iwi10 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Maleństwo hop do góry, trzymam kciuki za hoteli:kciuki: Quote
GoskaGoska Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 kikou napisał(a):pytalam lekarza i mowil, ze podejrzewa malego o kaszel kanelowy... czy to jest zarazliwe? z tego co wiem to tak, mogá zarazic sie inne psy. Leczy sie to antybiotykiem Quote
Poker Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 może lepiej dać go do uciechowa,jest bliżej Quote
kikou Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 mysle, ze ten psiak potrzebowalby tymczasu domowego, dr Rak w schronisku mowil mi, ze leczy go i leczy ale on ciagle nie dochodzi do siebie, brakuje warunkow domowych, ciepla, dobrego jedzenia - wartosciowego,i przede wszystkim MOTYWACJI DO ZYCIA..... lecza go i nic nie pomaga w tym bezosobowym, zimnym boksie.... warunki hotelowe, nawet w najlepszym hoteliku troszke przypominaja te schroniskowe... Quote
Slomka22 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 to co ja mam o nim do gazety napisac? Bo napewno potrzebuje ogloszenia jak zadna inna bida w tym schronie. Quote
kikou Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 ze bez domu, bez motywacji do zdrowienia nie mogą go wyleczyć..... Quote
Poker Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 że potrzebuje miłości człowieka,aby go uzdrowiła Quote
iwa77 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 że potrzebuje opieki i poczucia bezpieczeństwa , by nabrać sił i wyzdrowieć Quote
Slomka22 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 poslalam juz do GW i WW musialam to napisac krotko bo troszke bidusiow mi sie zebralo Tresc ogloszenia Maleńki, zaniedbany psiak przebywa w schronisku. Potrzebuje natychmiast domu tymczasowego, żeby mógł dojść do siebie. Pies obecnie dostaje antybiotyk, ale warunki schroniskowe nie sprzyjają jego leczeniu. Pomóż mu wygrać z chorobą. Napewno dotarlo do WW bo dostalam odpowiedz, ze dostali (nie wiem czy wszystko umieszcza ale moze kilka bidusiow sie zalapie) i dostalam tez nowy mail na jaki mam w przyszlosci wysylac wiec mysle, ze chca pomagac w miare swoich mozliwosci. Quote
iwa77 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Słomko super ! Wiadomo przecież , że w ogłoszeniu nie można niestety napisać za wiele.Ale to co najważniejsze zamieściłaś !:loveu: Quote
kikou Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 jeeeeju..... trzymajcie kciuki... dzwonila kobietka z GW (slomkowe ogloszenie:loveu:) i powiedziala, ze moze na dniach przyjedzie po Niusia... ma w domu labradora... opowiadalam Jej, ze to na pewno bedzie kosztowalo ja duzo zdrowia i leczenia... ale wydawala sie byc tak na 80% zdecydowana.... Quote
iwa77 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Niusiu obu się udało - kciuki zaciśnięte ! Quote
iwi10 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Ja też trzymam kciuki, aby się udało:kciuki: Quote
rotek_ Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 jest ładny w domu powinnien odzyskac młody wiek kaszlu pewnie nie zdiagnozowali dokładnie rzadko zdarza się zeby kaszel zapowiadał coś poważniejszego na ogół antybiotyk pomaga po kilku tygodniowej kuracji ale do tego pies powinien przebywac w ciepłym pomieszczeniu a nie boksie :shake: Quote
Slomka22 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='kikou'] dzwonila kobietka z GW (slomkowe ogloszenie:loveu:) [quote] przegladalam dzis gw i wydalwalo mi sie ze mnie olali ale skoro nie to super :D Quote
kikou Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 jednak papierowe gazety maja duza sile....bo zagladaja do nich tez osoby, ktore nie maja internetu... dzwonila kolejna Pani w sprawie Niusia... i tez tak by niemal wygladalo z rozmowy, ze jest zdecydowna w przyszlym tygodniu po niego przyjechac... zapisala tez numer Balbinki w razie gdyby Niusia wziela ta pierwsza Pani.... w koncu Balbinka tez do leczenia.... Slomeczka wystawila kilka pieskow i w sumie byly trzy telefony, z tego az dwa w sprawie chorego Niusia... czyli choroba pieska jakby katalizuje do dzialania..... w kolejnym tygodniu musimy koniecznie ogosic Jacusia z naciskiem, ze ma chora lapke... moze sie uda...;) Quote
Slomka22 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 ciesze sie ze ogloszenia dzialaja - balam sie ze skoro nie ma fot to nie bedzie odzewu Jak ja sie lubie czasem mylic Quote
iwa77 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 żeby się tylko któraś z tych Pań zdecydowała .... Quote
Slomka22 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 iwa77 napisał(a):żeby się tylko któraś z tych Pań zdecydowała .... najlepiej gdyby obie sie zdecydowaly :razz: wtedy i Niusio i Balbinka by grzaly doopki prze zima Quote
kikou Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 no niestety statystycznie biorac na 5 telefonow moze z jeden przynosi efekt..... ale kto wie?:niewiem::niewiem: Quote
Recommended Posts