Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj napisałam do pana zapytanie czy termin 27-28 jest odpowiedni dla nich na wizyte przedadopcyjną. Ale do teraz nie otrzymałam odpowiedzi. Państwo chyba koniecznie chcieli miec pieska już na wigilie?? Wysłałam dzisiaj ponowne zapytanie. Moze była jakas awaria na łączach.

• 2 weeks later...
Posted

Miałam do Pana telefon, ale Pan najwidoczniej albo chciał mieć psa na wigilie albo nie wiedział ze pies jest kastrowany. Od tamtego czasu udawał że go nie było.

Dzisiaj jednak Oskara oddałam Panu Bartkowi z Leszna. Przyjechał i psa zabrał :razz: :angryy:.
Smutno i płakać się chce.

Posted

Ja tylko dodam, że pan Bartek został przeze mnie strasznie przemaglowany i wymęczony na gg :diabloti: i przedadopcyjny sprawdzian przeszedł pozytywnie :). Resztę załatwiła LILUtosi.

Mamy nadzieję, że pan się zarejestruje na dogo i powie nam jak Oskar odnalazł się w nowym domu.
No i na fotki czekamy :).

Posted

No to pięknie, że ja się muszę dowiadywać o nowym domku dozia z dogo:mad::cool1: Ale nic to- jakoś przeżyję, chociaż się obrażę na trochę :evil_lol:

LILU- dzwoniłaś do tego DT z Warszawy???? Trzeba ich powiadomić, że nic z tego!

Posted

[quote name='LILUtosi']Nie, nie dzwoniłam na ten telefon. Nie miałam z nimi kontaktu.
Ojej, to trzeba się z nimi skontaktować- sama zadzwonię. A może maciaszek podać im tel. do Ciebie?? Zresztą pogadamy na gg to sama zdecydujesz ;) OK?

Posted

[quote name='Koperek']A może maciaszek podać im tel. do Ciebie?? Zresztą pogadamy na gg to sama zdecydujesz ;) OK?Ok, ok :). Ale rozmawiałam na temat tego dt (tak, jak zaleciłaś ;)) Z LILUtosi i LILU powiedziała, że oni nie wezmą Bono, bo nie chcą dorosłego psa (a Bono ma 7 lat).

Posted

To się zgadza, tylko może to byłoby jakieś wyjście na przyszłość??

A jak rozmawiałaś z LILU to masz ich nr na pewno i sama się z nimi skontaktujesz ;)

Posted

No to sie dogadałyśmy:evil_lol:. Koperek powiedziała że Pani ma suke, z ktora już raz probowała przygarnośc pieska. Pies był dorosły i suka się go bała. Pani chciala sprobować z młodym pieskiem. Dlatego z 7 letnim się chyba nie uda. Ale teraz mysle ze moze nie zaszkodzi sprobować.

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z Bartkiem, nowym Panem Oskarka. Napisał że cały dzień spędzili razem, że pies jest pogodny, pozytywnie nastawiony do ludzi. Noc bez piskania, spokojnie. :razz: (Jednak za nami nieteskni, niewdzieczny). Zamówił mu już dwa posłania, jedno w pracy, drugie w domu. Obiecał że zrobi pare fotek. Tak więc moj kochany Dodziu będzie miał Pana tylko dla siebie.
A my tesknimi....

Posted

zmieniać tytuł ciotki...tu taka radość a tytuł nadal przygnębia :cool3:

trzeba się cieszyć, ze Białas będzie rozpieszczany i jego pan jest w niego wpatrzony :loveu:

licze na fotki :cool3:

Posted

rufusowa napisał(a):
zmieniać tytuł ciotki...tu taka radość a tytuł nadal przygnębia :cool3:

trzeba się cieszyć, ze Białas będzie rozpieszczany i jego pan jest w niego wpatrzony :loveu:

licze na fotki :cool3:

rufusowa, nie zmieniałam, bo nie chcę zapeszać- dozio tyle przeszedł, że tfu, tfu, tfu!!!;)