maciaszek Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='LILUtosi']Właśnie, mamy kogoś z Krakowa?? Proszę się zgłaszać na :evil_lol: ochotnika!!!Znalazłam na mapie dogo takie osoby w Krakowa: wtatara, black_sheep, kiwi , liryka, laverte, salibinka, agamika, jagienka42, Anashar Napisz do kogoś z nich. Choć najlepiej by było, gdyby wizytę przeprowadził ktoś znający rasę... Quote
rufusowa Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 ew. ktoś kto sie zna na bullowatych mógłby być...tylko w tej chwili nikogo z Krakowa nie kojarze :shake: Quote
maciaszek Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Jeśli pan nadal będzie chętny, to ustaliłyśmy z LILUtosi, że najprawdopodobniej ja z TZtem podjadę (bo wybieramy się do Krakowa w weekend). Quote
LILUtosi Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Wczoraj napisałam do pana zapytanie czy termin 27-28 jest odpowiedni dla nich na wizyte przedadopcyjną. Ale do teraz nie otrzymałam odpowiedzi. Państwo chyba koniecznie chcieli miec pieska już na wigilie?? Wysłałam dzisiaj ponowne zapytanie. Moze była jakas awaria na łączach. Quote
LILUtosi Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Miałam do Pana telefon, ale Pan najwidoczniej albo chciał mieć psa na wigilie albo nie wiedział ze pies jest kastrowany. Od tamtego czasu udawał że go nie było. Dzisiaj jednak Oskara oddałam Panu Bartkowi z Leszna. Przyjechał i psa zabrał :razz: :angryy:. Smutno i płakać się chce. Quote
maciaszek Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Ja tylko dodam, że pan Bartek został przeze mnie strasznie przemaglowany i wymęczony na gg :diabloti: i przedadopcyjny sprawdzian przeszedł pozytywnie :). Resztę załatwiła LILUtosi. Mamy nadzieję, że pan się zarejestruje na dogo i powie nam jak Oskar odnalazł się w nowym domu. No i na fotki czekamy :). Quote
Koperek Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 No to pięknie, że ja się muszę dowiadywać o nowym domku dozia z dogo:mad::cool1: Ale nic to- jakoś przeżyję, chociaż się obrażę na trochę :evil_lol: LILU- dzwoniłaś do tego DT z Warszawy???? Trzeba ich powiadomić, że nic z tego! Quote
LILUtosi Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Koperek, no coz, nie myslałam ze 'to' sie stanie. A jak juz to ze nie tak szybko. Quote
Koperek Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Ok, ale czy rozmawiałaś z DT z Wawy???? Quote
ab-agnieszka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 O jejku to chyba super ze maly ma domek:roll: Kolejny Bialasek w domku:multi: Quote
LILUtosi Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Koperek napisał(a):Ok, ale czy rozmawiałaś z DT z Wawy???? Nie, nie dzwoniłam na ten telefon. Nie miałam z nimi kontaktu. Quote
Koperek Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='LILUtosi']Nie, nie dzwoniłam na ten telefon. Nie miałam z nimi kontaktu. Ojej, to trzeba się z nimi skontaktować- sama zadzwonię. A może maciaszek podać im tel. do Ciebie?? Zresztą pogadamy na gg to sama zdecydujesz ;) OK? Quote
maciaszek Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Koperek']A może maciaszek podać im tel. do Ciebie?? Zresztą pogadamy na gg to sama zdecydujesz ;) OK?Ok, ok :). Ale rozmawiałam na temat tego dt (tak, jak zaleciłaś ;)) Z LILUtosi i LILU powiedziała, że oni nie wezmą Bono, bo nie chcą dorosłego psa (a Bono ma 7 lat). Quote
Koperek Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 To się zgadza, tylko może to byłoby jakieś wyjście na przyszłość?? A jak rozmawiałaś z LILU to masz ich nr na pewno i sama się z nimi skontaktujesz ;) Quote
LILUtosi Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 No to sie dogadałyśmy:evil_lol:. Koperek powiedziała że Pani ma suke, z ktora już raz probowała przygarnośc pieska. Pies był dorosły i suka się go bała. Pani chciala sprobować z młodym pieskiem. Dlatego z 7 letnim się chyba nie uda. Ale teraz mysle ze moze nie zaszkodzi sprobować. Quote
LILUtosi Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Rozmawiałam dzisiaj z Bartkiem, nowym Panem Oskarka. Napisał że cały dzień spędzili razem, że pies jest pogodny, pozytywnie nastawiony do ludzi. Noc bez piskania, spokojnie. :razz: (Jednak za nami nieteskni, niewdzieczny). Zamówił mu już dwa posłania, jedno w pracy, drugie w domu. Obiecał że zrobi pare fotek. Tak więc moj kochany Dodziu będzie miał Pana tylko dla siebie. A my tesknimi.... Quote
maciaszek Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 No to rzeczywiście się dogadałyśmy ;)... A numeru do tych państwa nie mam... Quote
Koperek Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='maciaszek']A numeru do tych państwa nie mam... No to niech Ci LILU przekaże :eviltong::eviltong: Quote
rufusowa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 zmieniać tytuł ciotki...tu taka radość a tytuł nadal przygnębia :cool3: trzeba się cieszyć, ze Białas będzie rozpieszczany i jego pan jest w niego wpatrzony :loveu: licze na fotki :cool3: Quote
Koperek Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 rufusowa napisał(a):zmieniać tytuł ciotki...tu taka radość a tytuł nadal przygnębia :cool3: trzeba się cieszyć, ze Białas będzie rozpieszczany i jego pan jest w niego wpatrzony :loveu: licze na fotki :cool3: rufusowa, nie zmieniałam, bo nie chcę zapeszać- dozio tyle przeszedł, że tfu, tfu, tfu!!!;) Quote
rufusowa Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 no i jak? :cool3: skoro tytuł zmieniony, to chyba wszystko poszło dobrze? :cool3: :p Będą fotki? :evil_lol: Quote
Koperek Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 No takim ukrytym być i wstydliwym to doprawdy nie wypada!:cool3::lol::lol::lol: Quote
LILUtosi Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Czekamy, czekamy. Własciciel Oskarka nie moze zdecydowac sie na model aparatu fotograficznego. Podobno już się zalogował. Zapraszamy Bartka do przedstawienia się na forum. Quote
ab-agnieszka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 No to czekamy z utesknieniem na fotki.:loveu: Quote
Recommended Posts