Talcott Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Też nie wiem! A baba powiedziała ze maz jej pieska kupi:angryy::angryy::angryy: Quote
asienka001 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Jak sie ma to cudenko??Za kilka dni wracam do Polski, i caly czas pamietam o tym maluchu.Niestety nie moge otworzyc gg, w razie czego podam swojego maila : [email protected] sie przyda,,??Pozdrawiam Quote
grazyna9915 Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 [quote name='asienka001']Jak sie ma to cudenko??Za kilka dni wracam do Polski, i caly czas pamietam o tym maluchu.Niestety nie moge otworzyc gg, w razie czego podam swojego maila : [email protected] sie przyda,,??Pozdrawiam Asienka ja mam jakiegoś wirusa i nic nie mogę wysłać pocztą.:shake: Natomiast gg jeszcze jakimś cudem mi działa, ale komputer pada muszę go formatować, a ponieważ mam tysiące zdjęć na kompie to minie mi jakieś trzy dni na to. Gdybym nie była dostępna na dogo to podaję mój nr 601-294-064 Quote
asienka001 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Pani Grazyno, numer sobie zapisalam, za kilka godzin wylatuje do domu, w Poznaniu bede jutro w nocy-tzn sroda okolo 22, Moje gg dziala, do uslyszenia.Czekam na jakies info..pozdrawiam :) Quote
grazyna9915 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 asienka001 napisał(a):Pani Grazyno, numer sobie zapisalam, za kilka godzin wylatuje do domu, w Poznaniu bede jutro w nocy-tzn sroda okolo 22, Moje gg dziala, do uslyszenia.Czekam na jakies info..pozdrawiam :) Szczęśliwego powrotu do Polski! :lol: Asienka001 prawdopodobnie w przyszłą sobotę pojedziemy do Szczecina przez Wrocław. Może wtedy udało by się coś wykombinować? :loveu: Quote
Daria_13 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Mojej mamy koleżanka chce przygarnąć jamnikowatego pieska, pokażę jej Kodiego;) Quote
asienka001 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 A dziekuje bardzo za mile przywitanie.Dopiero dzisiaj znalazlam watek kodiego, czy to chodzi o jutrzejsza sobote czy o kolejna??Jezeli o jutrzejsza to przepraszam za tak pozna odpowiedz, bardzo przeraszam.Niestety okazalo sie ze Macius-moj jamniczek odszedl za T.M w ostatnia sobote :( Rodzice placza i przezywaja, czekam na rozwoj wydarzen.Przedstawilam im moj pomysl zwiazany z adopcja psiaka..Jednak w moim domu panuje zbyt duzy smutek i placz towarzyszy nam prawie codziennie.Jezeli jest ktos chetny i zdecydowany na adopcje nie chce blokowac miejsca, droga wolna.Ja potzrebuje jeszcze kilka dni..:placz:Czekam na info, pozdrawiam Quote
andzia69 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Kodi chyba od wczoraj jest w nowym domku w Ketach;) podałam przedwczoraj fajnym ludziom jego wątek - dzwonili do mnie o mojego Alfa, który już dawno jest w domku:lol: Dzisiaj dosłatał zdjęcie - i to jest Kodi - no chyba, ze jeszcze inszy 3-kolorowy psiaczek ala jamniczek był w Tychach:lol: Quote
asienka001 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 o to sie baaaaaaaaardzo ciesze.A pokazalabys zdjatko pieska??Pani Grazyna pisala ze on marnieje w schronisku, martwilam sie, chcialam go adoptowac, ale zabralam pieska z mojego poznanskiego schroniska.bede wdzieczna za jakies wiesci.. Quote
andzia69 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 asienka001 napisał(a):o to sie baaaaaaaaardzo ciesze.A pokazalabys zdjatko pieska??Pani Grazyna pisala ze on marnieje w schronisku, martwilam sie, chcialam go adoptowac, ale zabralam pieska z mojego poznanskiego schroniska.bede wdzieczna za jakies wiesci.. Panstwo przysłali mi tylko jedno, niewyraźne zdjęcie ;) mam nadzieję, że mu w domku dobrze, bo u nich w domu od zawsze były jamnisie:lol: Quote
basia0607 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Może macie chętnego na moją wczorajszą interwencje ! zawiozlam ją do boksu i czuję sie podle . http://www.dogomania.pl/forum/f28/jamnicza-bieda-125290/#post11275447 Quote
haja Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 ... czy Kodi ma już dom? nie do kończa sie moge połapac w tym watku, jezeli jeszcze domku nie znalazł to my go przygarniemy... Quote
Daria_13 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 mojej mamy koleżanka przygarnęła skrajną 10 letnią bidę więc nie przygarnie już Kodiego, przykro mi ale widzę, że coś sie szykuje ;) Quote
Mada:) Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Z tego co wiem, Kodi jeszcze w schronisku siedzi... :shake: Quote
haja Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 ...w takim razie poproszę o kontakt do osoby pod której opieką znajduje się obecnie Kodi. Quote
jotpeg Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Haja, tu sa dane: GG: 2499113 e-mail: [email protected] Telefon: 0601-294-064 Quote
Mada:) Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Kodi przebywa w schronisku w Tychach. Tychy, ul. Przejazdowa 101. Quote
haja Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 ... nie mogę w zaden sposób skontaktować sie z p.Grazyną w sprawie Kodiego, dzwonilem, pisalem e-mail i gg nic nie odpowiada a jezeli psiaczek nadal w schronie (są już mrozy) siedzi to kazdy dzien moze zadecydowac o jego losie, nie moge osobiscie sprawdzic w schronie bo jestem z Wrocławia.. Czy ktos moze POMOC?? Quote
Mada:) Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 haja napisał(a):... nie mogę w zaden sposób skontaktować sie z p.Grazyną w sprawie Kodiego, dzwonilem, pisalem e-mail i gg nic nie odpowiada a jezeli psiaczek nadal w schronie (są już mrozy) siedzi to kazdy dzien moze zadecydowac o jego losie, nie moge osobiscie sprawdzic w schronie bo jestem z Wrocławia.. Czy ktos moze POMOC?? Pani Grażynka jest teraz w terenie. W Tychach będzie dopiero jutro z rana. Quote
andzia69 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 to ja juz nic nie rozumiem...do mnie napisali ludzie, ze z moich propozycji wybrali jamnisiowatego psa ze schroniska w Tychach...i przesłali mi takie zdjęcie: wiec albo Kodi wrócił po raz kolejny do schroniska...albo były 2 psiaki w tym samym typie... Quote
haja Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 ...no to ja już tez nic nie rozumiem, udalo mi sie skontaktować z p.Grazyną i potwierdzila ze Kodi jest w Schronisku ale przerwało nam rozmowe bo komórka mi padła.. ten na zdjeciu wyglada na Kodiego, jeżeli ma dom to trzeba zamknac wątek a jezeli nie ma domku to ja go chetnie przygarnę. Reasumując proszę o ustalenie stanu faktycznego.. Quote
Wisełka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 I co w końcu dzieje się z Kodim?? :roll: Quote
Recommended Posts