( Quote
gagata Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Saphira, Ty sprawdż...może masz telefon wyłączony....:evil_lol: Quote
Saphira Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 A to inna sprawa, że mam nowy telefon i go nie odbieram bo nie słyszę :evil_lol: Jak bedziesz w moim wieku to to zrozumiesz:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Saphira Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Kto przygarnie tą cudną psinę :Dog_run: Quote
Saphira Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Szukamy domku dla pięknej suni :eviltong::eviltong::eviltong: :Dog_run: Dianka jest śliczną miziastą sunią kochającą swego człeka.:iloveyou: Pokochaj ją i daj jej domek :iloveyou: :Dog_run::Dog_run: Quote
gagata Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Diana, zeskakuj z tej kanapy i goń na 1... Quote
Saphira Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Saphira'] Diana prosi o domek :lol::lol::lol: Zajrzyjcie koniecznie :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: http://www.dogomania.pl/forum/f28/zmasarkowany-przez-sadyste-szkielet-juz-w-klinice-prosi-o-grosze-sam-wstal-130200/index17.html#post11692865 Quote
Saphira Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Estote ! Czy nie trzeba troszkę zmienić info o Diance w pierwszym poście. :lol::roll::eviltong: Quote
Recommended Posts