Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochana, niestety sprawa jest taka, że do hotelu ze świerzbem i kk go nie przyjmą :shake: Czy jest jakaś możliwość podleczenia go u Was na miejscu? Bo jak nie - to d... blada. Pytałam, ale takie mają zasady. Mają tam kilkanaście psów i mieli już przypadki małych epidemii.

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ciężka sprawa. Dom bez psa potrzebny. A może płatny tymczas u jakiejś emerytki. Zawsze to parę zł. do emerytury a za hotel też trzeba zapłacić.

Posted

banerki super! jak zwykle!

BARDZO DZIĘKUJEMY!!!

A Niusio nie ma swierzba tylko grzybice...
rano czekajac na psiaki do transportu rozmawiałam z lekarzem.... teoretycznie zdrowy, dobrze odżywiony pies nie powinien sie zarazić, a na kaszelek psi przecież normalnie wszyscy szczepimy psy więc nie musi byc wcale epidemii, zresztą kaszelek jakby się uspokoił. Niusio ma jeszcze problemy z prostatą, został zapisany do kolejki na kastrację. A w ogóle psina siedzi na ogólnym boksie, gdyby sprawa była mocno zaraźliwa daliby go do izolatki albo wiadomo.....

Posted

[QUOTE=kikou;11151464

A Niusio nie ma swierzba tylko grzybice...
rano czekajac na psiaki do transportu rozmawiałam z lekarzem.... teoretycznie zdrowy, dobrze odżywiony pies nie powinien sie zarazić, a na kaszelek psi przecież normalnie wszyscy szczepimy psy więc nie musi byc wcale epidemii, zresztą kaszelek jakby się uspokoił. Niusio ma jeszcze problemy z prostatą, został zapisany do kolejki na kastrację. A w ogóle psina siedzi na ogólnym boksie, gdyby sprawa była mocno zaraźliwa daliby go do izolatki albo wiadomo.....

Zofia&Sasza - nie wiem czy czytałaś te ostatnie wieści ze schronu od Kikou