Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='asienka001']Jak sie ma to cudenko??Za kilka dni wracam do Polski, i caly czas pamietam o tym maluchu.Niestety nie moge otworzyc gg, w razie czego podam swojego maila : [email protected] sie przyda,,??Pozdrawiam

Asienka ja mam jakiegoś wirusa i nic nie mogę wysłać pocztą.:shake:
Natomiast gg jeszcze jakimś cudem mi działa, ale komputer pada muszę go formatować, a ponieważ mam tysiące zdjęć na kompie to minie mi jakieś trzy dni na to. Gdybym nie była dostępna na dogo to podaję mój nr 601-294-064

Posted

Pani Grazyno, numer sobie zapisalam, za kilka godzin wylatuje do domu, w Poznaniu bede jutro w nocy-tzn sroda okolo 22, Moje gg dziala, do uslyszenia.Czekam na jakies info..pozdrawiam :)

Posted

asienka001 napisał(a):
Pani Grazyno, numer sobie zapisalam, za kilka godzin wylatuje do domu, w Poznaniu bede jutro w nocy-tzn sroda okolo 22, Moje gg dziala, do uslyszenia.Czekam na jakies info..pozdrawiam :)

Szczęśliwego powrotu do Polski! :lol:
Asienka001 prawdopodobnie w przyszłą sobotę pojedziemy do Szczecina przez Wrocław. Może wtedy udało by się coś wykombinować? :loveu:

Posted

A dziekuje bardzo za mile przywitanie.Dopiero dzisiaj znalazlam watek kodiego, czy to chodzi o jutrzejsza sobote czy o kolejna??Jezeli o jutrzejsza to przepraszam za tak pozna odpowiedz, bardzo przeraszam.Niestety okazalo sie ze Macius-moj jamniczek odszedl za T.M w ostatnia sobote :( Rodzice placza i przezywaja, czekam na rozwoj wydarzen.Przedstawilam im moj pomysl zwiazany z adopcja psiaka..Jednak w moim domu panuje zbyt duzy smutek i placz towarzyszy nam prawie codziennie.Jezeli jest ktos chetny i zdecydowany na adopcje nie chce blokowac miejsca, droga wolna.Ja potzrebuje jeszcze kilka dni..:placz:Czekam na info, pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

Kodi chyba od wczoraj jest w nowym domku w Ketach;)

podałam przedwczoraj fajnym ludziom jego wątek - dzwonili do mnie o mojego Alfa, który już dawno jest w domku:lol:

Dzisiaj dosłatał zdjęcie - i to jest Kodi - no chyba, ze jeszcze inszy 3-kolorowy psiaczek ala jamniczek był w Tychach:lol:

• 2 weeks later...
Posted

o to sie baaaaaaaaardzo ciesze.A pokazalabys zdjatko pieska??Pani Grazyna pisala ze on marnieje w schronisku, martwilam sie, chcialam go adoptowac, ale zabralam pieska z mojego poznanskiego schroniska.bede wdzieczna za jakies wiesci..

Posted

asienka001 napisał(a):
o to sie baaaaaaaaardzo ciesze.A pokazalabys zdjatko pieska??Pani Grazyna pisala ze on marnieje w schronisku, martwilam sie, chcialam go adoptowac, ale zabralam pieska z mojego poznanskiego schroniska.bede wdzieczna za jakies wiesci..

Panstwo przysłali mi tylko jedno, niewyraźne zdjęcie ;) mam nadzieję, że mu w domku dobrze, bo u nich w domu od zawsze były jamnisie:lol:

Posted

... nie mogę w zaden sposób skontaktować sie z p.Grazyną w sprawie Kodiego, dzwonilem, pisalem e-mail i gg nic nie odpowiada a jezeli psiaczek nadal w schronie (są już mrozy) siedzi to kazdy dzien moze zadecydowac o jego losie, nie moge osobiscie sprawdzic w schronie bo jestem z Wrocławia.. Czy ktos moze POMOC??

Posted

haja napisał(a):
... nie mogę w zaden sposób skontaktować sie z p.Grazyną w sprawie Kodiego, dzwonilem, pisalem e-mail i gg nic nie odpowiada a jezeli psiaczek nadal w schronie (są już mrozy) siedzi to kazdy dzien moze zadecydowac o jego losie, nie moge osobiscie sprawdzic w schronie bo jestem z Wrocławia.. Czy ktos moze POMOC??

Pani Grażynka jest teraz w terenie. W Tychach będzie dopiero jutro z rana.

Posted

to ja juz nic nie rozumiem...do mnie napisali ludzie, ze z moich propozycji wybrali jamnisiowatego psa ze schroniska w Tychach...i przesłali mi takie zdjęcie:

wiec albo Kodi wrócił po raz kolejny do schroniska...albo były 2 psiaki w tym samym typie...

Posted

...no to ja już tez nic nie rozumiem, udalo mi sie skontaktować z p.Grazyną i potwierdzila ze Kodi jest w Schronisku ale przerwało nam rozmowe bo komórka mi padła.. ten na zdjeciu wyglada na Kodiego, jeżeli ma dom to trzeba zamknac wątek a jezeli nie ma domku to ja go chetnie przygarnę. Reasumując proszę o ustalenie stanu faktycznego..

• 2 weeks later...