Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Karcia była dziś na spacerze. W klatce dołączyła do niej nowa, młodziutka (nie ma chyba jeszcze roku) koleżanka. Karina zazdrośnica trochę dziś się na nas obrażała za głaskanie małolaty :p. Wydaje mi się też, że Kara była troszeczkę odważniejsza. Po spacerze pchała się przez kraty do nas więc rozstałyśmy się w zgodzie. Super pies. Bardzo potrzebuje DOMU. :roll:

• Replies 495
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No mało uczęszczany. Kolejna nasza psia sierota, która nie wzbudza większych emocji. Przeciętnie przeciętna, szkoda, że nie umie tańczyć, mówić i zarabiać pieniedzy może by znalazła Dom. Oby to nie był kolejny pies, któremu przyjdzie zakończyć życie w schronie. Do góry ślicznotko!

Posted

Karcia no aż mi brakuje słów.....jest naprawdę cudowna....podbiła moje serce w ekspresowym tempie...Dzisiaj był spacerek...rozkręciła się dziewczynka przez chwilę, hasała, latała a potem zawstydziła:loveu:

To naprawdę super suńka, niezła z Niej byłaby kanapowa pieszczocha:p.....tylko ludzi chętnych na taką całkiem szarą panienkę brak....:shake:

Posted

Uwielbiam Karinę gdy biega i wreszcie przestaje się bać. Wygląda ślicznie, jak pies lub wilk wypuszczony na wolność, umie wzruszyć dziewczyna. Mam nadzieję, że ktoś w końcu zauważy jej wyjątkowość. Bardzo ją lubię :loveu:.

Posted

Teraz to Karina mało się nie wyciśnie przez te kraty. Pomyśleć, ze jakiś czas temu trzeba było wyciągać ją na siłę z budy.
Magda myśli i lubi Karinę, fajnie jakby Karinkę wziął ktoś kto ją zna, myśli o niej i ją bardzo lubi :roll:.

Posted

justynaz87 napisał(a):
Magda myśli i lubi Karinę, fajnie jakby Karinkę wziął ktoś kto ją zna, myśli o niej i ją bardzo lubi :roll:.

no i teraz kolej na kogoś jesli chodzi o adopcję nieadopcyjnego paluchowca :cool3:

Posted

Dziewczyny ja jeszcze troszeńkę zdrowego rozsądku mam...:roll:.
Ja mieszkam w bloku. Już teraz mam 8 zwierząt w tym 2 psy. Wyobrażacie sobie 3-go?:razz: Bo ja nieeeee. Do tego 5 ludzi to naprawdę byłoby ciasno:cool1:

Posted

czy wyobrażam sobie w bloku trzy psy..? A co to za pytanie? ja nie muszę sobie tego wybrażać ;)
jeden pokój, kuchnia i korytarz; fakt, że jeden człowiek (więcej miejsca ale też więcej obowiązków na jedną osobę); trzy psy już praktycznie na stałe, a czwarty jest na dochodzące. Do tego od zera do dwóch kotów.
Nie muszę sobie też wyobrażać w tych samych warunkach: 5 psów, 2 koty, 2 ludzie :cool3: -gdybym miała dwa pokoje dostępne dla zwierząt, to mogłabym i na stałe tak mieszkać :eviltong:

Posted

hmm jesli pamiętam dobrze to 3 ludziów i 7 psów w windzie 2x1 na razie było szczytem zagęszczenia (co za paskudny mały box na okładkę mnie bijący :P

Posted

Dzisiaj o mały włos a zawału nie dostałam:roll:.
Przychodzimy pod klatkę a tu nie ma Kariny (zawsze czekała razem z dwójką wpychając się przez kraty).
Ale okazało się że wystraszyła się aparatu Apsy:evil_lol:. W końcu aż taka fotogeniczna to Panienka nie jest:loveu:.

Na spacerze trzymała 2 kundelki Borysa i Karinę. Dziewczyna coraz bardziej odważniejsza bo nawet już coś znalazła sobie w liściach do jedzenia i stwierdziła że skoro "nie widzę" może skonsumować. Oczywiście gdy usłyszałam przegryzaną kość zapytałam się "a kto tutaj wcina"? Zrobiła głupią minę, odskoczyła i zaczęła wąchać coś dalej z miną najgorszego ściemniacza:evil_lol:.
Potem jeszcze ciągnęła do innych wolontariuszy, którzy dawali jedzenie i dała mi jednego z tych niepowtarzalnych karinowskich buziaków:loveu:.

• 2 weeks later...